Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Esmee

Lieve Esmee fijn dat ik je weer hebt gehoord je bent zo goed medium zuiver oprecht en het klopt wat je allemaal doorkrijgt
De waarheid en daar ga ik voor tot gauw weer liefs Rita.

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Eefje,
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen… Jij toont zoveel medeleven en steun, daar ben ik heel erg dankbaar voor. Maar naast dat, blijf jij ook altijd bij wat je zegt en is alles wat jij mij ooit hebt gezegd, ook echt gebeurt. Ook al twijfel ik soms, jij twijfelt er nooit aan. Omdat alles is uit gekomen dat jij hebt voorspeld, weet ik dat dat laatste stuk ook gaat komen alleen tijd is lastig. Het is en blijft een zware beproeving maar ik ben blij dat jij er altijd bent om mij met zoveel oprecht medeleven te steunen.
Dank je lieve Eefje.

Medium Ariël

Hallo Ariël.. Mijn tegoed was op dus de verbinding werd verbroken.. Alles wat je benoemde elk inzicht dat je me gaf is wel degelijk bij me binnen gekomen.. Excuus dat ik zo aan het ratelen was.. Dit komt door mijn onrust en het gevoel dat er eindelijk iemand is die mij en mijn situatie omtrent de afgebroken zwangerschap begrijpt.. Ik betrapte mezelf daar zojuist op.. En idd ik lijk alles onder één vergrootglas te leggen ik trek me alles te ernstig aan en maak me alles eigen terwijl veel te maken heeft met onverwerkte emotie’s van een ander.. De uitspraak mensen kwetsen mekaar meestal niet bewust of express maar weten zich vaak niet goed te uiten of uit te drukken heeft me ook geholpen om dingen in een ander daglicht te bekijken.. Ik ga leren doseren en mijn horizon moet idd groter worden.. Ga even alles laten rusten en mezelf dit als doel stellen.. Alleen even kijken hoe ik dit voor mekaar ga krijgen maar gaat me vast wel lukken.. Dankje lieverd.. Ontzettend veel Liefs S

Waarzegster Madelein

Lieve mensen,
Hartelijk bedankt voor jullie liefde en steun

Liefs, Madelein

Medium Astrid

Lieve Astrid (12)

Zoals steeds weer alles komt uit wat je zegt!!
Super gewoon
Ben zo blij met je, al aantal jaren bel ik met je en steeds raak!
Wacht nog op 1 ding, maar heb alle vertrouwen dat ook dat goedkomt, zoals je zegt.
Groetjes G

Medium Eefje

Lieve Eefje, dank je wel voor je liefdevolle steun.
En ook dat je me een steunt om hoopvol te blijven.

Eefje, is een hele lieve & oprechte medium.
We gaan verder in vertrouwen.
Liefs

Medium Eleonora

Lieve Eleonora,
Dank je wel voor je antwoorden op mijn vragen en de vele inzichten die ik tot nu al van je heb gekregen. Ook dat je zei dat mijn vader vrachtwagenchauffeur was dat klopt! Er vallen veel kwartjes. Hopelijk gaat het ook zo uitkomen met de liefde zoals je zegt. Ik voel me in ieder geval al meer in mijn kracht staan. Tot snel weer. Een echte aanrader.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, het is uitgekomen! Ik heb hem gezien! Precies zoals je heb gezegd. Jij bent geweldig. Dikke kus xxxx

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid,

Wat zijn jou voorspellingen bizar goed. In het begin dacht ik altijd, jaa tuurlijk! En hup en plop, het komt! Nu ben ik er van overtuigd dat het ook echt komt!
Je bent echt bizar goed en altijd fijn om met je te praten en te kletsen over van alles en nog wat, waardoor je altijd weer met voorspellingen komt, wat ALTIJD uit komt.

Lieve Astrid, wat moet ik toch zonder jou?

Paragnost Sharonne

Sharonne shit haha mijn te goed was op maar wat heb je me net een stukje duidelijkheid en rust gegeven over mijn situatie…

Veel liefs Susanne

Medium Julia

JULIA is fantastisch.
Helder, eerlijk en een top medium.
Ze kan glashelder personen beschrijven.
Helaas moest ik een belangrijk telefoontje opnemen want ik was nog niet uitgepraat met Julia.
Een aanrader!

Medium Eefje

Dag Eefje
Het is Sabrina ik heb je al een paar keren gebeld inverband met een man je weet wel wie.Je hebt mij gezegd dat het terug goed komt maar dat ik geduld moet hebben.Dit is al een paar dagen dat ik met je bel en blijft hetzelfde zeggen.Dankje wel lieve Eefje

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,
Heel erg fijn je weer even gesproken te hebben.
Je weet iedere keer een lichtje te schijnen daar waar ik het niet meer weet of zie.
En dat doe je heel goed! Ik voel me weer stukken beter en kan weer even verder.
Heel veel dank hiervoor.
Liefs.

Lichtwerker Eline

Wat een fijn gesprek met Eline. Je zei precies de dingen die ik nodig had om te horen. En als ik straks naar het bloemetje kijk dat ik voor mezelf ga kopen, zal ik aan je adviezen denken ;-). Vond het heel waardevol.

Waarzegster Madelein

Lieve Madeleine

Hopelijk gaat het goed met je
Ik steek elke dag een kaars aan voor je
X ilvie

Paragnost Alieda

Goedemorgen Alieda, al een paar keer een mooi consult van je mogen ontvangen. Je bent helder en duidelijk en tot nu toe is alles nog uitgekomen. Dank je wel. Groetjes Anouk

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, je voorspellingen zijn uitgekomen! Precies zoals je zie en ook de tijd wat je zei! Ik spreek je snel! Dikke kus Sha

Medium Angelia

Lieve Angelia, bedankt voor al die mooie readings, die ik van jouw hebt gekregen.
Na alles blijf je mij nog steeds verbazen, prachtig en oprecht medium ben je, dank je voor alle voorspellingen, en die uigekomen zijn.

Liefs Claudia

Medium Helen

Lieve Helen,

Super bedankt voor jou lieve en krachtige woorden,
Ik ben je opnieuw weer dankbaar voor alle steun.

Elke keer weer opnieuw, geeft het soms net dat steuntje waar nodig!

Dankjewel hiervoor!

Medium Stella

Lieve Stella nog een Proficiat je weet het wel waarom.
Het is mij gelukt om mijn …. te krijgen ik wil je bedanken
voor je hulp.Ga je zeker deze week bellen .
Groetjes x

Vanwege ziekte ben ik even uit de running. Liefs nina

Medium Esmee

Hoi Esmee,
Dankjewel voor het fijne gesprek over mijn dochter betreft de school. Je zag feilloos hoe zij zich voelde en sterker uit keam
Je hoort mij binnenkort weer.

Medium Dinétha

Lieve Dinétha,
Wat fijn en verlichtend jou te hebben gesproken. Je hebt me de kracht gegeven om het verleden achter me te laten. Daarin maak ik nog geen meters maar ben er wel bewust mee bezig.

En verrassend genoeg wist je heel duidelijk en correct mijn heden en verleden te benoemen. Zo fijn gevoel als een verlossing dat iemand weet hoe ik me voel en hoe ik de dingen zie. En zo helder samenvattend kan verwoorden hoe het zit en waar het wringt. Terwijl ik in de emotionele details ben verzand, erin verdwaald en wat zoek in geraakt ben over waar te beginnen.

Ik zal je zeker vaker bellen hoe ik een passende aartsengel kan aanroepen om mij te helpen mijn levensprocessen op z’n best te doorstaan.

Erg bedankt voor de geboden oplossingen. Ik kijk ernaar uit om weer eens te sparren met jou over m’n nieuwe toekomstperspectieven.

Groetjes en tot gauw!

Medium Francis

Lieve Francis, wat toch fijn dat ik even mocht ratelen vandaag. Dat lucht op en het deed me zo goed wat je me door mocht geven. Ik voel me gesterkt en ik houd voet bij stuk tot mijn broer zijn masker afvalt. Zo neem ik het dan op voor mij en mijn moeder die er niet toe in staat was. Ik kan haar nog beter vergeven nu ik weet dat hij haar ook in z’n macht had. Liefs en het allerbeste voor je.

Medium Angelia

Hi lieve Angelia
Lange tijd geleden voorspelde je mij dat ik zou verhuizen … een voorspelling die ik liever niet had gehoord . Dus ik wilde het ook niet geloven … maar je bleef zeggen dat je me duidelijk ziet verhuizen . Het is toch uitgekomen . Ik verhuis deze maand.
Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid voor hetgeen je doorkrijgt . Ook al vinden we het soms niet leuk , ik waardeer dat je het toch eerlijk zegt .
Dikke kus
Xx anoniem

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein
Gauw beter worden! We missen je

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein, heel veel beterschap! Je wordt hier gemist! Is er enig vooruitzicht wanneer je weer online bent? Wij missen je hier heel erg!

Paragnost Astrid (2)

Hoi Astrid, zou je laten weten of ik geslaagd ben.
Ja en met de voorspelde 7!
Bizar kon het niet geloven ……
Precies zoals je voorspelde, heb goede moed voor de rest van mijn examens.
Dank voor het mooie zuivere voorspellende consult.
Groetjes,
Bianca

Medium Noa

Noa ik wil je graag even bedanken voor alle voorspellingen en je luisterend oor in de afgelopen jaren. Je zit altijd weer goed met je voorspellingen en weet me telkens opnieuw gerust te stellen. Wat je zegt komt keer op keer uit. Je bent een prachtmens met bijzondere gaves. Groetjes Naomi

Kaartlegster Galina

Bedankt Galina, je hebt het goed geformuleerd je zei dingen die waar zijn! Maar je hebt wel 2 verhalen verteld waardoor ik beetje in de war ben nu , op de chat was het zeker een relatie dat ging uit komen met die persoon maar nu zag je iemand anders in mijn leven in de toekomst! Dat wilt niet zeggen dat jij het niet goed hebt gedaan hé je bent een topper! Maar ik ben een beetje in de war ik zal afwachten wat er komt en ik laat het je zeker weten:-)

Paragnost Eddie & Consulenten

Topper Barbara duidelijk helder voordpelling

Lichtwerker Eline

Hartelijk dank voor het fijne gesprek en nu op naar de mooie toekomst !!! Als vrijwilliger:) . Groet van i

Medium Maan

Lieve Maan,

Ik wil je bedanken voor het bijzondere consult wat ik van je heb gehad. Ik vroeg je of je contact kon/mocht krijgen met een jeugdvriendin die op jonge leeftijd door een ongeluk om het leven is gekomen . Ik ben nog steeds diep onder de indruk van het contact wat jij kon maken. Om te checken of het echt om de juiste persoon ging vroeg ik jou of zij wat door kon geven uit het verleden wat we hadden uitgespookt. En wat je toen doorkreeg krijg ik nog steeds kippenvel van. Ook het feit dat je aangaf over gele bloemen, dat die als enige bleven staan als teken van haar. Ik had 2 vazen met gemengde tulpjes staan en na een week lieten alle tulpjes hun kopjes hangen behalve de gele. Echt zo mooi, maar ook zo’n bizarre gewaarwording. Ook de boodschappen die je doorkreeg voor mij. Dank je wel lieve Maan, dat je rete goed bent dat weet ik al lange tijd, maar dit slaat voor mij alles.

DANK, DANK, DANK JE BENT EEN TOPPER

Medium Dewika

Lieve Dewika, je bent een geweldig medium, wijs, betrokken, vooruitziend. Je plaatst mensen heel goed in het juiste perspectief.je ziet de achtergrond. Dank je wel. Veel liefs, je hoort mij weer. ( de 5de dimensie vrouw)

Paragnost Eddie & Consulenten

Vandaag Helen gesproken,

Wat een super lieve vrouw, verteld je precies hoe het zit, eerlijk en rustig legt ze alles uit wat je wilt weten.

Ik heb zoveel kracht hier uit gehaald, en alle dingen komen steeds weer uit.

Ik ben je super dankbaar!

Dankjewel hiervoor.

Denise.

Medium Helen

Bedankt voor alle inzichten, lieve Helen.

Medium Eefje

Lieve bellers,

Vanwege een overlijden ben ik onregelmatig online komende dagen.

Eefje

Paragnost Alieda

Hoi Alieda even een groot compliment voor jou. Wanneer ik je ook bel je staat altijd aan, zet me in mijn kracht geeft me op mijn kop of troost me. Je voorspellingen zijn eng nauwkeurig. Dankjewel lieverd. Dikke kus José

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein, van harte beterschap!
Liefs van M

Waarzegster Madelein

Wanneer is Madelein weer online?

Beste, Madelein is enkele weken afwezig wegens ziekte!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.