Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Helen

Weer met haar rustige stem, gaf zij mij inzichten en duidelijkheid. Mijn twee vragen werden goed uitgelegd, zonder al te veel informatie. Ik bel haar soms op…..voor inzichten en antwoorden.
Toppertje

Medium Kyra

Hoi Kyra,

Bedank voor je reading. Mijn credits waren op, dus daarom bo, dus daarom viel ik weg.
Ik kom zeker bij je terug.
Dank je

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,

Hartelijk dank voor je inzichtgevend gesprek.
Je stem maakte me gelijk rustiger.
Ik kan weer verder met mijn leven met lhet licht en de liefde..
Liefs van mij..

Medium Cecile

Cecile bedankt weer voor je inzichten je rust en je kalmte. Liefs Susanne

Medium Helen

Helen heel erg bedankt voor het mooie consult. Je voorspellingen komen keer op keer uit en je voelt de situatie en de personen die betrokken zijn heel goed aan. Dank je wel. Liefs Barbara

Medium Angelia

Lieve Angelia, ik bel je al jaren, je heb mij nog nooit teleurgesteld, alles is uitgekomen, ook van dingen dat ik dacht kan gewoon niet, en keer op keer ben ik bevestigd door je.
Dank je lieve Angelia, tot snel.

Gr. Claudia

Lichtwerker Eline

Ik vind je een topper.
Je hebt zó veel helderheid weten te geven in mijn lastige situatie.
Je ziet en voelt alles heel goed aan.
Je hebt me echt verder geholpen met nieuwe inzichten.
Dank hiervoor. En dank ook dat ik mijn verhaal bij je kwijt kon.
Je bent heel begripvol;, oprecht en betrouwbaar.
Liefs,J.,S.

Medium Maan

Dank je wel Maan voor de dingen die je mij hebt gezegd.over mijn broer en zijn vriendin uit frankrijk.over mijn moeder en ome Jan die in de andere wereld zijn.maar er nog steeds voor mij zijn.en de voorspelling dat ik gauw weer gelukkig ga worden met een vrouw in mijn leven.ik had niet zoveel zin meer in mijn leventje maar weet nu dat alles goed gaat komen.ik heb veel steun aan jouw gehad de laatste tijd.ook wat mijn werk betreft.ik ga je gauw weer spreken lieve meid.dank voor alles nogmaals.vriendelijke groet van Richard

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, je heb gelijk gehad! Hij heeft contact gezocht en we hebben elkaar gezien. Alles wat je tot nu toe tegen mij heb gezegd is uitgekomen. Ik spreek jou all jaren en elke keer kwam ook alles uit! Top medium, beste en vrouw met hart van goud!!! Liefs Saar

Medium Esmee

Lieve mensen,
Wegens ziekte en trouwen ben ik de afgelopen periode wat minder aanwezig geweest.
9 april trouwen wij, ik zal dus volgende week nog wat minder aanwezig zijn, vanaf 13 april ben ik er weer volledig.
Tot gauw en bedankt voor het vertrouwen. Liefs Esmee

Medium Chantalle

Hallo lieve vrouwke

Wat vind ik altijd fijn om jou te spreken en je neemt ook gewoon de tijd voor mij. Jou voorspellingen zijn steeds en steeds uitgekomen qua contacten, berichten naar mij toe. Ik hoop dat de rest van jou voorspelling ook gaan uitkomen voor de echte doorstroming en veranderingen!

Ik bel jou snel weer liefs R

Lieve mensen,

Ik wil even laten weten dat ik weer aanwezig ben.
Ben even goed ziek geweest van de Covid, maar gelukkig kan ik nu weer aan het werk.
Graag sta ik je weer bij in de situatie waarbij je wat hulp en inzicht nodig hebt.

Lieve en hartelijke groet,
Lichtwerker Eline

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,

Je bent er altijd voor me ook al vraag ik telkens hetzelfde.
Je zegt ook steeds hetzelfde. Ik ga ervan uit dat dit x je voorspellingen ook weer uitkomen.
Je hebt me weer gerust gesteld.

xx Azraa

Medium Eefje

Lieve Eefje,

Bedankt nogmaals dat je voor me bent. Soms verval ik in een modus van wantrouwen en beroof ik me zelf van mijn peace of mind. Liefs

Paragnost Astrid (2)

Astrid zei je krijgt een baan maar er moet een keuze worden gemaakt en je moet er een opleiding voor volgen. Jahoor het is echt zo plus de keuze plus de opleiding. Tot gauw zei ze en ja hoor het is echt zoo. Er staat nog wat te gebeuren. Dus ben heel benieuwd.

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus,

Wij hebben elkaar zojuist weer gesproken.
Alles (het gesprek, datum, enz.) wat je mij
vorige week vertelde over werk is uitgekomen.
Wat de liefde betreft moet ik nog even geduld
hebben, ik houd je op de hoogte.

Groetjes,
Jennifer

Medium Angelique

Ik bel medium Angelique heel vaak voor advies over werk. Alles wat ze heeft voorspeld omtrent werk is uitgekomen. Ze wist al na het insturen van mijn sollicitatiegesprek dat ik zou worden aangenomen én dat ik daar niet lang zou blijven werken :). Angelique is een waardevol medium, je verspild je tijd niet met haar.

Medium Cecile

Lieve Cecile mijn te goed was op bedankt voor ons gesprek ik kan weer verder.. Susan

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, zoals altijd dit keer is j en voorspellingen ook uitgekomen. Je heb weer gelijk gehad ondanks dat ik het zelf niet meer in geloofde . Jij bent een topper! Liefs Sbf

Medium Martina

Hoi Martina…
Ik ben blij met jou. Geef je mij rust als ik met jou praat en wat je vertelde komt uit.. superrr jij kan goed voelen en jij weet precies wat gaat gebeuren wow!
Dankjewel ik spreek jou snel dikke knuffel van mij Xx

Paragnost Heleen

Heleen is mijn grootste leermeester geweest de afgelopen 12 jaren.
Zij is zuiver en eerlijk.
Zij zegt niet wat je horen wilt, maar zij zegt juist die dingen die jou verder helpen…
Heleen is voor mij mijn engel op aarde.
Zij heeft zoveel betekend voor mij de afgelopen 12 jaar.
Zonder haar hulp en coaching was ik niet geworden wie ik nu ben……
Altijd de juiste tools aangereikt gekregen om verder te kunnen..
Lieve Heleen, mijn dank is zo groot, dat is niet in woorden uit te drukken.

Medium Angelia

Lieve Angelina, bedankt voor al je mooie readings, die vrij daarna uit komen, soms denk ik, kan toch niet, en komt het toch uit.
Dank je lieve Angelina, met je mooie lieve stem, dank je dat je mij er doorheen hebt getrokken, tot snel.

Gr. Evita

Paragnost Alieda

alieda jij bent een topper

je weet van wie vrouw uit limburg

Paragnost Heleen

Heleen had weer een voorspelling gedaan over contact mer een man dat zou komen . En inderdaad plots was het daar . Zo.n fijne vrouw die niet zegt wat je wil horen , maar zegt wat ze echt ziet .

Medium Maan

Een helder en duidelijk gesprek en antwoorden gekregen van maan alles klopte over wat ze zei over mijn overleden broer en moeder
Ook de dingen zelf waar ik mee zat over de zaak klopte helemaal de antwoorden een duidelijk en helder inzicht gekregen van maan waar ik aan moet gaan werken ga het ook zeker doen om mijn eigen ik terug te vinden en te krijgen

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Chantalle. Ondanks dat ik het niet meer zag zitten en het een lang verhaal zou worden bleef jij wederom zeggen dat het allemaal goed zou komen. Wederom heb je weer gelijk gehad. Je bent een topper!! Probeer je spoedig te bereiken. Dank je wel!

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

Zo puur, zo mooi en zo confronterend was het consult wat ik met jou heb mogen hebben. Zo eerlijk en waar waren de kaarten. En zo ongelooflijk mooi hoe dit uitgekomen is. Nu ik sinds oktober met John samen woon valt alles op zijn plaats. Dat hij helemaal om zou draaien, begrip zou gaan krijgen voor de situatie van mijn schoonmoeder. Hoe hij nu dingen inziet wat hij gedaan heeft en er spijt van heeft.

Dank je wel Kaatje. Met al het moois wat je geven mag.

Liefs Femke

Paragnost Eddie & Consulenten

Beste Helen, dank je wel voor je hele mooie intense gesprek wat ik heb mogen voeren met jou deze ochtend. Ik werk zelf als paramedicus al 32 jaar en vele mediums gesproken en was verrast hoe jij beknopt een zeer heldere weergave mocht geven van mijn situatie en de gestelde vragen waar jij heel duidelijk antwoordt op mocht geven.
Absoluut een aanrader om met jou in dialoog te mogen gaan.
Heel goed ervaren. Succes gewenst. Tot wederhoren. Grts. O

Medium Maan

Medium Maan is zo puur. Ik ken haar al een tijdje, in de meest moeilijke periode van mijn leven is ze een enorme steun voor mij. Ze zegt precies hoe ik het het beste de dingen aan kan pakken, en iedere keer weet ze mij met de juiste woorden weer hoop te geven. Ze beloofd geen gouden bergen maar wel de realiteit, exact zoals het is verteld ze het op een hele liefdevolle manier. Iets wat ik heel erg waardeer omdat ik op dit moment kwetsbaar ben. Haar boodschappen zijn naar waarheid, voor mij een 100%.

Paragnost Ingrid

Daaaag Ingrid,
Fel Danke om mn 2l ziel in te voelen, en dat hij serieus in ego proces zit!!!! Vervelend voor mij, Hoop dat hij zn hart kan openen naar mij, en het fysiek kan tonen!!!
Danke dat Jij ons Samen kan zien!!! Haal k nu kracht uit….
Thx en tot hoors, Betty uit Belgie

Medium Eefje

Hey Eefje,

Bij deze wens ik je nog eens in de bloemetjes te zetten en je te bedanken voor de steun, kaarsjes en de vele fijne gesprekken van de afgelopen weken.
Bedankt voor je luisterend oor. Het helpt me enorm in m’n tocht naar mijn grote liefde. Ik hou je voorspellingen in gedachten en laat je zeker weten als het uitkomt.

Bedankt nogmaals.
Veel liefs.

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Dank je wel voor je steun, begrip en voor je knuffel via de telefoon en ook voor je liefdevolle intentie. May you always be blessed. Liefs M

Medium Angelia

Wow wow wow, lieve Angelia, wat kwam het weer uit.
Ik hoef meestal niet lang te wachten, tot dat het uitkomt.
Door de storm had ik veel schade, jij vertelde mij, er is geld onderweg, de volgende stond het op mijn rekening.
Zo kan ik nog een hoop dingen opnoemen, waarbij jij het bij het rechte eind had, tot snel topper.

Medium Helen

medium helen is een lieve zuivere vrouw , ze spreekt altijd de waarheid,en je kunt haar vertrouwen,ze weet uit zich zelf heel veel te benoemen zonder dat ze een naam nodig heeft en haar voorspellingen komen altijd uit . ze is een hele spirituele vrouw en ik heb haar nu 2 keer gebeld ,en ze is echt een aanwinst op de lijn,ze geeft je ook rust en zet je weer terug in je kracht,dankjewel lieve helen voor je fijne gesprekken. dikke knuffel van willy

Paragnost Astrid (2)

Zo fijn om jou elke keer weer te spreken! Je berichten zijn altijd helder, meelevend en kloppend! Wanneer ik je weer eens nodig heb, ben je ook ’toevallig’ online. Heel fijn! Soms vervloeien onze gesprekken zo in elkaar dat het soms niet duidelijk is wie wie nu heeft gebeld;) In ieder geval voel ik me altijd rijker en blijer als ik weer ophang.

Liefs

Medium Chantalle

Lieve schat , super bedankt dat je altijd voor me was en nog steeds bent!!! Je heb gelijk gehad ik heb hem gezien. We hebben veel gepraat precies zoals je heb gezegd. Liefs Saar

Medium Joze

Lieve Joze, bedankt voor het gesprek en excuus voor abrupte beëindiging. De zon is een krachtige healer want ik had de afgelopen week elke middag uren liggen zonnen en mediteren. Ik snap waarom ik nu zo verkouden bent. Ik ga me overgeven, detoxen en mijn rust pakken voordat ij mijn levenswerk ga neerzetten. Daarnaast vind ik de reden mooi (al was mijn reactie wel ff anders) waarom hij zich nog niet meldt. Eigenlijk zorgt hij nu voor ons. Al doet hij dit onbewust maar betekent wel dat hij naar mij heeft geluisterd. Ik wil rust en geen negativiteit meer. Dus hij werkt zijn zaken eerst goed af. Dus als we omdenken is dit eigenlijk heel mooi. Kwartje viel pas na het gesprek. Dank je wel voor het gesprek was blij dat ik je weer heb gesproken. Hopende volgende keer als ik je spreek dat er eindelijk beweging is gekomen tussen ons om richting het beeld van het strand en motor te gaan. Liefs x

Paragnost Heleen

Hoi Lieverd,

Ik wilde je nog even kort bedanken voor je accurate waarneming omtrent de corona epidemie en de daarbij behorende vaccinaties over wat wel en niet werkt in het hele gebeuren. Alles wat je voorspelde hieromtrent klopte. Je voorspelde o.a. dat corona de boeken in zou gaan als een ‘griep’ en in februari de samenleving weer zou terugkeren naar normaal. Nou here we go!! Voorts wil ik je bedanken voor je hulp en voorspelling in mijn werk. Ik ben bevoegd geworden en je hebt weer 100% gelijk hierin gehad. Ik bleef volhouden, nee joh lukt toch niet meer, maar jij zag en bleef volhouden dat het mij wel ging lukken. Dat ik het nog moet ‘voelen’ en ‘wat ik allemaal bereikt heb, dat is mijn weg en mijn les . Ik blijf erbij dat je uniek bent en dat je, wellicht meer dan je zelf beseft, van onschatbare waarde bent voor de mensheid. Dankjewel, wederom.

Veel liefs, van mij.

Paragnost Eddie

Halloooo
Mag ik een vraag stellen!!! Is medium Siema Niet meer actief op jullie site?? Heb jaren Zoveel Vertrouwen in mn Zielenproces gehad!!!
Hopelijk op een positief antwoord
Betty uit Belgie

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid, wat Ben ik altijd blij en vrolijk als ik jou gesproken heb, dat doet mijn dag weer goed. Altijd, maar ook altijd heb je gelijk en komt het ALTIJD uit. Soms zo bizar, maar het klopt ALTiJD!
Net als een zakelijk project, jij gaf begin van de week aan, dat komt goed! Zoals ALTIJD uitgekomen !
Ik vind je een heel bijzonder, lief en een super mooi mens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.