Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Lichtwerker Eline

Beste Eline,
Hartelijk dank voor het fijne gesprek. Het heeft me veel inzicht gegeven in mijn situatie.
Ook i.v.m. mijn verleden. Je voelde zuiver en oprecht aan en je fijne stem stelt me gerust.
Het was heel heilzaam voor me en heeft me flink wat stappen verder gebracht.
Tot een volgende keer. Je hoort me zeker weer.
Liefs, P.

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus,

Ik kan zo lekker met jou praten.
Je bent altijd helder en duidelijk!
Je bent echt een top vrouw.
Je weet precies waar je het over hebt.
En alles komt uit wat je zegt.
Door jou krijg ik zoveel inzichten.
Soms minder leuk soms beter voor de toekomst.
Ik waardeer je!

Dankjewel.

xx

Azraa

Medium Chantalle

Super bedankt om me telkens bij te staan lieve schat! Dikke kus patatje !

Medium Angelia

Lieve Angelia, ik kan je nog zoveel prijzen, maar dat zou nog te weinig zijn, om te vertellen, hoe goed jij bent.
Ik heb zes jaar geen contact met mijn zoon, ik belde jouw erover, jij zei dat gaat komen.
Na ons gesprek op de lijn, kwam zijn adres naar boven, zo raar, maar zo blij.
Altijd ben jij er voor mij, topper bent.

Medium Helen

Lieve lieve Helen, op dit moment maak ik bewust tijd om voor jou even iets achter te laten! Je bent een super fijne persoon en je verteld alleen de waarheid. Ik vind het zo goed en bijzonder hoe jij met mij van dag 1 dat ik je belde mij beantwoord. Weet je het geef je een antwoord en weet je het niet zeg je daar krijg ik niks op door! Gewoon zuiver en eerlijk is Helen! Wil je de waarheid horen, bel dan naar Helen. Wil je goed advies bel naar Helen. Je had me gezegd dat ik verliefd zou worden en ik maar denken nee hoor ik ga echt niet verliefd worden. Hahaha ik kan je vertellen ben nu zwaar verliefd en verlang naar de aandacht van N! Over alle stappen etc. Geeft ze goed advies. Helen zegt alleen wat je moet horen en niet wat je wilt horen!

Lichtwerker Eline

Beste Eline,
Sorry dat het gesprek zo abrupt afgekapt werd, mijn beltegoed was op. Ik ben wel weer wat meer gerustgesteld na ons gesprek, dank daarvoor.
Groetjes, M.

Paragnost Eddie & Consulenten

Hoi van Belzen,
Fijn met je gesproken te hebben, helaas was ik niet snel genoeg om mijn tegoed op te waarderen. Liefs Sandra

Waarzegster Madelein

Lieve Madeleine, Je weet altijd de spijker op zijn kop te slaan!! Ook ben je altijd eerlijk dat kan ik zeer waarderen!! Je bent een zeer waardevol medium voor deze lijn! Kan iedereen haar aanbevelen ze is een topper!!

Medium Helen

Beste Helen,
Hartelijk dank voor je consulten. Het afgelopen jaar was heel heftig voor me maar je vroeg me vertrouwen te houden. Afgelopen week heeft mijn partner de eerste stappen naar mij gezet. Ik kon het niet geloven!
Ik waardeer je eerlijkheid en betrokkenheid enorm.
Liefs

Paragnost Lara

Lueve lara.even nog eens een dank u.bel je al 6 jaar!!!steeds zit jij er zo op!!vorige week nog…je zei ..ge gaat geheimen te weten komen…en ja..l haar moeder zet haar tegen me op!ben je zo dankbaar!steeds weer!ook al is het geen goed nieuws!je zegt zoals het is.veel liefs en dankbaarheid h

Medium Stella

Lieve Stella, je bent een schat! Dank voor je steun, begrip, humor en heldere antwoorden. Je inzichten en vooruitzichten zijn treffend. Je blijft me iedere keer weer verbazen. Dikke kus Cynthia

dank je wel voor het vertrouwen
erika

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,

Het gesprek werd abrupt verbroken dus bij deze wil ik je nog even zeggen dat ik het heel fijn vond om met je te spreken. Je kon de zaken heel duidelijk benoemen maar ook op een dieper ontwikkeld niveau. Door de energie die met ons beiden klopte heeft me dat echt ‘lichter’ en beter doen voelen. Heel fijn! Ik bel je nog eens terug.

Groetjes van S (de dame met dezelfde ‘weerklank’)

Medium Erika

Voor Erika box 52
Ik bel Erika al een aantal jaren en ze heeft het altijd bij het juiste eind.
Erika voorziet je van goede adviezen waar je verder mee kunt.
Erika houdt je niet onnodig lang aan de lijn maar zegt waar het op staat en geloof
me het komt altijd uit.

Medium Helen

Eerlijk duidelijk en vriendelijke persoon.
Dankjewel vindt het prettige in de communicatie
En ben tevreden hoe je het uit legt en bent niet zweverig.
Ook als je het niet weet zeg je het ook of het goed / slecht is
En dat ik is goed , alles is ook uitgekomen zoals je vertelden.
Dankje voor je eerlijkheid en tot de volgende keer

Gr R & B

Medium Helen

Helen, zo dankbaar! Jij stond even naast mij als moeder. Van het ene moederhart naar mijn moederhart en dat heeft mij ontzettend veel kracht gegeven.
Je waarnemingen zijn vlijmscherp, zo kloppend en treffend!
Ontzettend kostbaar in mijn ogen en hart!
Dank je wel!

Lieve groet, Astrid

Lichtwerker Eline

Eline wat een super vrouw, geeft je de ruimte om zelf te voelen. Hele lieve fijne stem en alles wat ze zei klopte dat geeft zoveel rust ook voor jezelf.

Medium Angelique

Lieve Angelique
Je hebt echt keer op keer gelijk !
Al een lange tijd zie je dat mijn vriend waar het contact even gestopt was , heel grote problemen heeft , en problemen met een man , allemaal met geld te maken .
Ik heb mijn vriend gezien , hij is naar me toe gekomen en heeft me alles verteld . Terwijl hij het vertelde moest ik aan jou denken haha . Want wat jij hebt voorspeld heeft hij mij precies tot elke detail zo nagezegd .
Echt heel bizar hoe duidelijk je het allemaal doorkrijgt .
Voor mij ben je echt meer dan 10 sterren waard .
Je bent gewoon bijzonder goed
Doe zo verder
Dikke knuffel
Anoniempje

Paragnost Rosa

Lieve Rosa, je bent een lieverd en dankjewel voor alles. Ik was aan het praten maar hoorde je niet meer. En volgens mij jij mij ook niet meer net als vorige keer. Ik bel je snel want als ik jou spreek heb ik weer even een reality check en heb ik weer vertrouwen. X

Medium Eleonora

Jou voorspelling van snelle contact is uitgekomen . Het voelde voor jou heel dichtbij en dat is vandaag dan ook werkelijkheid geworden . Naast jou goede voorspellingen vind ik jou ook altijd heel warm en lief .

Lieve groetjes

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus , uw voorspelling van de rechtszaak die goed zou komen is uitgekomen vandaag . Ben echt blij . Ook de voorspelling van snelle contact deze week is vandaag uitgekomen . Je bent een lieverd . Dankjewel en lieve groetjes

Paragnost Lola

Lola zag binnen de 2/3 dagen contact komen en jahoor er is vandaag contact gekomen .
Jou tijdsbepaling zit meestal echt wel goed
Nu nog wachten op de rest
Xx
K

Medium Angelique

Ik heb misschien al 101keer gevraagd of de rechtszaak goed zal komen en Steef bleef je erbij dat het goedkomt ,en dat er oplossingen op komen . Ook bleef je volhouden dat je momenteel geen verhuis ziet .
En vandaag was het zover , de rechtszaak is achter de rug , voel mij opgelucht . Er zijn oplossingen op gekomen zoals je zei .
Ook jou voorspelling van snelle contact van vriend is ook uitgekomen …
Het zou eerst een wisselvallig gesprek zijn en dat was precies zo .
Angelique , je blijft mij verwonderen elke keer opnieuw.
Daarom twijfel ik nooit aan je …
Soms vraag ik mezelf af “hoe doet ze het toch” ??
Maar jij bent gewoon een engel op aarde
Ik heb dit echt niet met alle mediums maar elke keer als ik jou spreek zeg je mij weer in mijn kracht en heb ik een goed gevoel.
Dankje en Dankje lieverd
Dikke knuffel
Anoniem

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,
Dank je wel voor het zeer fijne gesprek. Ben heel blij dat
ik je gesproken heb. Je hebt me heel goed weten te helpen.
Bijzonder hoe duidelijk je in kon voelen op mijn situatie
en de beschrijving die je kon geven over de persoon.
Zelfs de haarkleur! Ik bel je zeker weer als ik weer inzichten
nodig heb.
Liefs, A.

Medium Angelique

Angelique heeft het nog elke keer goed gehad over hoelang ik ergens zou blijven werken, collega’s heeft ze ook in het vizier en dat helpt heel goed bij het nemen van bepaalde zakelijke beslissingen. Daar waar ik het nodig heb geeft ze met hulp van haar gidsen het advies waar ik écht wat aan heb. Zelfs over financiële zaken heeft ze het bij het rechte eind. Bizar! Angelique bedankt!

Paragnost Alieda

Lieve Alieda, dankbaar dat ik je ontmoet heb op de lijn. Het blijft elke keer bijzonderder hoe jou voorspellingen keer op keer uitkomen. Ook als ik denk dat het voorgoed voorbij is en er geen vertrouwen meer in heb komt hij weer om de hoek. Je helpt me niet alleen op liefdesvlak maar ook op werkgebied en familie. Ik leer enorm veel van je en word met de dag sterker. Daar ben ik het meest dankbaar voor. Lieve schat dikke kus

Kaartlegster Galina

Galina, weet waarover ze het heeft. Zit er steeds goed op. Ken haar al meer dan 7- jaar en niet 1 maal heeft ze zich vergist. Alles wat ze voorspelde komt steevast uit. Indien je een eerlijk consult wilt dat uitkomt bel dan naar Galina!

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, zoals altijd nu weer heb je gelijk gehad . Hij heeft contact gezocht en we hebben elkaar gezien . Precies zoals je zei. Bedankt lieverd. Anna xxxx

Medium Rob Nijland

Dankjewel Rob voor het prachtige heldere consult ! Je verhaal geeft me super veel motivatie. En het beeld van de zandloper houd ik vast , want dat herinnert mij eraan dat ik geduld moet hebben !!! Ik ga je zeker nog eens bellen ! Groetjes i

Medium Stella

Stella, ik zou al langere tijd een welverdiend bericht achterlaten. Al vanaf november 2021 spreek ik je regelmatig over mijn privésituatie. En zoals je mij al liet inzien: elke maand lach ik (wij) steeds meer. Je helpt mij om overeind te blijven staan wanneer het soms écht even niet meer gaat, daarbij geef je in elk gesprek waardevolle inzichten en voorspellingen mee die achteraf altijd blijken te kloppen. Je hebt niet alleen een gave wat betreft het invoelen, je hebt ook echt een talent met het afstemmen op de persoon zelf met wie je spreekt. Dat samen maakt het voor mij elke keer opnieuw dat ik mij gehoord en geholpen voel. Nogmaals bedankt. Ik kan andere bellers die dit lezen alleen maar aanraden om Stella te bellen wanneer je iemand zoekt die oprecht met je wil meekijken. Dat boxnummer 75 aanhoudend in gesprek blijft zegt al heel veel, maar het is het wachten zeker waard.

Paragnost Heleen

Wederom weer uitgekomen wat Helleen heeft verteld . Zo juist en zo gedetailleerd. Een hele krachtige fijne vrouw . Die alles met liefde brengt . Kom zeker weer terug bij haar .

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,
Keer op keer weer heb je gelijk!
Je draait er niet om heen en zegt het waarop het staat.
Dankjewel weer voor vandaag… voor je pep talk… voel me weer krachtig!
Liefs Sandra

Medium Angelia

Lieverd jou voorspellingen zijn uitgekomen .
Je bent altijd zo geduldig en lief . Je bent heel begaan met mij als ik je bel en dat vindt ik fijn .
Je zei dat er contact zou komen en dat is inderdaad gekomen .
Je zei me ook dat ik geld zou ontvangen en dat is paar dagen geleden ook uitgekomen .
Ik ben benieuwd naar de rest .
Ik wil jou bedanken
Lieve kusjes xx
Anneke

Medium Francis

Wat bent u goed! Kort, U vertelt het zo en het klopt. U zei dat er geen onderzoek zou komen, ik wist zeker dat dit wel zou zijn. Maar bij de rechtzaak kwam er toch geen onderzoek uit. Yes! Wat ben ik opgelucht! En al leek het zo ver weg. Ik moet nu geloven dat alles voorbij is en ik kan genieten met mijn kinderen en nieuwe man zoals ik het wil.

Medium Gonny

Dank je gonny.voor telkens weer mij gerust te stellen met je voorspellingen.ben zo blij met je groetjes h

Medium Sonja

Alleen maar perplex staan bij deze bijzondere vrouw. Ik spreek vele paragnosten/mediums maar Sonja is wel heel accuraat en bijzonder.Wat zij allemaal door krijgt. Wauwww en het komt ook altijd uit.
Bedankt lieve Sonja
Liefs schorpioen

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus ,

Bedankt om mij inzichten te geven . Jou voorspellingen komen ook steeds uit . Je geeft mij ook altijd goede raad en steun .
Dankjewel , veel liefs K

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

Ooit heb je me mogen geven dat ik geduld moest hebben met mijn lief en dat hij uiteindelijk de keuze maakt. Ik merk nu al enige tijd dat hij zo aan het veranderen is, (nog) meer betrokken is en zich (nog) meer zorgen maakt en voor mij zorgt dan dat hij al deed. Ook maakt hij meer plannen om hier meer zijn thuis te maken

Ik heb nooit de hoop op gegeven, maar het valt mij nu op. Dank je wel lieve Kaatje dat je dit toen tegen mij gezegd hebt en dat je dat toen al via jouw gidsen door mocht geven. Dank je wel voor dat vertrouwen wat je me erin gegeven hebt.

Tot snel lieve Kaatje <3

Medium Angelique

Ik ben echt zo benieuwd naar de visioen die deze vrouw steeds doorkrijgt ….. geweldig gewoon als die uitkomt !! Maar dat zal zeker wel gebeuren , ik heb er vertrouwen in
Anoniem

Medium Angelique

Alles wat Angelique zegt klopt altijd .. soms heel snel en soms even later …
Ze voorspelde mij dat er geld zou komen op mijn pad en dat kon ik even niet plaatsen maar toch is het gisteren waar geworden .
Ze voorspelde ook snelle contact van mijn vriend , ze zei dat het eerst een wisselvallig en stoer gesprek zal zijn en dat is precies zo gegaan .
Ze voorspelde ook dat mijn moeder (waar ik geen contact mee heb) mij zou benaderen en dat is gisteren plots gebeurd .
Echtpaar lieve mensen , Alles wat Angelique zegt klopt altijd .
Ze doet heel erg haar best , ook al stel je elke dag dezelfde vraag … ze is bijzonder goed en een heel lief mens
Ik spreek je gauw weer
Warme knuffel
Heidi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.