Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Ziener Kim

Lieve Kim,

Elke keer weet je me gerust te stellen en blijf je bij je gevoel. Elke keer krijg ik kom ik weer in m’n kracht te staan en krijg ik nieuwe inzichten. Elk gesprek is een cadeautje. En eigenlijk moet ik zeggen dat je er helemaal niks van bakt, zodat ik je vaker kan bellen en dat je niet continu in gesprek bent ;).

Heel erg bedankt!!

Liefs,
Evelien

Medium Francis

Lieve Francis

Jij geeft me rust
Jou healingen zijn geweldig
Jou voorspellingen zijn goed
Bedank mijn engel

Liefs sabine

Medium Fay

Hoi hoi medium Fay,

Het werd voor mij eens tijd om na zoveel maanden jou in het zonnetje te zetten. Ik heb je best veel gebeld, dan wat langer, en soms ook wat korter. Wat ik fijn vind aan jou is dat je snel ter zaken komt, goed kan luisteren, je iets goed kan omschrijven, je geduldig bent, en als er tranen kwamen jij mij ook weer uit de put kon trekken. Ik ben er nog niet maar mede door jou hulp ben ik toch stukken beter gaan functioneren.
Het voelt voor mij aan of we een soort vriendinnen zijn geworden, ik wens je dan ook veel kracht toe, jij snapt wel waarmee!

Kus
Belinda

Ziener Kim

Lieve ziener kim, bedankt voor jou hulp en adviezen. Ik voel me opgelucht nadat ik met jou heb gesproken. Je voelt de situaties heel goed aan en je voorspellingen komen ook uit. Ziener kim is echt een aanrader! Zij is ook meest in gesprek. Lieve vrouw. Ik heb net met je gesproken. Ik bel je snel weer trg

Ziener Kim

Lieve Kim,
Ik wil nog even kwijt dat jouw voorspelling is uitgekomen. Je zei dat een persoon ander werk wilde gaan doen en dat blijkt ook echt zo te zijn, hij is weer naar school. Ik vind het knap dat je dat kan zien en ik geloof nu ook dat de rest gaat uitkomen.
Kus, Vivian

Medium Noa

Lieve Noa,

Jouw woorden, rust en duidelijkheid helpen mij altijd er weer bovenop. Als ik intense onrust voel maak jij mij rustig door middel van je stem. Je vertelt me wel eens dat ook mensen met slaapproblemen kunnen slapen door jouw rustgevende uitstraling en stem. Noa, je bent een eerlijk en betrouwbaar medium die nooit te beroerd is om mee te denken. Plus jouw voorspellingen komen altijd uit! Je hebt er nog niet één keer naast gezeten!! Noa is een aanrader voor iedereen!!

Paragnost Angelo

Lieve ziener kim en paragnost angelo,

Zo hoopvol in vertrouwen dankzij jullie!
Ik weet niet hoe ik erop jullie ooit begon te bellen,
Maar ik weet dat het een goede keus is geweest.
jullie zien de situatie goed aan en komt uit precies in de stappen van jullie uitleg en energie.
kan jullie niet genoeg bedanken ervoor.
groetjes chanelle

Paragnost Angelo

Lieve ziener kim en paragnost angelo,

Zo hoopvol in vertrouwen dankzij jullie!
Ik weet niet hoe ik erop jullie ooit begon te bellen,
Maar ik weet dat het een goede keus is geweest.
jullie zien de situatie goed aan en komt uit precies in de stappen van jullie uitleg en energie.
kan jullie niet genoeg bedanken ervoor.

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Kim
Je bent super!!!
Wou je even laten weten dat het gesprek van gisteravond even een opheldering voor me was.
Je voorspellingen zijn wederom uitgekomen…..topper!!!
Liefs kaya

Medium Astrid

hoi astrid , de verbinding verbrak net ga je zeker nog eens bellen , alles wat je zei klopt dankjewel

Medium Noa

Lieve Noa
Mijn leven het afgelopen jaar was heel zwaar. Ik zit nu echt midden in een wervelstorm waar nu heel veel gebeurd. Weet af en toe niet meer waar het heengaat. Jij bent elke keer warm liefdevol en vooral duidelijk. Het is zo onrustig en onzeker maar jij weer altijd lichtpuntjes en goede adviezen te geven.
Ik vind je heel betrouwbaar. Ben dankbaar dat ik dingen met je kan delen.
Liefdevolle groet.

Medium Enya

Hoi, Enya! Jouw voorspelling is weer uitgekomen zoals altijd als ik jou spreek. Ik heb jouw bevestiging nog nodig, want ik ben er nog niet, maar wat ben jij een Top medium hoe jij mij hier elke keer weer doorheen sleept. Ga zo door lieve Enya. liefs Anita

Ziener Kim

Hoi lieve Kim
Wat ben jij super!!! De dingen die jij wist te benoemen echt geen woorden voor was met open mond aan het luisteren. Jij wist zoveel te vertellen zonder ook maar iets te vragen. Jij hebt me ook weer de kracht gegeven en de rust bedankt hiervoor.
Hoop dat het weer snel goed komt maar daar vertrouw ik je zeer zeker op…….you are the best!!!!
Liefs little sunshine

Medium Vlinder

Dag Vlinder,

Ik probeer nogmaals mijn reactie geplaatst te krijgen na je nogmaals gebeld te hebben met goed nieuws nav jou inzichten. Wederom heb je het goed gezien, je bent voor mij the one and only Beau! Bellers als ik jullie mag adviseren bel voor een consult met Beau.
Serieus, duidelijk, oprecht, snel en helder zijn maar een grip uit mijn adviezen.

Tot bels Vlinder.

Albert.

Ziener Kim

Via deze weg wil ik Ziener Kim bedanken!
Je bent een goede warme en oprechte consulente…
Je hebt mijn vragen helder en concreet beantwoord..
Je bent een aanrader en goed in het geven van een consult..
Dank voor je energie en je eerlijkheid…
Het gesprek heeft mij weer vertrouwen en moed voor mijn toekomst gegeven
liefs en tot snel
Ik zou zeggen tot heel snel weer…

Paragnost Angelo

Lieve kim (78) en angelo(74).

Na berichtjes t hebben gestuurd nadat ze niet werden geplaatst hopen dat deze een keer wel!
Jullie eerste voorspelling is zojuist uitgekomen, je had gezegt dat het niet lang meer duurde en een paar uur na opgehangen te hebben nam hij contact op voor betere vriendschap.
Nu de rest nog van de voorspellingen en dan ben ik gelukkig.
Jullie blijven van me horen.

Xxx S .

Medium Sujadi

Lieve sujadi, ik heb je gisteren gesproken en je had gelijk, mijn kleine meid wou niet mee en is bij mij gebleven. Wederom heb ik de dingen duidelijk tegen hem gezegd. Nu maar afwachten wat hier nu weer uit komt. Hij heeft die kleine straks in een maand tijd 5 minuten gezien, lijkt me toch dat je daar last van moet krijgen. Ik hou je op de hoogte. Liefs M en mn kleine meid

Medium Layla Ki

Lieve lieve Layla, dankjewel voor al jouw adviezen en geduld. Ik voel me opgelucht nadat ik jou heb gesproken. Het geeft mij heldere inzichten als ik het niet zie zitten. Voor mij ben je als een beste vriendin die ik kan vertrouwen en mij de juiste richting helpt. Ik ben dankbaar met jou. And last but not least, je ziet de dingen zoals ze daadwerkelijk zijn. Je hebt alleen aan een naam van de persoon nodig en houdt mensen niet onnodig aan de lijn door veel vragen te stellen. of geboortedatum vragen. Je bent een nuchtere medium! You are my angel! Veel liefs W.

Paragnost Carla

heb jou voor het eerst gesproken en je liet me versteld staan zonder iets te zeggen kon je dingen benoemen en je hoe je hem beschreef
klopte precies zoals ik het voelde en meegemaakt heb…je zegt dat ie veel voelt voor me maar te trots is om contact te zoeken en twijfelt..helaas zie je nog geen toenadering van zijn kant maar ga je snel weer bellen en hopen dat zijn twijfels dan weg zijn of toch een verbetering in zit..dank je wel.
mvrg F

Paragnost Carla

Lieve Carla,

Dank je wel voor de mooie consulten! Wat ben jij goed!! Zoveel dingen die ik nu al kan plaatsen. Op naar komende weken…m’n geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld,maar jij zorgt er voor dat ik iedere keer weer de rust kan vinden. Bel je snel weer! Liefs, Natascha

Medium Kuan Yin

Lieve mensen ik ben telkens in het weekend te bereiken. Lieve groet. Kuan Yin

Kaartlegster Galina

Ik wil even kwijt dat Galina ontzettend goed is. Zij weet personen tot in detail te omschrijven , hun karakter eigenschappen, wat ze denken etc. Zij heeft het elke keer raak. Zij is een van de besten op deze lijn vind ik. Verder mag je alles vragen wat je wilt en zij zal daar geen oordeel over hebben, wat ook heel prettig is.V.

Ziener Kim

Hallo Kim,
Ik zie dat mijn eerdere berichten niet zijn geplaatst, hoop nu dat dit keer wel wordt geplaatst.
Zoals ik eerder zei jou voorspellingen vorige jaar Oktober/November en December zijn uitgekomen qua werk, kreeg volop werk
als freelance.
En je zei begin deze week dat ik geld zou ontvangen van iemand en dat is inderdaad gebeurd, kan niet geloven dat toch is uitgekomen.
Ik weet nu dat de andere voorspellingen ook gaat uitkomen qua werk en verhuizing naar Singapore.

Groeten.

Medium Hennie

Hoi lieve Hennie,

Wat een geweldige vrouw ben jij als medium en als persoon, ben altijd zo blij als ik weer eens contact heb gehad met jouw omdat ik nog altijd met een paar dingen zit die nog steeds niet zijn opgelost, , maar dankzij jouw geloof ik er helemaal in dat dit toch allemaal goed gaat komen, heel hartelijk dank hiervoor prachtmens.

Groetjes en liefs Anja.

Ziener Kim

Lieve Lieve Kim,

Bedankt voor je consult. Jij stelt op een of andere manier rust uit op mensen.
Alles wat je zegt klopt ook, ook hoe mij man is.
Maar het leven gaat toch anders lopen voor mij, maar wat is nou belangrijker als je gelukkig bent.
En vooral met de gene die het ook nodig heeft, maar die is nog niet zo ver. De gevoelens zijn er wel.
Ik heb vertrouwen in jou voorspelling Kim! Ik hoef maar iets te vragen en te zeggen en je weet er alles van.
Lieve Kim ik houd je op de hoogte, en hoop dat alles snel goed komt.
Dat ik gelukkig ben met de liefde! Dat heeft een mens toch nodig.
Bedankt Lieve Kim!
Veel liefs Lobke

Ziener Kim

Ik geniet heel erg van onze gesprekken samen, je bent zo ongelooflijk lief en warm en ik wil je ontzettend bedanken dat je er altijd voor me was de afgelopen periode en nu nog altijd trouwens want we hebben nog een eindje samen te gaan.
Dankjewel voor alles lieverd, ik zou echt niet weten wat ik zonder je zou moeten! Ik wacht de situatie nu verder even af, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen omdat jij dat zegt. En alles wat we bespreken klopt altijd en loopt precies zoals jij zegt dat het zal gebeuren. Zoals die andere man die jij zag komen over een paar maanden geleden, wat ik op dat moment helemaal niet kon plaatsen , wel die is er geweest. Dus weer een voorspelling van jou die is uitgekomen . Dat geeft zo veel hoop voor de rest die nog moet komen,
Jouw steun betekent heel veel voor mij, daarvoor extra bedankt ,je bent echt een lieverd, een engeltje zoals op je avatar hihi
Veel liefs, dikke knuffel en we bellen elkaar snel weer xxxxx

Paragnost Rosa

Dankjewel voor je duidelijke en eerlijke gesprek.
Ik kan met de nieuwe inzichten verder, en ik ga met jouw tips mee aan de slag.
Liefs, vaste en tevreden beller M.

Paragnost Odette

Lieve odette
Jij bent echt een paragnoste die iemand weet te begeleiden. Je bent warm oprecht .als je het niet kunt zien zeg je dat eerlijk
Iemand hoef je niets te vertellen
Wonderbaarlijk zoals jij je legging doet en uitlegt.
Dankjewel voor je geduld energie en kracht.
Veel liefs En moge god je beschermen en je wijsheidkracht geven en blijven vullen van je energie en gave.

Dikke kus je stalker je weet het wel
Kspreek je gauw weer

Ziener Kim

Lieve Kim,

Wat moet ik zonder jou?? Jij geeft mij kracht! Jij bent overtuigd dat we weer bij elkaar komen maar ik moet geduld hebben. Tja daar is iets mee ;-). Dank dat ik je steeds hetzelfde mag vragen en jij steeds rustig hetzelfde blijft herhalen hahaha. Thankx voor wie je bent! Ook voor Angelo! Jullie zijn echt top en zo goed!! Met zoveel liefde helpen jullie de mensen naar vertrouwen en inzichten!
Dikke knuf K.

Medium Lana

Voor Lana,

Al geruime tijd spreek ik Lana en zij heeft mij al zo vaak goed geholpen. Lana is enorm betrokken bij je als persoon en je huidige situatie. Wat ik ook heel goed vind is dat je bij Lana niet hele verhalen van te voren hoeft te vertellen. Zij schudt direct de kaarten en kan je meteen vertellen wat er op dat moment speelt. Wat ik ontzettend fijn vind is dat zij je hele goede adviezen geeft en ook echt kijkt wat bij jou als persoon het beste past. Je kunt ook heel goed met haar sparren wat ruimte geeft voor je eigen ontwikkeling! Ze vertelt ook wat je te wachten staat en geeft hierbij advies hoe je het beste met een bepaalde situatie kunt omgaan. Naast haar professionele coachende rol komen haar voorspellingen ook uit! Lana is gewoon een enorm warm en integer mens! Echt een aanrader!

Liefs E.

Het gebeurt vaak dat een klant met credits kopen een e-mail adres verkeerd invult, dan is het goed om dit via het contactformulier (deze is onderaan de website te vinden) even met het juiste e-mail adres te melden. Nu heb ik ook een aanvraag gekregen zonder e-mail adres en kan zo het probleem niet oplossen! Warme groet, Eddie.

Medium Cees

Lieve Cees, ik vond het fijn dat ik je gisteren gebeld heb.
Als ik twijfel en onzeker ben dan bel ik je graag.
Jij ziet nog steeds het zelfde, en wat je zegt klopt precies.
Jij bent heel direct en duidelijk, en jij hebt een bijzondere gave dat je mensen kunt omschrijven.
Ik heb veel mensen gesproken hier, maar ik heb er geen gehad die het kan, echt knap zelfs de lengte
van die persoon kan jij omschrijven. Ik houd je op de hoogte.
Liefs Lobke

Medium Sujadi

Beste Sujadi,

Wat heb ik hoop positiviteit ervaren met de healing die ik gehad hebt! Ik zat zo zwaar in de knoop met me zelf tot dat ik een keer jou mocht bellen en spreken.

Sujadi je bent heel zuiver! Lief maar ook behulpzaam.
Je hebt veel inzicht gegeven. Ook kwam hoop punten in beweging. Alles wat je zei klopt volledig!
Ik ben je zeer dankbaar.

Ik raad iedereen aan die echt in knoop zit met zich zelf om Sujadi te bellen. Want hij is echt de gene die heel wat kan betekenen voor jou!

Groetjes,
Anoniem Sujadi je weet wie ik ben 🙂

Medium Carla

Lieve Carla,

Ik bel je nu al een aantal maanden, niet omdat je goed je alleen maar goed bent en je voorspellingen keer op keer uitkomen, maar omdat je mijn steun en toeverlaat bent geworden, je bent echt een topper, en je helpt me echt door deze moeilijke tijden heen.

Wil je daarom ook bedanken voor al je steun, liefde en licht.

Je bent een aanrader!!!

Medium Denise

Lieve Denise,
Wat een fenominaal consult hadden wij vanmorgen!
Suuper bedankt dat jij mij over de streep hebt gehaald en de kracht hebt gegeven om dat te gaan doen wat ik moet doen!!

Ga zo door en ik ga je zeker nog bellen;)
GOD bless you!!!!!

Heel veel liefs, Naïma

Ziener Kim

Lieve Kim Elke keer als ik je spreek stel je me gerust je zegd je dochter komt weer terug bij jou !! Alles moet ik even Los laten ik denk dat je gelijk heb ik vind je een super ziener en zeer Zeker een hele vrouw dank je wel Kim voor alles heel veel Liefs van mij xx

Lieve mensen

Ik wil graag even laten weten dat ik nog steeds niet beschikbaar ben door een technisch probleem….voor mensen die me graag willen bereiken, nog even geduld, er wordt aan gewerkt.
Voor de mensen die me, ondanks ik beschikbaar stond gemeld, en geen gehoor hebben gekregen, weet dat het aan dit probleem ligt.
Ik acht dit wel belangrijk om dit te delen.

Lieve groet
Moon

Vlinder

Lieve Vlinder,

Wat een mooie ervaring was het om via jou contact te hebben met mijn overleden papa.
Zo veel herkenbare zaken en beschrijvingen. Het was net of ik weer met papa kon praten.

Bedankt lieve Vlinder.

Groetjes
Jannis

Medium Meine

Bedankt Meine voor de rust die je elke keer weer stuurt. Heb je een dip ben je onrustig hij stuurt je rust en vertrouwen echt een topmens.
Bedankt Meine voor het luisterend oor. En je zegt gelukkig niet wat ik wil horen maar wat je vindt. dank je . Meine is er altijd voor je.

Hallo Marianne, Voor gebruikers van tablet en mobiele telefoons is het misschien makkelijk om het linkje naast het linkje alle consulten aan te klikken dan krijg je het overzicht van alle consulenten. De webbouwer is ermee bezig en het heeft allemaal even wat tijd nodig. Groetjes, Eddie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.