Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnoste Lotus

Lotus,

Bedankt voor ons gesprek van vanmorgen. Ik heb echt veel aan de inzichten die je mij hebt gegeven en sta hierdoor nu veel beter in mijn kracht. Ik ben ook rustiger, lichter en vrolijker. Een soort opgelucht gevoel. Bedankt.

Groetjes Jantine

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus,

Onze gesprekken voelen goed!
Ik heb er heel veel aan. Jij omschrijft de situatie perfect zonder ook maar iets van mij of mijn persoon te weten.
Je adviezen doen mij inzien dat ik mezelf meer zou moeten open stellen.. Anders kan ik uiteraard ook niks ontvangen.

Vandaag werd de verbinding tijdens een goed gesprek plots verbroken (en zoals je wist bel ik vanuit de zaak. Ik kreeg een telefoontje er achter aan.
Excuses daarvoor! ik probeer het later nog een keer mocht je aanwezig en beschikbaar zijn.

Groetjes en hoop je straks te spreken.

Medium Eefje

Bedankt Eefje om me zo te helpen en steunen de afgelopen jaren. Je bent een superlieve dame.
Alles begint uit te komen.

Medium Manuela

Ik bel manuela regelmatig. Ze is nuchter draait er niet om heen en ook to the point met haar voorspellingen. Ze pakt de draad ook weer op nav het eerdere gesprek, ze onthoudt dus wie je bent. Haar voorspellingen komen regelmatig uit. Via deze weg een extra bedankje!!

Waarzegster Madelein

Beste Madelein,

Nog even via deze weg gedag zeggen.

Liep een beetje raar door de credits en daarna de verbinding verbroken:-)

Super fijn dat ik je even heb gesproken, ga nu beter de dag door dan dat ik je niet had gesproken.

Je hoort me wel weer;-)

Lieve groet xx

Lichtwerker Eline

Heb vanmiddag een zeer waardevol gesprek gehad met Lichtwerker Eline. De wijze waarop zij mij “las” was voor mij een openbaring.
In ons gesprek wist ze snel mijn leven te typeren. Het verdriet waarmee ik te maken heb krijgt door haar de ruimte om er aan te kunnen werken.
Ik ben haar daar erg dankbaar voor. Op een rustige, empathische manier kreeg ik van haar de positieve feed back die ik nodig had.
Heel veel dank!

Lieve groetjes,
VL

Medium Helen

Helen, ik spreek je regelmatig. Je bent geduldig maar durft me ook te zeggen wat ik moet horen. Uit liefde.
De relatie met mijn zielsverwant brengt me vaak in onbalans waardoor ik weer in mijn kopje ga zitten en dan bel ik jou en zet je me terug in mijn kracht. En laat je me zien hoe dingen energetisch werken. Ik ga voor de spiegel staan, dagelijks 1 minuut, zoals je me adviseerde. Zelfliefde! Dank je wel voor je steun, inzichten en liefdevolle coaching. Laat het stromen… lieve groet K

Paragnost Eddie & Consulenten

Beste Kaatje,

Een tijdje geleden belde ik je over m’n grote liefde.
Je zei dat deze man in de knoop zat en dat ik nog veel geduld moest hebben maar dat resultaat positief zou zijn. Nu is er terug positief contact en hopelijk binnenkort een ontmoeting. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we nu op de goede weg zijn. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid !

Lieve groeten.

Lichtwerker Eline

Wow, bijzonder hoe je alles zag en invoelde! Klopte precies!
Dank ook voor je eerlijkheid. Ik sta weer met beide voeten op de aarde
en dat voelt veel beter! Eerlijk en zuiver, zo kom je op mij over, dus ik
zeg: “Tot een volgende sessie.” Petra

Medium Helen

Dankjewel Helen voor je inzichten. Ze doen me goed. Je weet waar je het over hebt. Het gaat allemaal langzaamaan en die zielenconnectie vind ik maar lastig hoor. Maar we blijven sterk.

Medium Enya

Lieve Enya

Jouw readings hebben mij echt weer goed gedaan. Precies zoals jij aangaf zo is het ook echt uitgekomen. Ik ben ook weer helemaal in balans, door jouw goede adviezen op te volgen, ze waren echt raadzaam, want ik geniet nu weer volop van het leven, daar ben ik jou dankbaar voor. Liefs Anja

Medium Esmee

Esmee!! Wat een topper en wat loep zuiver, mooi en warm mens, je bent een rots in de branding, ik ken geen beter medium en top coach, ik ben nu waar ik wil zijn, dankzij jou.
Heb met vele mediums gesproken, en vaak diep teleurgesteld. Maar bij jou echt nog nooit. Dankjewel daarvoor! Liefs anno oxox

Medium Martina

Lief Martina..
Ik vind jou top!
Tot snel

Paragnost Heleen

Hoi lief, you are my number one. Dat wilde ik even nog even zeggen. Je bent zo snel, duidelijk en geen smoesjes of gezemel. Gewoon zoals het is en doeltreffend. Dankjewel daarvoor. Liefs, mij

Medium Mila

Lieve Mila,

Wat kun jij zuivere en gedetailleerd readings geven zeg..
Ik bel je al jaren en nooit heb jij er naast gezeten.
Hoe jij personen en situaties beschrijft is echt ongelofelijk.

Bedankt voor al je mooie readings
Tot gauw

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, ja ja weer heb je gelijk gehad . Contact gezocht precies zoals je zei. Je voorspellingen komen altijd uit. Ook met mijn zoon wat je heb gezegd .liefs sch xxxx

Medium Martina

Martina, wat een geweldig consult. Je bent in staat om iemand zo puur en zuiver aan te voelen en vrijwel direct te laten ervaren hoe het voelt om in je eigen kracht te gaan staan en te Zijn! Ik werd er even stil van en ik ben intens dankbaar!

Medium Angelia

Als ik jouw belt, dan voel je de rust, alles komt uit, het is ongeloofelijk, je ben een topper in je vak, ik ervaar het telkens weer, je zegt dingen, en waarvan ik denk, hoe kan het, en promp, komt het uit.
Dank je lieve schat, tot snel.

Gr. Claudia

Medium Sara

Lieve Sara ik wil u bedanken vpor alle steun en geduld .Ik bel vaak en u blyft altyd zo geduldig en lief
De voorspellingen komen uit soms na langere ryd soms eerder.Ook de laatste voorspellingingen zyn uitgekomen maar er is weer stanatien wy weten hoe dat komt .Ik leer wel steeds meer om in het nu te leven en volg pok u raad op niet teveel piekeren en over fe toekomst zorgen maken en het verleden achter my te laten.
Ik ben ook danlbaar voor wat er wel is in nyn leven en er zyn ook veel dingen die goed gaan en muziek dat is voor my zoooo helend .ook al is alles zo heftig maar u krijgt my altyd weer rustig em we lachen wat af ik ben zooo bly met u steun en geduld en ik verbaas my telkens weer dat u zo goef kunt invoelen u beschrijft zelfs hst uiterlyk en het karakter van de mensen waarover ik bellieve Sara nogmaals heel veel dank en tot snel

Medium Helen

Helen voelt zuiver aan wat er in het moment speelt en wat daarvan de levensles is. Ik bel regelmatig over relatie en werkzaken en steeds klopt alles wat Helen aanvoelt.
Daarnaast coacht Helen supergoed en geeft ze de juiste handvatten om jezelf te transformeren naar je ware krachtige zelf.
Dankjewel Helen voor de wijze lessen.

Lichtwerker Eline

Beste Eline,
Ik zat in een hele moeilijke periode en mijn zus raadde mij aan om jou te bellen.
Zij is erg enthousiast over je.
Ik was sceptisch,maar ben nu heel blij dat ik je gebeld heb.
Het gaat beter met me,ik heb weer vertrouwen en weet wat me te doen staat.
Dank je wel hiervoor.
Ik weet je nu te vinden,of beter gezegd wij weten je nu te vinden.
Lieve groet

Paragnost Lola

Beste Lola,
Ik had je om 2 dingen gevraagd. Of er weer contact zou komen met mijn goede vriend & of je mijn hese keel kon healen die maar niet overging. Je zei me binnen 2 weken neemt hij contact met me op & dat gebeurde. Zelfs binnen 1 week. Je hebt me een healing gegeven voor mijn hese keel. Dat is nu min of meer over. Je bent geweldig. Dank je wel, D.

Paragnost Eddie & Consulenten

Mary is fanttantastisch! Met haar horoscoop zei ze alles wat er toe deed. Zelden zo’n heldere mooi waardevol en lerend gesprek gehad

Kaartlegster Galina

Lieve Galina
\Heel veel dank voor je consult je voelt de persoon waar ik naar vroeg heel goed aan , ik herkende alles wat je zei.
Je bent een fijne en empathische vrouw om mee te praten je hebt mij gisteren goed geholpen .
Voel me rustiger nu ik weet dat als ik besluit de ingreep te doen het goed komt, want tot nu toe is alles wat je eerder hebt voorspelt uitgekomen.
Zal je zeker weer bellen als ik vragen heb over het een en ander.
Veel liefs,
A

Paragnost Eddie & Consulenten

Hoi Anneke,
Ben zo blij voor mijn zoon dat je gelijk had over het krijgen van de baan.
Je hebt daar nog meer mooie dingen over gezegd, hoop dat dat ook allemaal gaat uitkomen.

Een trotse moeder

Medium Nina

Lieve Nina, Wat kan jij dingen goed aanvoelen! Met enorme zuiverheid en compassie ga je te werk.
Ik kan een aantal dingen nu beter plaatsen waar je het een tijd terug over had.
Hopelijk ben je snel weer eens online!!

Medium Angelia

Jou kaarten en pendel klopten alweer . Geweldig !! Je zag heel duidelijk snelle contact komen en zelfs snelle ontmoeting . Je zag het heel duidelijk en de pendel bevestigde het ook . Het is uitgekomen zoals alle andere voorspellingen …
Bedankt lief mens
Ik bel je gauw weer op
Kusjes xx

Medium Hannah

Hannah, jij bent bovennatuurlijk goed in wat je doet! Zeer direct maar oh, zo rechtvaardig. Je voorspellingen komen gewoon keer op keer uit.
Ik vind het fantastisch hoe je mijn intentie en die van andere personen kan aanvoelen, eventueel a.d.h.v. een foto. Ook is het zeer informatief om met jou te communiceren over ‘de flow van het universum’. Mijn dank is groot! Tot snel

Medium Helen

Ik bel sinds kort met Helen over mijn prille relatie die wat moeizaam verloopt. Ontzettend prettige gesprekken. Helen voelt alles enorm goed aan. Geeft adviezen en zegt waar het op staat, ook als het even minder leuk is om te horen. Ik heb de eerste keer een advies niet opgevolgd, toch contact gezocht waar ik even had moeten wachten en dat ging ook mis…. Ego laten spreken. Het leek erop dat de prille relatie helemaal over was. Dit heb ik gelukkig kunnen herstellen door wel weer een advies van Helen op te volgen. Hij is precies gaan doen wat ze voorspelde. Ik vertrouw op haar inzichten en ga zeker vaker bellen als ik even wat guidance nodig heb. Erg blij met Helen!

Medium Sara

Dag Sara,

Ik bel je bijna elke dag! Je bent altijd open en eerlijk en jou reading klopt altijd. Ik voel me prettig als ik met jou spreek. Super bedankt voor je geduld en hulp! Ik kom altijd terug bij je <3

Lichtwerker Eline

Lieve Eline,

Bij deze wil ik je bedanken voor het fijne consult. Vind je een lief mens en alleen
van je mooie stem word ik al rustig.
Wijze dingen zei je, precies de dingen die ik nodig had om weer goed vooruit te kunnen.
Je inzichten verrasten me, zó kloppend!
Puzzelstukjes vallen op hun plek. Dank voor al je steun.
Bel je zeker weer als ik hulp nodig heb. Nu kan ik echter weer even vooruit

Liefs van Michaëla

Paragnoste Lotus

Ik bel graag naar Lotus omdat haar voorspellingen altijd uitkomen . Ze is heel snel en komt altijd tot de kern . Ze geeft genoeg inzichten en ook al kom je steeds met dezelfde vraag staat ze steeds voor je klaar .
Bedankt lieve toppertje
Groetjes van K over S

Medium Helen

Helen, ik bel je regelmatig even. Gewoon om weer op koers te komen. Je doorziet haarfijn wat er speelt, je voorspellingen zijn raak en je weet me weer bovenop mijn voeten te zetten. Ik ervaar veel steun en kracht door jouw woorden en mooie manier van zijn. Ik voel me altijd welkom bij jou. Thanks for being there. X

Paragnost Alieda

Dank je wel Alieda, in elk gesprek met jou leid je mij naar oplossingen of anders denken. Je waarnemingen zijn griezelig goed. Ook mijn dochter help je keer op keer in haar kracht te zetten, wat ze van niemand anders aanneemt. Zo dankbaar hiervoor. Tot bels. Groetjes Emma.

Medium Kaatje

Beste Kaatje,

Je bent helder en duidelijk zonder om wegen mijn dank voor je Consult, van vandaag.

Warme groeten,
Kees.

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus,

Je bent echt een aanrader.
Hoevaak ik je ook over B bel. Je krijgt vaak hetzelfde door.
Je ziet alles heel duidelijk.
Je weet mij ook weer in mijn kracht te zetten.
Je geeft goeie handvaten mee.
Dankjewel.

Liefs Azraa

Channeler Celisa

Ik heb je gister gesproken. Ontvangen van Celisa:
Zeer diepe antwoorden op de kwesties & vragen + diepere lagen.
Inzichten, waar het vandaan komt alsook wat nu te doen.
Deze consulent maakt waar wat ze in haar profiel schrijft. Alles klopte en ging ook in op de dingen waar ik echt mee zat (waarvan niet allen uitgesproken naar haar !). Ze heeft ook een fijne stem, empathisch, integer en inzichtvol, alsook praktisch.

Er kwam iets tussen, ik ga je zeker terugbellen om het consult af te maken !
En zeker voor in de toekomst. Fijn dat je er bent !

Dank

Ron Los

Ron wou je nog even gedag zeggen via deze weg.

We hadden het net over me huuropzegging.

Dank je wel voor de bevestiging had ik even nodig.

Je hoort me wel weer eens:-)

Lieve groet en fijn weekend verder

Medium Catharina

Dag Catharina,
Je hebt geen voorinformatie nodig en kan heel goed aanvoelen waar de ander staat en wat de intenties naar mij zijn. En mij tips geven om weer verder te komen in mijn proces. Dank voor een fijn gesprek! Sofie.

Medium Eefje

Lieve Eefje,

Bedankt voor het gesprek gisteravond. Ben vanmorgen goed opgestaan. Liever groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.