Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Stella

Lieve Stella
De Beste Wensen
Even laten weten dat ik een mooie vakantie gehad heb op
jou advies en nu er weer voor gaan
Ik bel je zeker deze week om meer te weten
Je late beller van ver

Medium Angelique

Angelique, je hebt helemaal gelijk gekregen! Dezelfde dag nog :-).
App kwam en gesprek ook. Je bent top.
Dank je wel. Liefs

Medium Eleonora

Aan medium eleonora : je had gelijk over mijn partner : hij stuurde me een dag later al een bericht. Ik dacht zeker dat het klaar was en ik nooit meer iets van hem zou horen en was in paniek aan de telefoon,ik werd meteen al rustiger toen je dat zei. Bedankt voor je steun.

Medium Julia

Hai Julia!

Sorry dat ik niet meer kon terugbellen. Bedankt weer voor het leuke gesprek. Het klopte als een bus zoals altijd. Fijn dat ik jou kan bellen als ik weer even behoefte heb aan steun of bevestiging.Tot een volgende keer!

Groetjes Samira

Medium Noa

Lieve, lieve Noa ik blijf versteld staan hoe jij alles ‘weet’ en binnen krijgt. Je zegt vanavond hoor je iets en ja hoor het gebeurde zo. Al jaren bel ik je en dan zeg je als het niet zo is vreet ik een bos uien op! Maar je hebt ze nog steeds niet hoeven eten. Nu vertrouw ik er ook op dat alles wat je zegt uitkomt. Lieverd een dikke kus en alle goeds voor 2022.

Beste Eddie , Elly Collega’s en lieve bellers
Ik wens iedereen een sprankelend , stralend en schitterend eindejaarsfeesten, En een zeer Gezond en Gelukkig Zorgeloos Nieuwjaar 2022
Kaatje Box 31

Medium Angelique

Lief Angelique
Jij bent zo lief en aardig mijn hart klopt als ik met je praat want ik weet als zall uitkomen en toch uit komen wat je vertelde me Oh wow geweldig!
Dankjewel ik spreek je snel xx

Medium Angelique

Lieve dame
Elke keer wanneer ik je bel gaat het over hetzelfde en elke keer weet jij mij te kalmeren en gerust te stellen
Je voorspelde mij dat mijn vriend vals zou uithalen naar mij en dat heb ik diezelfde dag nog moeten ervaren helaas .
Je voorspelde mij dat er snel contact zou volgen en dat is ook wel gebeurd . Dezelfde dag nog .
Je hebt nog andere voorspellingen gedaan die nog moeten komen maar jou voorspellingen komen echt altijd uit dus ik vertrouw erop dat het nu ook weer gebeurd .
Dus jou voorspellingen komen altijd wel uit , ook de negatieve die jij ook moet meegeven . Ik waardeer jou eerlijkheid enorm … ik wil jou bedanken om mij dit jaar bij te staan en ik hoop dat we het nieuwe jaar mooi mogen invliegen …
Je bent een engel ! Een aanwinst op de lijn
Lieve knuffel van mij
S uit Groningen

Medium Angelia

Hoi Angelia
Ik dacht ik ga maar een berichtje plaatsen want het is ongelooflijk hoe jou voorspellingen heel snel zijn uitgekomen .
Je voorspelde mij gisteren dat er berichten zouden komen van men ex en diezelfde avond kreeg ik al berichten
Vandaag sprak ik u weer en je voorspelde me dat hij heeeeel snel weer contact zou maken en dat hij zou komen op bezoek .
Ongelooflijk gewoon ! Hahaha 3 dagen op rij zijn je voorspellingen snel uitgekomen ..
Het is echt precies gegaan zoals je zei … eerst berichten dan bezoek aan huis . Het is echt in detail uitgekomen . Ik geloofde niet dat het zou uitkomen eerlijk gezegd maar toch is het zo .
Je hebt de kaarten gebruikt en de pendel
Beiden gaven jou duidelijk bevestiging dat het zelfs vandaag nog zou komen die contact en jahoor het is echt zo gegaan .
Je voorspelde ook helaas dat er beetje ruzie zou zijn en dat is ook zo gegaan .
Ik ben blij dat je voorspellingen zijn uitgekomen .
Je bent er altijd voor mij wanneer ik je nodig heb en dat waardeer ik enorm
Je doet ook je best om mij gerust te stellen
En daarom blijf ik jou ook bellen
Bedankt lieverd
Dikke knuffel xx
KS

Paragnost Alieda

Lieve Alieda, ik Wil je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar. Je hebt me bij gestaan in moeilijke tijden door jouw inzichten en voorspellingen die 1 voor 1 uitgekomen zijn was ik voorbereid. Je bent erg duidelijk en maakt het spiriuele toepasbaar en begrijpelijk en het werkt echt. Ik wens jouw en de mensen om je heen een heel gelukkig nieuwjaar. Groetjes van Alexandra

Medium Helen

Lieve Helen,

Ik ben nog steeds zo blij dat ik je via deze weg heb mogen ontmoeten. Ik heb zoveel bewondering voor je hoe je invoelt, je voorspellingen geeft en hoe je mij iedere keer weer zo in mijn eigen kracht zet. Laatst heb ik mijn vriendinnetje D naar je toe gestuurd die zelf ook hooggevoelig is en het maakt me zo blij hoe flabbergasted zij weer voor het eerst was. En dat is ze echt niet snel meer. Ook bij haar een shift in energie waardoor ze ineens weer stappen voorruit kan zetten! In de afgelopen maanden heb je zoveel voor mij betekend en vol frisse moed weer helemaal in het hier en nu en met de neus naar de toekomst. Het is een hele fijne gedachte te weten dat ik je nog heel lang mag spreken en dat je zoveel voor vele mag betekenen . Zonder te overdrijven lieve mensen. Bel Helen want ze is zoo de moeite waard! Hele dikke knuffel! S

Paragnost Janny

Lieve Janny , bedankt dat je altijd voor mij bent. Vind altijd heel fijn om met jou te kletsen. We hebben ook altijd gezellig, voel me echt op mij gemaakt . Ik wil je zegen dat je weer zoals elke keer gelijk heb gehad . Hij heeft contact gezocht zelf zaterdag . Ik ben je snel om alles te vertellen . Spreek je snel lieverd xxxx

Paragnost Sharonne

Hey lieve Sharonne
Langs deze weg wil ik jou bedanken want jou voorspelling is uitgekomen vorig week .
Je vertelde me dat hij binnen de week iets zou laten horen van zich en jaa 2 dagen na ons gesprek heeft hij zich idd laten horen
Hartstikke bedankt
Lieve knuffel
K

Medium Noa

Dank je Noa voor alle support die je me al hebt gegeven. Ik hou van eerlijk en recht door zee en dat ben je.
De voorspelling dat ik voor het eind van het jaar werk had kwam binnen 2 weken uit. Hoewel het afgelopen maand geen makkelijke weg is vertrouw ik erop dat het nu goed komt. Ik heb alle vertrouwen in wat je zegt want het klopt gewoon.
Bedankt voor de fijne gesprekken

Gr tandje 🧚‍♀️

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, dank je wel!! Je heb gelijk gehad je voorspellingen zijn uitgekomen! We hebben elkaar idd gezien met de kerst. Liefs Saar

Medium Angelique

Hoi lieve Angelique
Ik plaats niet makkelijk iets maar als voorspellingen uitkomen dan verdient men zelfs meerdere berichtjes .
Je voorspelde mij dat mijn ex zou komen met contact en ook dat wij elkaar snel zouden terugzien . Je zei dat hij plots en onverwacht aan men deur zou staan en dat is eergisteren precies op die manier gegaan .
Je bent echt een toppertje en dat meen ik echt
Dikke knuffel
Saar

Medium Roos

Roos wist zonder informatie hoe de situatie was. Ook adviseerde ze om het achter mij te laten. Dat ga ik zeker doen. Een nieuwe liefde komt op mijn pad , als ik beter in mijn vel zit. Op een moment dat ik het niet verwacht..

Ron Los

ik had gisterenavond een heel fijn gesprek met Ron, nogmaals dankjewel voor jouw bevestiging dat het goed gaat komen tussen mij en V. Jij zei dat je dit ook voelde vanuit jouw hart. Ik moet nog zeker een half jaar geduld hebben maar als hij ECHT naar zijn gevoel gaat, dan komt hij bij mij uit. Helaas komt e.e.a. voort uit zijn kinderjaren en daarom kan hij moeilijk “los komen”van dame A. Uiteindelijk gaat hij van haar afscheid nemen en komt hij, zodra hij volledig in zijn gevoel komt, bij mij uit. Nogmaals lieve Ron, dankjewel voor jouw inzichten en ik ga weer in het vertrouwen zitten maar had wel jouw bevestiging hierin nodig. Je bent een topper en een aanwinst op deze lijn. liefs, G.

Medium Stella

Stella super lief en geduldig vrouwtje dank je wel voor ons mooi gesprek.
Je maakt mij weer sterk ze heeft mij wel uitgenodigd .
Ben er nog niet op ingegaan ik wil eerst dit met jouw bespreken.
Er is mij al veel gelukt door jou heb ik mijn werk ook kunnen behouden
Graag wil ik ook nu je hulp hierbij.A.U.B
Hoop je snel te spreken .
Kr..

Medium Angelia

Hi lieve Angelia

Ik wil jou laten weten dat jou voorspelling weer is uitgekomen .
Je vertelde mij dat ik mijn vriend heel snel zou terugzien
Je zei dat het zeker komt
En jahoor .
Eergisteren sprak ik je ook en je zei het kan zelfs zijn dat hij nu onderweg is naar jou en jaa paar minuten later stond hij aan mijn deur . Dus het is precies gegaan zoals je het zei .
Nu nog even afwachten op de voorspelling die je vandaag hebt gedaan .
Bedankt alvast
Dikke zoen
Amara

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Dank je wel dat ik altijd in alle vertrouwen mijn gevoelens en gedachten bij jou kwijt kan, daar ben ik heel dankbaar voor! En dank je wel dat jij er altijd voor mij bent en met jouw woorden zorgt dat ik de moed niet verlies. Want eerlijk is eerlijk, alles dat jij tot nu toe hebt gezegd is vroeg of laat toch echt uit gekomen. Dus daarom heb ik veel steun aan jou en aan wat jij zegt. Eefje je bent top!
Heel veel liefs.

Medium Helen

Fijn je even gesproken te hebben

Ik had je even nodig, we hadden het voordat ik weg viel over kinderen en het Chinese sterrenbeeld Tijger.

Wou je nog even bedanken en een goede jaarwisseling alvast;-)

Beste Eddie, Elly, medewerkers en alle lieve bellers ik wens jullie allen hele fijne dagen vol liefde warmte en geluk veel liefs van Catharina

Medium Claire

Claire is warm en persoonlijk. Ze heeft een fijne stem. Ze voelt direct in. Ze is zeer goed in communicatie. Wat kun je zeggen, hoe kun je het brengen en wat is er niet gezegd wat wel gezegd mag worden. Ze maakt dingen eenvouding. Ze geeft ook bemoediging, vanuit haar heldere voelen/zien.

Medium Dewika

Dewika kan zeer diep, zuiver en raak invoelen op mensen. Ik heb haar nog slechts twee keer gesproken. Onder de indruk. Van deze dame kun je veel leren. Ze gaat niets uit de weg. Ik heb niet het idee dat ze vaak op de lijn is. Haar profiel is niet in verhouding met haar kwaliteiten. Heb je twijfel over wat dan ook, bel Dewika. Je krijgt ZUIVER en RAAK advies.

Medium Hannah

Hannah is een Engel in menselijke vorm.

Zeer zuiver. Ze geeft directe antwoorden, heeft niet veel info nodig. Ook geen geboortedata etc.
Ze krijgt haar antwoorden door, die zijn duidelijk en concreet. Geeft rust en je kunt er verder mee.
Ze is ook een goede coach voor als het om diepere en/of concrete dingen gaat. Fijne stem, veel geduld, empathie en onderscheidingsvermogen. Ze kan goed op mensen invoelen, en of die personen positief of negatief op je werken, of je ze het best in je leven kunt houden of niet en waarom.

Bel haar zeker voor diepere vragen, maakt niet uit werk onderwerp of het nu een verhuizing, werk, relatie, beslissingen, persoonlijke dingen zijn. Vooral als je ook zelfinzicht wenst, persoonlijk onderzoek wenst te doen en diepere lagen wenst te onderzoeken is Hannah fijn voor je. Als je werkelijk transformatie wenst dien je je eigen intenties, drijfveren, valkuilen, illusies scherp onder de ogen nemen. Die mogen dan HELDER worden. Bel haar voor inzicht in jezelf, anderen, je situaties en je keuzes.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, zoals altijd nu heb je weer gelijk gehad!! Hij heeft contact gezocht en we zien elkaar vanavond en ook 1ste kerstdag! Ongelofelijk goed ben je!!! Veel liefs xxx Selma

Beste Eddie en Elly, lieve bellers en collega’s ik wens jullie allen een prachtige Kerst vol liefde, sfeer, warmte en plezier.
Ook de beste wensen voor een gezond en gelukkig 2022 van harte toegewenst.

Ik stuur jullie heel veel liefde, licht en positieve energie.

Engelengroet,

Angelia Box 86

Lieve Eddie, Elly, collega’s en cliënten,

Ik wens jullie allen een heel mooi, gelukkig, gezond, liefdevol en gezegend 2022.
2022: een nieuw jaar waarin hopelijk als jullie wensen en dromen mogen uitkomen.

Fijne Kerstdagen en een heel mooie jaarwisseling.

Liefs, Ingrid (Box 33)

Ik wens Eddie en Elly alle lieve collega’s en klanten, een liefdevol en mooie dagen toe en veel geluk en gezondheid voor 2022..Warme groet, Esmee

Eddie en Elly en alle fijne, mooie bellers wens ik fijne liefdevolle dagen en licht en kracht voor 2022
Ook wil ik iedereen bedanken voor de mooie gesprekken
liefs van mij Janny
box 42

Ik wens alle klanten, collega’s, Eddie en Ellie hele fijne feestdagen.
Ik wens jullie allen veel liefde, licht en gezondheid toe voor 2022.
Hartelijke groet
Gonny

Kaartlegster Galina

Ik bel deze lieve warme vrouw al wat jaartjes. Vandaag ook met haar gesproken. Ze is zooooo accuraat en bijzonder. Helaas door aandachtig te luisteren naar Galina,waren mn credits op.. Je komt er amper opnieuw nog weer tussen.Alweer bezet. Hihi.
Dankjewel vriendin Galina. Ik kon het jou niet meer zeggen. Maar wens jou fijne feestdagen. Liefs schorpioen

Beste Klanten
Met Erika box52 wegens corona kan ik even een week niet werken.
Wens iedereen en alle klanten waar ik dit afgelopen jaar iets voor heb kunnen betekenen een hele fijne kerst en een gezond 2022
BOX 52

Medium Angelia

Lieve Angelia
Je bleef me de moed inspreken dat mijn ex terugkomt .
Je bleef zeggen dat er berichten komen van hem en ontmoeting . Je bleef me telkens de moed geven , zelfs terwijl ik twijfels had . Het is idd uitgekomen . Hij heeft contact gezocht en berichten zitten sturen en wilde mij ook zien .
Als ik een berichtje plaats voor iemand dan is dat altijd vanuit mijn hart .
Bedankt voor alles
Ik wens jou fijne feestdagen
Knuffel
Annemarie xx

Medium Angelique

Ondanks het ongeduld en de twijfels zijn er toch al een aantal recente voorspellingen uitgekomen van Angelique .
Zo voorspelde en ze was er zelfs zo van overtuigd dat er snel contact zou komen vanuit mijn ex . Contact is idd gekomen . Nu nog afwachten op de rest van de voorspellingen .
Ik wil deze lieve dame graag bedanken om er steeds te zijn wanneer ik haar nodig had .
Ik wens jou dan ook fijne feestdagen
Lieve knuffel
Anoniempje uit Utrecht

Medium Angelique

Ondanks het ongeduld en de twijfels zijn er toch al een aantal recente voorspellingen uitgekomen van Angelique .
Zo voorspelde en ze was er zelfs zo van overtuigd dat er snel contact zou komen vanuit mijn ex . Contact is idd gekomen . Nu nog afwachten op de rest van de voorspellingen .
Ik wil deze lieve dame graag bedanken om er steeds te zijn wanneer ik haar nodig had .
Ik wens jou dan ook fijne feestdagen
Lieve knuffel
Anoniempje uit Utrecht

Medium Sonja

Lieve mama Sonja, telkens geeft u mij moed om niet op te geven voor het beoogde doel! U weet hoe moeilijk het voor mij soms is en toch iedere als ik met u praat dan hou ik me aan hetgeen wat voor mij uiteindelijk weggelegd is, want dat is mijn aller- allerdiepste hartewens. Ik wil u ontzettend bedanken voor alle steun en toeverlaat tot nu toe en oh wat hebben wij het altijd zo gezellig samen. Hou van U xxx-N

Medium Layla Ki

Ik bel je nu al 2,5 jaar en leer op keer heb je gelijk en weet j me te verrassen. Zelfs over de 2 banen wist je me te vertellen
dat 1 aanbod niet zo goed was en bij de andere baan een persoon werkt die nogal lastig kan zijn
Ook over die man had je gelijk. Nu hopen dat hij snel stappen zet. Maar dat duurt nog een paar maanden zei je.

Ik bel je gauw weer!

Medium Désirée

Je hebt altijd gelijk als het aankomt op die man. Hij is geweest en we hebben een goed gesprek gehad En met het werk ook. Ik ben inderdaad overal aangenomen, nu nog even kiezen waar ik wil werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.