Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnost Eddie & Consulenten

Geweldig! Ik had je gisteren aan de telefoon en je wist het gelijk over de 2 banen die ik aangeboden heb gekregen. En dat 1 contract niet zo lang was en bij de andere baan een persoon werkt die voor onrust kan zorgen.
Ook over die man dat het uiteindelijk goed komt met ons.
Ik bel je nu al 2,5 jaar en keer op keer weet je me te verrassen.

Medium Noa

Noa is superlief en oprecht. Ze geeft altijd mooie consulten en is altijd positief over mijn relatie, zelfs wanneer ik de moed wil opgeven. Ze zegt altijd: Dit komt goed en ze heeft het altijd juist. Ze is een prachtmens!

Medium Chantalle

Hey schat! Bij deze wil ik je super bedanken voor de hulp elke keer weer ! Je geeft me toch de kracht om door te zetten en vol te houden ! Te Quiero ! Kus ! Patatje

Medium Eleonora

Dank Eleonora,

Je kreeg gisteren heel veel bij me door en was erg begaan met mij.Het was erg veel informatie,ook over mijn zoon en dat hij snel een kamer krijgt waar hij ook met zijn hondje kan wonen.Ik ga je in de toekomst nog een keer bellen.mvg Geeke.Je bent een heel zuiver persoon en ook heel lief.Dank je wel

Medium Angelique

Lieve Angelique, ik sprak je gisteren en kon je vanmorgen al vertellen dat je gelijk had over of en wanneer ik die man ga ontmoeten. Ik ga hem ontmoeten en er komt ook verdieping maar moet geduld hebben. Ik hou je op de hoogte!
Tot snel x

Medium Cecile

Cecile wist mij met haar warme stem gerust te stellen na mijn intense liefdesverdriet. Ook met de wetenschap dat A en ik geen match meer zijn, daar wij een ander pad bewandelen, mag ik het nu gaan loslaten. Ook heeft zij mij geleerd dat ik een afwijzing niet persoonlijk hoeft op te vatten, maar de ander ook zijn pad moet bewandelen. A het zijne en ik het mijne.

Medium Helen

Helen had mij een prachtig advies gegeven, om de controle los te laten. En toen verviel ik in mijn angst en deed het tegenovergestelde, wat uiteraard verkeerd uit pakte. Belde in paniek weer op, moet nog steeds de controle los laten zonder te weten wat het brengt.. Het voelt als afkicken, maar moet echt doorzetten en mezelf herpakken. Mijn oude pijnen opschonen, daar ben ik nu mee bezig. Een kei van een vrouw, die veel helderheid geeft en mij het verschil laat zien tussen vertrouwen en hoop. Ik zal haar zeker nog eens bellen als ik een terugval voel opkomen. Liefs E

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, jij hebt gelijk gehad. We waren hele weekend samen en we hebben veel gepraat. Precies zoals je zei. Top medium ben je… Beste!!!! Liefs Sandra xxxx

Medium Angelia

hallo angelia, ik hou eraan u langs deze weg te bedanken . Laatstleden heb ik u gebeld,volledig overstuur ,wenend omdat ik door mijn vriend in de steek was gelaten,zonder te weten hoe of waarom. Ik was zo in paniek dat het u veel moeite heeft gekost om mij te bedaren. Door uw rustige doch krachtige stem en sterke invoeling gaf u mij aan dat hij zou terugkomen,ik wou dit niet geloven maar zie, hij is terug, heeft zich verontschuldigd , alles uitgepraat ,we gaan langzaam door met onze relatie. Dank u voor uw eerlijke en juiste antwoorden,ik ga u zeker nog bellen,heb nog paar problemen die ik wil opgelost zien. U bent voor mij mijn Reddende Engel,danku danku danku ,Lin

Medium Julia

Lieve Julia

Je bent een topper, en jou voorspellingen zijn uitgekomen .
Blijf zo doorgaan, een aanwinst dat ben JIJ

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid,
In hoeveel gevallen heb al al tegen je gezegd dat jij het bij het rechte eind had? Altijd! Of het nu gaat over werk of over kopen en verkopen van een huis: ik ben ONTZETTEND blij met jou!
Het helpt soms bij beslissingen of bij het accepteren van een situatie. Bedankt!!
Liefs Marian

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Dank dat je er altijd voor mij bent en mij steunt, inmiddels al heel wat jaartjes.
Wat jij hebt voorspeld in de lastige tz “relatie”, is tot nu toe altijd uit gekomen.
Soms zei je tegen mij “nou, hij voelt wel erg dichtbij nu” en dan kreeg ik vlak daarna een berichtje.
Echt super knap van jou.
Dank je wel lieve Eefje, voor jouw oprechte medeleven, dat jij er altijd voor mij bent, omdat je zo’n lief mens bent en voor jouw steun en voorspellingen.
Heel veel liefs, A

Paragnost Heleen

Hoi Lieverd,

Ik wil je nog bedanken voor je hulp gisteren en natuurlijk je geduld en eerlijke woorden:). Wat je zegt, komt altijd uit en ik blijf het bijzonder vinden dat je alles zo gedetailleerd zien kunt, en dat je mij ook wijst op hoe om te gaan met met mezelf in bepaalde situaties en waar ik zelf nog wat te oefenen heb of te helen. Ik ben al zo ver gekomen, onvoorstelbaar, vergeleken met waar ik jaren geleden stond en nu en dat had ik niet zonder jouw hulp gekund. Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen, want je gave is goud waard. Liefs en kus, mij.

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid, wat ben je toch een leuk mens! Voorspellingen komen ALTIJD uit, echt zo bizar goed ben jij. Soms denk ik wel eens, jaaaa tuurlijk Astrid.. en even later, BAM zo gebeurd het!
Nogmaals super bedankt vóór je advies en voorspellingen

Medium Helen

Helen
Gesproken en hoop dat het uitkomt.
Laat het je weten tzt.

Medium Brigit

Je bent een Topper, fijn je na lange tijd weer gesproken te hebben! Je hebt me weer tot inzichten gebracht.

Medium Laura

Wauw Laura,
Heel veel in beweging gezet door jouw healing.dank je wel.Zou je me as dinsdagavond nog een keer kunnen meenemen in de healing?
Ik heb er zeker baat bij.Groeten Geeke uit Groningen

Medium Gonny

Lieve Gonnie heb u zojuist gesproken u heeft mij erg geholpen en gerust gesteld.
Ik voel me veel beter nu ik met u hebt gesproken u rustige stem en u empatisch en zuiver invoelen doet mij altijd heel erg goed.Dank nogmaals voor u eerlijkheid u bent een fijn en oprecht medium.
Veel goeds voor u,
liefs,
Anita

Ziener Kim

Lieve Kim, je had weer gelijk wbt die baan! Je zei; het voelt goed en het gaat je lukken. Ik heb de baan!! Ben zo blij. Dankjewel weer en tot snel! Liefs x H

Paragnost Astrid (2)

Lieve Astrid 2, Wat had je het weer goed, je zei dat ik mijn droomauto zou krijgen en nog geen 10 dagen later is het zover, weet niet hoe het kan maar dat is ook niet zo belangrijk. Liefssssss die andere heldere.

Medium Helen

Lieve Helen,

Ik wil je bedanken voor mijn inmiddels wekelijkse telefoongesprekken.
Ik vind het zo fijn hoe ik met weinig woorden, jij mijn emoties, en bepaalde gebeurtenissen feilloos aanvoelt.
Het werkt therapeutisch voor mij.

Ik ben blij met hetgeen wat je vandaag als laatste gezegd hebt.
Ik had dat nodig.

Bedankt.

Liefs,

Natascha

Manuela Medium

Bedankt voor het fijne gesprek. Je wist meteen wat er speelde en wist de persoon op de foto goed te beschrijven. Lieve groeten S.

Medium Gonny

Gonny, nogmaals superbedankt voor het fijne gesprek eergisteravond. Ik heb er positieve energie van gekregen, en vertrouwen in de toekomst.

Medium Kyra

Dank je Kyra, mijn credits waren op. Ik bel je snel eens weer. Ik was blij met wat je zei.
Gr inge

Medium Shana

Lieve Shana
Ik heb jou vandaag voor het eerst gesproken,.wat een mooi en verhelderend gesprek.
Je zei dingen die accuraat waren. SPEECHLESS
Met jou gaves en kwaliteiten , ben jij echt enorm mee gezegend waardoor jij hiermee andere mensen kunt ondersteunen.
Ga zo door TOPPER
Lieve groetjes C

Medium Shana

Hoi Shana,
Bedankt voor het verhelderend gesprek.
Helaas viel de verbinding weg, ik probeerde je opnieuw te bellen, maar je was afwezig.
Ik bel je zeker nog eens terug x

Medium Yvonne

Nogmaals mijn dank aan Yvonne.
Wat ben ik blij met een medium zoals zij,
Ik heb een hele andere kijk op het leven gekregen en raad iedereen Yvonne aan voor een goede en duidelijke inzichten
Fantastisch
Lieve groet Sandra

Medium Angelia

Wauw Angelia
Gisteren belde ik jou betreffende mijn vriend waar k ruzie mee had en je zei al direct dat hij zou terugkomen . Diezelfde avond kwam hij idd terug .
Vanmiddag belde ik jou weer over nog een ruzie met hem , je voelde al heel snel dat hij weer terugkomt en jahoor paar uur later stond hij er .
Jou voorspellingen komen echt altijd uit
Je bent ook heel lief en betrokken , je zegt altijd waar het op staat , goed of slecht nieuws .
Je geeft me een goed gevoel
En daarom blijf ik je altijd bellen
Ik spreek je snel weer
Dikke knuffel Miranda

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, het klopte wel wat jij in je kaartjes zag. Jij zei hij zoekt sneller contact dan dat je denkt. Is ook gebeurd. Bedankt voor je goede consult. Zoals altijd nu weer gelijk gehad! Liefs Saan

Paragnost Alieda

Lieve Alieda, wat ben jij een lieve positieve vrouw, je zet mij altijd weer in mijn kracht en je beschrijft situaties alsof je er zelf bij bent geweest. Dank je wel dat je jouw gave met ons deelt. Groetjes Monika

Paragnost Lara

Lieve lara.dank u voor de healing.heb die nacht nog eens kunnen slapen.het word een operatie.ga je zeker nog bellen.maar wou je even vanuit het hart bedanken.al 6 jaar mijn steun en toeverlaat!!!!veel liefs heidi

Paragnoste Lotus

Mijn tijd was op voirdat ik je goed kon bedanken voor het supermooie gesprek waar ik echt veel aan had. Veel details klopten echt en ik vond het gezellig. Liefs

Paragnoste Lotus

Lotus,

Wat een bijzonder mooi gesprek! Dank je !

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, die voorspellingen is uitgekomen. Bedankt!! Liefs Anna

Medium Angelique

Lieve Angelique ,
Ik wil jou laten weten dat heel veel van jou eerdere en zelfs recente voorspellingen zijn uitgekomen .
Zo vertelde je mij dat mijn ex niet houdt van de andere dame in zijn leven , je hebt gelijk , dat ze hij eergisteren spontaan tegen me . Je vertelde ook dat hij vaak in mijn straat reed om te kijken en dat klopt ook wat dat vertelde hij gisteren ook spontaan zonder dat ik iets zei daarover . Je zei dat hij mij niet kan loslaten en ook dat heeft hij eerlijk gezegd gisteren .
Ik moet nu met volle geduld wachten op de andere mooie voorspellingen . Je zei dat hij nog spijt krijgt en terugkomt , dus ik ga afwachten maar ik vertrouw op jou want je hebt me nooit teleurgesteld .
Ook een rechtbank kwestie voorspelde je vanochtend dat het goed komt en jahoor ik heb deze middag positieve bericht gekregen van mijn advocaat .
Jou gave is prachtig . Doe zo verder .
Bedankt en nog eens bedankt
Je bent een engel !
Lieve groet Sara

Medium Angelia

Lieve Angelia,

Ik wil u langs deze weg bedanken omdat u ,dag en nacht beschikbaar bent. Ik kamp met vele problemen en op u kan ik,zoals gezegd,dag en nacht rekenen. U bent degene die ,wanneer ik het niet meer zie zitten licht in mijn duisternis brengt, die mij kalmeert en pijnen doet verdwijnen.Alles wat u mij aangaf/geeft , hoe,wat en wanneer dingen waren gebeurd kloppen ,u voelt deze goed in. Wat u doorkrijgt en aan mij doorgeeft is ook altijd raak, hoedje af .Door u heb ik de kracht om dingen te veranderen die ,nu reeds mijn leven postiever stemmen. Ik blijf u bellen, ik heb nog dingen op te lossen ,ik ben 100% in vertrouwen dat u mij de juiste inzichten zal geven. Van Harte Dankuwel

Medium Siema

Lieve Siena,
Ik bel jou al enige tijd over mijzelf en W. Iedere keer weet jij mij weer gerust te stellen en je blijft erbij dat het allemaal goed zit in de energie en het uiteindelijk goed komt. Ik blijf bij mijn eigen gevoel en vertrouwen. Dank je wel voor jou fijne gesprekken en we spreken elkaar weer. Ik houd je op de hoogte! Lieve groet J.

Medium Kaatje

Loepzuiver!!! Kaatje is een echte aanrader

Paragnost Heleen

Hi Heleen box 41, afgelopen zaterdagavond voor het tweede keer gesproken. PRACHTMENS! Waarom!?
Omdat ze OPRECHT is.
Hartelijk dank en ik zal me proberen te houden aan wat je zei,
heeft te maken met bloemetje kopen.
Ik denk dat jij het dan wel weet.
Heel veel liefs,
Ayse over T en M

Medium Siema

Heel Erg bedankt, om mn Vertrouwen te blijven behouden in de 2l connectie!!! Jij blijft het steeds Zien dat we Samen een Leven gaan opbouwen!!! Dat het maar snel komt…. Hij is nog Zo bezig met projecten en tis steeds, ikke, ik…. Hoop dat hij snel de omslag kan maken naar Wij!!! Danke Siema, voor mn vertrouwen te ondersteunen!!! Liefs Betty uit Belgie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.