Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Eefje

Lieve lieve Eefje een vrouw met zoveel liefde en medeleven een voorspelling is uitgekomen en het maakt mij ook zo gelukkig
Wat ben jij een enorme steun voor mij een woord geweldig
Bedankt Eefje
Lieve groet Henk

Medium Sara

Lieve Sara

Hier is weer een reactie van my ik heb de laatste tyd veel gebeld en altyd staat u voor my klaar en weet u my rustig en zelfs vrolyk te krygen.

Ik blyf het ongelofeltk vinden how u situaties en personen kunt beschrijven en invoelen en alles komt uit zoals u bleef zeggen nog een man te zien maar ik kon dat gewoon niet geloven en toch is hy er en ook zag u steeds weer dat alles langzaam positief wordt maar ik moet wel geduld en vertrouwen hebben en dat is nu net een hele moeilyke maar mooie les voor my ik wil u heel erg bedanken dat je u my door deze moeilyke tyd heen sleept en zoveel wyze raad geeft veel liefs Astrid

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, heel hartelijk dank voor je fantastische consult van donderdag. Je had gelijk. Die auto gaat het nu niet worden. Zoals je al aangaf zal het wellicht na die hypotheek worden want daar lag de sleutel bij. Je hebt het weer als altijd bij het goede eind.
Dank je wel en tot de volgende keer <3

Medium Helen

Bedankt voor je hulp. Ik was zeer aangenaam verrast wat je allemaal doorkrijgt zonder enige informatie van mijn kant. Je beschreef een man waarvoor ik gevoelens heb en die binnenkort terug contact zoekt met mij als hij z’n verleden heeft afgesloten. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt! Bedankt, je hebt zeker talent! Lieve groeten Sabine.

Medium Evelien

Hi Evelien, blijkbaar trek ik steeds dezelfde type mannen aan. Ik belde je over M. In het verleden had ik gebeld over een andere manspersoon. Bizar dat wat je over M vertelde exact overeenkomt wat je destijds over die andere man zei. Ik zal eens zoals je zei een luchtig berichtje sturen. Kijken wat hij zal zeggen.
Ik spreek je nu al een paar jaar. Laatst las ik een reading van je terug uit 2019. En ik dacht, ze heeft het goed gezien destijds. Jij bent echt heel goed!! Liefs, A

Medium Astrid

Lieve Astrid

Ik belde je nu voor de 2e keer maar er zat een aantal weken tussen ons eerste en 2e gesprek.
Je wist nog precies wie ik was en waar we het over gehad hadden de eerste keer.
Dat gaf gelijk een goed gevoel.
Het praten met jou geeft mij heel veel rust en de informatie die jij mij geeft klopt altijd.
Dank je wel voor de fijne gesprekken en ik bel jou zeer zeker nog een keer hoor.

Groetjes Dennis

Medium Francis

Francis telkens sta ik weer te kijken hoe goed jij dingen aanvoelt en kan voorspellen. Of het nu relaties, werk, financiën betreft tot heden heb je er nog nooit naast gezeten. Je bent straight to the point en zegt waar het op staat. Je hebt een enorm mooie gave en daar mag je echt trots op zijn. Dus zit je met vraagstukken in je hoofd bel dan zeker Francis.

Groetjes,
Naomi

Liefs,

Medium Francis

Bedankt lieve Francis
voor de fijne gesprekken die mij rust & inzichten hebben gegeven
Voel mij stukken beter en heb eindelijk heerlijk geslapen dank zij de healing
Hou u op de hoogte van de ontwikkelingen
Warme groet

Medium Nico

het is ongelofelijk maar Nico heeft altijd gelijk. Eerlijk, oprecht en vooral kort maar krachtig

Medium Francis

Francis wat kun jij goed dingen aanvoelen en voorspellen. Of het nu relaties, of financiën aangaat je voorspellingen komen uit. Je ben straight to the point en zegt waar het op staat. Buiten dat is het gewoon enorm fijn om met je te praten. Je hebt een enorme mooie gave. Tnx voor alles je bent een topper!

Medium Stella

Lieve Stella,
Wat een fantastisch mens ben jij!
Dankbaar voor het waardevolle gesprek wat ik gisteravond met jou gehad heb.
Zonder oordeel en met een enorme berg kennis heb jij meegekeken naar mijn situatie. Dank je wel voor je steun, luisterend oor en inzichten.
Tot snel! Liefs Naomi

Medium Erika

Erika is een zeer goed invoelend medium/psychic. Een eerlijke gesprekspartner die enorm veel wijsheid bezit en een situatie (zonder uitleg) op basis van energie goed kan pinpointen. Haar voorspellingen komen keer op keer uit!
Bovendien komen haar inzichten en voorspellingen tot in het detail overeen met die van mijn buitenlandse spirituele mentor die ik al jarenlang raadpleeg. Ik ben je dankbaar! Groetjes, T.

Paragnost Patricia

Hi Patricia twee maanden geleden had ik je gesproken over een specifieke baan. De vraag gesteld of ze erop terug zouden komen en mij zouden aannemen. Je gaf toen zo snel antwoord dat ik dacht, himmmm. Maar je hebt gelijk gekregen, ze hebben mij vanmorgen benaderd of ik nog interesse had!! Wauw ben je!!! Als het op liegdesgebied nu ook eens gaat uitkomen, dan ben jij gewoon SUPER GOED!!

Medium Angelique

Je was snel duidelijk en to the point. Het klopt wat je allemaal zegt. Ik kan weer even verder en zal mijn best doen met mijn mama. Dank je wel Angelique

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, jij bent geweldig!!!! Zoals altijd nu ook gelijk. We hebben elkaar weekend gezien en gaat steeds beter tussen ons , dat heb jij altijd gezegd dat dat zal gebeuren. Je bent ongelofelijk goed in je voorspellingen. Djw dikke kus Saar

Medium Layla Ki

Beste Layla Ki
Ik spreek je regelmatig over verschillende dingen,zoals ook dat financiële stuk over de belastingdienst.
Jij bleef zeggen het komt goed en het bedrag word verlaagd.
En inderdaad je voorspelling is uitgekomen.
Bedankt voor alles, heel veel liefs en tot gauw weer .

Paragnost Sharonne

Lieve Sharonne,

Heb je twee avonden achtereen gesproken en vind je een super leuk mens.
Je bent een topper en zeker een aanrader voor iedereen om te bellen.
Je ziet de dingen helder en kan het allemaal goed verwoorden.
Toppertje van de lijn

Medium Catharina

Lieve Catharina,

Je heb nog helemaal geen berichtje gekregen.
Nou bij deze eentje van mij;-)
Vond het fijn om je even te spreken.
Je hield het lekker kort en krachtig en bent zeker moeite waard om te bellen!

Lieve groet

Medium Cees

Beste Cees, vanavond heb ik u voor het eerst gesproken en u heeft mij zo spot-on en treffend de bevestiging gegeven van relationele zaken die zich al enige tijd in mijn leven afspelen. Ik kreeg kippenvel en koude rillingen als teken dat wat u mij vertelde helemaal klopt. Dit heb ik nog nooit bij een ander medium ervaren. Alles wat u zei is juist en ik vertrouw erop dat uw voorspellingen bewaarheid zullen worden.

Paragnost Alieda

Leuke spontane vrouw die echt down to earth is. Goede gesprekspartner en je krijgt duidelijke antwoorden op de vragen. Toppertje!

Medium Sara

Wil graag ff vermelden dat ik medium Sara onlangs heb gesproken. Zij is zeer snel in haar antwoorden en voorspelling is uitgekomen. Wat ook fijn is dat zij je niet langer aan de lijn houdt dan nodig is . Kortom een aanrader!

Paragnost Ingrid

Lieve Ingrid, ik stel 1 vraag en er komt direct erg veel informatie die heel erg klopt en je weet mij ook meer te vertellen dat ik mijn issues beter snap. Je hebt mijn hart geraakt. Ik ben ondersteboven van jou. Je voelt heel puur en integer. Wat was dit een verhelderend, bijzonder en fijn gesprek. Jij bent mijn favoriet! X Do

Medium Angelia

Lieve Angelia, bedankt voor je mooie voorspelling, maar nog mooier ze zijn ook uitgekomen, tot snel.

Liefs Claudia

Medium Eefje

eefje ♡S peciale vrouw met krachtige pure gaves ongelofelijk hoe je me hebt geholpen in deze weg alles komt uit en geeft me kracht om sterker te worden heel veel liefs

Medium Astrid

Lieve Astrid ,

Dankjewel voor je oprechtheid en eerlijkheid !

Veel liefs van Máxima

Lieve mensen,

Ik zal deze maand iets minder aanwezig zijn wegens operatie.
Ik hoop jullie allemaal snel weer te kunnen spreken.
Vooral rond 11 mei t/m 20 mei zal ik er weinig zijn.
Liefdevolle Groet, Esmee, Boxnr 20

Medium Helen

Bedankt Helen
Het was fijn je te spreken.
Linda

Paragnost Amara

Lieve Amara,

Ik had jou voor de eerste keer gesproken en zeker ook niet de laatste keer!
Je kan geweldig Invoelen op de situatie die speelt en welke emoties er spelen
Ik hoop dat jouw voorspellingen uitkomen en dat het contact van N tussen nu en 2 weken mag plaatsvinden

Bedankt Amara je bent een echte Aanrader

Medium Laura

Lieve Laura, wat ben ik blij met je in deze moeilijke tijden. Je bent helder en duidelijk en maakt het allemaal zo duidelijk. Je zorgt dat ik op een andere manier naar de situatie kijk waardoor de oplossingen vanzelf komen. Dank je wel! Liefs Aaltje

Medium Kaatje

Medium Kaatje

Een top paragnoste kaartlegger

Dank je wel

Christa

Medium Astrid

astrid is wauwieeeee ik vind haar leuk…
bsn benieuwd naar voorspelling

Medium Stella

Lieve Stella,
Fijn om je weer gesproken te hebben!
Dat was lang geleden.
Je zei dat mijn dochter haar rijexamen ging halen.
Ze was zo zenuwachtig maar inderdaad je had gelijk. Ze heeft hem gehaald vandaag! Na veel tegenslagen weer iets positiefs voor haar! Stella, jij ook succes! Liefs Deb xxx

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Barbara,
Ik vind jou echt heel goed. Jij voelde feilloos aan wat er speelt bij mij en mijn zielsverwant. Mooi dat jij zag dat hij door het contact met mij, naar binnen is gekeerd om zichzelf te helen, net als hij ook die uitwerking op mij had. Je zegt dat het contact voor de zomer tot stand komt maar dat hij er nog niet is. Ik geeft hem geduldig die ruimte. Ook benoemde jij een aantal zaken juist die jij niet kon weten. Ik ben overtuigd! Dank je wel lieve Barbara! Ik ga ook op zoek naar een workshop, goede tip van jou! Thanks voor alles.

Medium Francis

Lieve Francis, lieverd,

Wat een mooi mens, een lieverd en een aanrader. Ervaar het zelf en je zult geen spijt krijgen maar juist kracht kunnen halen uit datgene wat je nodig bent om je levenspad te kunnen vervolgen.

Lieve Francis bedankt voor je altijd kloppende antwoorden en voorspellingen. Je bent meer dan alleen een zuiver medium.

Liefs,
1 van je trouwe en vrolijk ophangende bellers xxx

Paragnost Eddie & Consulenten

Helen heeft 2 grote voorspellingen gedaan en ze zijn uitgekomen! Ze voelt heel goed de situatie en persoon aan waar het om gaat maar het belangrijkste is dat ze advies geeft wat het beste is voor jou. Een absolute aanrader! Ik zal jouw advies blijven vragen , gr Jasper

Medium Sonja

zei wist het exact!!!bizar goed!!

Paragnost Alieda

Lieve Alieda ik wilde het je persoonlijk vertellen maar je was of in gesprek of niet online . Dankzij jou heb ik de rechtszaak gewonnen! Onwijs hoe jij deze situatie kon omschrijven dit had ik zonder jou niet gered. Liefs Martin

Medium Francis

Ik bel je om de zoveel tijd en je blijft altijd het zelfde zeggen zonder dat ik veel informatie geef. Dank dat je er bent en mij het vertrouwen geeft. Xx

Medium Lizzy

lizzy.is.fijn en eerlijk

Medium Sonja

lieve Sonja ,wat bent u ontzettend goed in uw voorspellingen.
Ik heb nu 3 keer met u gesproken en er is niks wat niet is uitgekomen. Ik heb beloofd over 2 weken terug te bellen ,ik ga proberen me vriendelijkheid te bewaren en geduldig te zijn. Ik ben nu al ontzettend benieuwd wat u mij dan te vertellen heb.
u bent oprecht en zuiver,en een hele lieve wijze dame ! Lieve Sonja tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *