Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Astrid

Ik vind de beste!!! paar weken geleden voor het eerst gesproken en nu 3 weken later wist u precies wie ik was. u heeft me veel geholpen, advies gegeven en mij in mijn eigen kracht weer gezet! Alles is waar en u vertelt het zo leuk. Heel erg bedankt! en ik zal u snel weer bellen..

Paragnost Patricia

Lieve Patries, jij bent altijd spot on! Alles wat jij zegt klopt. Je bent zuiver, puur en gedetailleerd. Ik heb al best veel mediums/paragnosten gesproken in mijn leven, maar jij bent echt één van de besten! En ik kan het weten ;).
Je zegt eerlijk waar het op staat, maar wel op een liefdevolle/positieve manier. Je zet mij altijd weer in mijn kracht en geeft mij een stukje rust wanneer ik dit nodig heb. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen. Je bent een mooi mens met een echte gave!
Liefs, Amanda

Paragnost Alieda

Lieve Alieda. Ik ben er stil van, hoe is het mogelijk, jarenlang geen contact met mijn ex en nu opeens een berichtje gevolgd door een mooi gesprek, precies zoals jij hebt voorspelt. Ik kon het niet geloven, ik belde je voor wat anders en dat is helaas ook uitgekomen. Maar dat contact met mijn ex, bizar! Groet van Ad

Medium Francis

Lieve Francis,
ik heb je vandaag voor het eerst gesproken en je kon mij en mijn ex ontzettend goed aanvoelen.
Ik ben blij dat het goedkomt (in mei). Je zal mij zeker vaker gaan horen.
Dankjewel!
Lieve groet, S

Medium Angelia

Top consult, super tevreden met mijn mooie readings.
Wat je hebt gezegt deze week is uitgekomen, je bent een oprecht en lief mens.

Medium Stella

Lieverd wat een fijn gesprek net. Je eerste kaart was al
meteen goed. Fantastisch ben je! Wat een prachtige gave heb jij dat mag ook gezegd worden. Ik ben echt overrompeld alles heb jij goed gevoeld, niet normaal meer. Dankjewel ik wel jou snel weer liefs mijn naam is trouw

Paragnost Heleen

Hey schat,

Bedankt weer voor je waardevolle advies en inzichten. Super goed en knap hoe gedetailleerd jij kan kijken. Naast de heldere antwoorden die je mij altijd kunt geven, help je mij ook hoe ik met een bepaalde situatie het beste om kan gaan. Dankjewel dat je altijd voor me klaarstaat.

Liefs mij

Medium Angelique

Lieve Angelique , was net met jou in gesprek maar helaas is nu mijn credit helemaal op . Ik voel mij elke keer schuldig als ik wegval . We zijn steeds bezig naar antwoorden aan het zoeken maar kan jou nooit zeggen dat ik echt echt echt een speciaal persoon bent . Ik praat graag met jou en je bent altijd zo eerlijk en zuiver . Je bent super lief en je probeert alles op een goede manier over te brengen . Ik heb echt enorm vel aan jou . Alles wat jij voorspelt komt ook binnen de kortste keren uit . Zowel de goede als de minder leuke voorspellingen . Ik ga jou blijven bellen want kan nietmeer zonder jou haha . Dankzij jou kijk ik helemaal anders . Dankjewel lieve Angelique . Dikke knuffel van K

Medium Angelia

Angelia

Dank voor de consulten over mijn zoon. Inmiddels is er beetje contact zoals u gezegd had. Ik hoop dat ze weer bij elkaar komen en vertrouw op uw inzicht.

Groet mo

Paragnost Lara

Lara is een ware topper! Heeft het altijd bij het juiste eind, geeft gedetailleerde antwoorden, ongelooflijk goed !
Bedankt ! Xx N.

Paragnost Alieda

Hallo Alieda, of ik je nu bel voor een voorspelling of goed advies, na een gesprek met jou kan ik er weer tegen en je voorspellingen komen 1 voor 1 uit. Dank je wel hiervoor. Liefs van die andere hondenfan.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,

En alweer stel je mij gerust ! Je bent een topper.
In afwachting van je voorspellingen. Dit zal zoals al de andere keren ook wel weer uitkomen. Dankjewel power vrouw

x Azraa

Ziener Kim

In tijden van grote onrust waar de ene moeilijke situatie de andere opvolgde en ik op het punt stond alles te verliezen keek jij met rust naar de lange termijn. Vanuit dat inzicht hielp je mij bij mezelf te blijven en een vaste koers te varen, hoe moeilijk soms ook. Alle vragen, onzekerheden en twijfels kon ik indertijd vrijuit benoemen. Jouw inzichten over waarom dingen plaatsvonden waren helder, je aanwijzingen over hoe te handelen waren duidelijk. Nu, 8 maanden later, een tijdpad wat jij ook aangaf, is al het positieve wat jij zag uitgekomen. Hoe onvoorstelbaar dat eerder ook was. Zonder jou was ik deze grote uitdaging niet goed doorgekomen en had ik dit moment niet bereikt. Grote dank.

Medium Eefje

Lieve Eefje , dank je wel dat je er steeds voor mij bent en dat je mij steeds weer terug in mijn kracht zet en weer het vertrouwen geeft.
Jij weet echt hoe diep het verdriet de pijn en het gemis bij mij zit.
Door met jou te praten voel ik mij meteen rustiger worden en hoop met heel mijn hart dat jou voorspelling over haar vlug mogen uitkomen. Zodat voor ons de zon weer gaat schijnen.
Dank je wel dat je mij door deze zware tijd en momenten heen helpt.
Veel liefs en een knuffel Erwin

Paragnost Lara

Lieve lara.weer had je gelijk.met die jongen was niks.l je zei jullie gaan er opuit.en ik dacht kan niet. Zijn naar zee geweest. Vriendschap terug opgebouwd…l nu binnen gegaan voor…thanks voor alles.en tot snel.greetz heidi

Paragnost Patricia

Lieve Patricia. Je had het weer goed. W heeft idd afgelopen donderdag gebeld. Je bent een topper! Groetjes

Medium Chantalle

Lieverd, wat een heftig stuk … we lijken steeds terug op hetzelfde punt te komen… hopelijk komt er snel die verandering waar ik al lang op hoop…
Bedankt om altijd met me mee te kijken ! Je bent een prachtige vrouw ! Dikke kus ! Patatje

Ziener Kim

Lieve Kim , sorry dat de verbinding werd verbroken dat we het gesprek niet goed af hebben kunnen maken. was net te laat met opwaarderen van de credits . Bij deze wil ik je nog ff bedanken voor de steun en het vertrouwen die je geeft. Geduld en vertrouwen houden is zo moeilijk , alles wat je zegt is zo raak en klopt precies. Jou voorspellingen over S….. gaan daarom ook uitkomen en diep van binnen weet ik dat ook wel alleen mijn hoofd maakt me dan weer gek.
Nogmaals bedankt en hoop tot gauw met het goede nieuws.
Veel liefs en een virtuele knuffel Erwin.

Medium Esmee

Lieve Esmee,
Je bent zo enorm aquraat, snel en liefdevol! Je dringt jezelf niet op en bent open en zuiver. Een super aanwinst voor Eddie. Je hebt er nog nooit naastgelegen, en zegt altijd, vele zaken heb jezelf in de hand. En ik kan mijzelf geen betere coach en medium voorstellen. Omdat je simpelweg zuiver bent en eerlijk. Houd me nooit onnodig aan de lijn. Voor mij ben je de beste hier, jammer dat je er niet heel veel bent, maar ik weet dat jij in je dagelijks leven talloze lieve mensen mag helpen met je emdr. Je adviseerde mij om in mijn buurt dit te volgen voor mijn verleden en heb ik gedaan bij iemand. Ik ben daardoor enorm gegroeid. Dankjewel lieve esmee, your a the best! Liefs Leotien

Medium Margret

Beste Margret ,
Ongelofelijke goede kaartlegster , ongekend hoe jij het zonder hakkelen en stoten overbrengt .. super! Tot op heden klopte alles , is alles uitgekomen .
Dankjewel voor jou kaarten
Marianne

Paragnost Heleen

Hoi lieve Heleen,
Ik wil je hartelijk bedanken voor je consulten.. Dankzij jou heb ik heel veel inzichten gekregen.. Jij bent een top medium.
Je empatie, eerlijkheid en oprechtheid spreek me ontzettend aan.
Dank je wel grote lieverd..
Veel liefs van mij.

Paragnost Astrid (2)

Hoi Astrid,
Je bent een topper op de lijn. Je bent eerlijk lief en ik heb echt een klik met je ik kan ook echt met je lachen. Wat je zegt is ook bijna allemaal al uitgekomen nu nog het laatste stukje maar jij zegt dat het goedkomt dus heb vertrouwen

Liefs Monique

Medium Eefje

Merci lefste Eefje, dank je wel voor de goeie adviezen, dank je wel voor je geduld, dank je wel voor je begrip, dank je wel voor de heldere inzichten en dank je wel voor al je juiste voorspellingen. Merci beaucoup, à bientot xxx

Medium Gonny

Lieve Gonnie

Heel veel dank voor de mooie reading, alleen al u stem geeft rust en vertrouwen.
Alles wat je zegt is waar u kunt mensen heel goed invoelen. Tot nu toe is hetgeen u voorspelde altijd uitgekomen.
Vind u een fijne vrouw en een heel goed medium.
Liefs,
A

Medium Kaatje

Lieve Kaartje.

Ik wil je via het gastenboek graag laten weten dat jouw ijzeren geduld met mij zijn vruchten af geworpen heeft. Dat het leggen van de kaarten en de vragen aan jouw gidsen altijd de juiste weg hebben laten zien.

Gisteren had mijn lieve dochter een 2de bijeenkomst en we zouden pas volgende week de uitslag krijgen. MAAR gisteren een half uur na thuiskomst werden we gebeld. Jessy heeft een woongroep. Het is nu definitief. Heerlijk!! En het is ook een woongroep waar ik altijd voor gevochten heb. Een ouderen initiatief. Ik ben je zo dankbaar!!!

Liefs Chantalle

Medium Astrid

Lieve Astrid, (12)

Ik wil je weer eens in zonnetje zetten, je hielp me vandaag uit diep dal!
Dank ervoor was zo fijn even mijn ‘zorgen ‘ vertrouwd te mogen uiten.
Je hebt me als zo vaak al zo enorm goed geholpen.
Dank Dank ervoor

Groetjes G

Medium Chantalle

Geweldige Chantalle, het is uitgekomen!!! Precies zoals je zei. Hij heeft contact gezocht. Jij bent een TOPPER!!! Liefs Maya

Medium Evelien

Lieve Evelien, het is niet in woorden uit te drukken, hoe goed jij bent. Zelfs met de tijd waarin een bepaalde voorspelling uit zal komen, zit je meestal goed. Soms komt het zelfs eerder uit. Ongelofelijk- bizar- geweldig. Je bent een topper. Liefs Anne

Paragnoste Lotus

19-03-2021 Hi Lotus, bedankt weer!! Foto groene pet en warrig haar haha! Tot horens en fijn weekend! Liefs, Ayse

Medium Gonny

Weer een rake voorspelling uitgekomen, geen geloof erin en zie 2 weken later komt het exact uit!
Dit keer werk gerelateerd, je voorspelde dat deze collega er niet mee weg kwam en zie ……je had weer gelijk.
Dank je Gonny!

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Gonny
Ik wil u Hartelijk bedanken voor al u steun en begrip
En dat ik de kracht heb gekregen om vol te houden in mijn onmogelijke situatie.

Dank u wel
Liefs van u weet het wel.

Medium Angelique

Lieve lieve Angelique , ik was net met jou in gesprek over S . Maar helaas is mijn krediet weggevallen . Ik bel jou zeker deze dagen nog terug . Ik wil jou ook zeggen dat ik echt enorm veel aan jou heb . Je bent zuiver en eerlijk en je begrijpt mijn situatie heel goed . Lieve groetjes K

Medium Eefje

Lieve Eefje

Woorden schieten te kort om te zeggen hoeveel je voor me betekent je luisterend oor je adviezen en de woorden die vloeien tijdens onze gesprekken waar ik heel veel aan heb .Ik heb een moeilijke periode achter de rug en doordat je er voor me bent kan ik alles aan .
Ik ben je heel erg dankbaar voor alles je bent een ware en pure parel die niet mag ontbreken in het leven zo byzonder ben je met je gave waarvoor ik dank zeg kan je ons helpen ,wanneer dat nodig is .Maar ook om wie je bent als mens .Heel erg bedankt lieve schat dat je er altijd voor me bent.

Een liefde volle en warme groet ,
Maureen .

Paragnost Alieda

Groot compliment voor Alida. Gisteren de rechtszaak gewonnen, ik heb na 4 jr weer contact met mijn moeder en ja ik ben zwanger van een jongen. Alles heb jij mij in december voorspeld. Geweldig dank je wel. Liefs Miranda.

Medium Erika

Lieve Erika,

Woorden schieten mij tekort, wat ben jij een topper Erika! Je hebt mij zo goed geholpen. Al jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent eerlijke en oprecht een lief mens. Ik raad iedereen jou aan.

Veel liefs,
Eva

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Je had vaker gezien dat de klanten via mond reclame naar mij toe komen. Dat is laatste tijd gebeurt en is weer 1 erbij. Je voorspelling is uitgekomen. Dankjewel. Liefs M

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, je heb gelijk gehad!!! Hij heeft contact gezocht uit zichzelf precies zoals je heb gezegd. En idd sneller dan ik dacht. Spreek je snel liefs xxxx

Kaartlegster Galina

Galina het gaat allemaal telefonisch onze gesprekken, jij bent wel zo verdomd bijzonder goed. Met je voorspellingen gewoon spot on en griezelig gedetailleerd.Welke ALTIJD uitkomen.(al jaren dat we contact hebben) Mens wat ben jij goed. Je helpt mij ook door zware tijden heen, ik ben jou zooooo dankbaar. Door jou groei ik. En kan ik die ondraaglijke pittige tijd toch dragen..Dankjewel

Ps helaas worden onze gesprekken altijd abrupt gestopt. Je vergeet bij te waarderen als je zo aandachtig luisterd. Ik vindt dat dan best respectloos naar jou toe..Vandaar dit schrijven aan jou..
Liefs Schorpioent.

Paragnost Astrid (2)

Hoi lieve Astrid.
Bedankt voor je eerlijke en oprechte reading en voorspellingen. Het is altijd fijn om met jou in gesprek te zijn omdat je zo lekker recht voor de raap bent en die mooie humor. Thanx he bent een topper

Paragnost Ingrid

Verbluffend was het consult met jou!!! Alles klopte gewoon, dank je wel voor het gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *