Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Eefje

Eefje, hoe kan ik jou meer bedanken voor de liefde die je aan mij gaf. Jouw woorden geven mij opnieuw zoveel kracht en mijn hart verlangt nog meer te geven dan ik al doe. Mijn beslissingen, voor mij out of the box, heb jij zo mooi beaamt dat ik meer in mijn schoenen sta en hierboven de mooie vooruitzichten mag vasthouden. Vorige lente zat jij helemaal juist met jouw voorspelling, dus ik geloof er op deze mooie lentedag opnieuw in. De vogels fluiten opnieuw, de vlinders komen terug… Nu weet je zeker wie ik ben. De film, eat pray and love, heb ik gisteren bekeken… Wat een spiegel! Nu ben ik benieuwd of de handlezer 101 is of 64
Eefje, ik wens jou alle liefde, net als mezelf, laat mijn spiritueel nog maar groeien, en op een dag zal ik de liefde van een ander zien als ik hem in de ogen kijk, en niet die van mezelf.

Medium Erika

Lieve Erika,
Dank je wel voor alle mooie inzichten en goede voorspellingen. Ik heb na een gesprek met jou altijd het gevoel dat je mij precies begrijpt en ik kan er helemaal weer tegen. Dank je wel. Lieve groet A

Medium Stella

Hallo Stella,
Na een korte opname in Utrecht gaat mijn dochter terug naar Amsterdam. Na ons telefoon gesprek heeft het toch nog 2 weken geduurd voordat er plek was. Bidden dat jouw voorspelling uitkomt en zij haar anorexia stap voor stap aan gaat pakken.
Groetjes,
Petra (

Medium Bodhi

Dank U wel voor de inzichten, de kaarten en weer even een stapje terug te kunnen doen naar mijn essentie. Weer helder van wat ik eigenlijk al weet. Heb de meditatie meteen gedaan. Ik lach weer en voel mij rustig. Erg fijn!

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve Tamara

Je zag een ontmoeting plaats vinden , en die heeft ook in korte tijd plaats gevonden.
Je werkt zuiver en bent keigoed met invoelen.
Suprer super
Merci

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, geweldig is dit! Ik heb je gisterenochtend gesproken en je zei ‘ zal mij verbazen als je vandaag niks hoor van hem’ einde van de dag bel ik je weer ik zei je ‘ ik heb toch niks gehoord. Je zei ‘ blijf rustig het komt echt wel’ en echt schat s’avonds om half 11 ping appje van hem hahah. Toen moest ik gelijk aan je denken. Ongelofelijk hoe je altijd gelijk heb. Ik moet eigenlijk niet twijfelen want elke keer heb je gelijk gehad. Ik spreek je snel lieverd. Dikke kus Sara

Medium Angelia

Wat een reading, alles komt uit, kippevel heb ik ervan.
Ik heb je meerdere keren gebeld, nog nooit heb je er naast gezeten, vandaar dit bericht.
Top medium ben je, en een bijzonder mens.

Liefs Isa

Medium Laura

Lieve Laura, wat ben ik blij met jou, altijd als ik er doorheen zit sleep jij me er weer bovenop, ik huil en jij laat mij weer lachen. Je tips zijn toepasbaar en werken goed. Je bent spatzuiver en je bent een lieverd. Jij snapt echt hoe het spirituele leven in elkaar zit. Dikke kus van haar met die zakelijke foto.

Waarzegster Madelein

Lieve madelein
Zie je niet meer online. Wanneer ben je er weer.

Eddie: Madelein is helaas door ziekte afwezig.

Medium Mila

Ik was erg onder de indruk van paragnost Mila. Ik heb zelf ook het derde oog maar dat is soms lastig voor jezelf. Ik had veel gedachtes en angsten die ik, door haar duidelijk woorden, heb kunnen laten rusten. Geen vaag gedoe, maar concreet. Fijne stem en beleefd. Ik was somber en maakte mij zorgen, zat ook met vlekken in mijn nek aan de telefoon, maar nu lach ik weer. Alles wat zij zei klopte. Spot on. Zonder dat ik iets heb gezegd. Volgende x bel ik haar weer mocht ik ergens mee zitten. Bedankt Mila

Medium Stella

Lieve Stella even laten weten dat hij zich raar begint te voelen naar mij precies zoals je dat voorspelde.
Financieel zie ik het ook dat het beter gaat .Dank je wel zonder jou zat ik nog steeds diep in de put.
Ga je vanavond bellen dringend nodig.Rust en geluk dat breng je mij.THX
Gr Anita

Paragnost Patricia

Hallo Patricia, ik kan niet wachten totdat mij beltegoed is bijgeschreven zodat ik je kan bellen. Als ik me niet vergis ben jij die Patricia die liever zonder foto kijkt. Je had volgens mij voorheen een andere foto. Daarom een klen beetje twijfel bij mij of jij die ene Patricia bent haha.
Om er achter te komen bel ik je over 11 dagen.
Tot dan, mvg, A.

Medium Sonja

Hi Sonja, belofte maakt schuld dus bij deze schrijf ik de langverwachte recensie.
Je had gelijk. Het is gedaan geraakt dus mijn – inmiddels voormalige – partner en ik!
Je had afgelopen zomer gezegd dat we samen zouden komen en dit is ook gebeurd. Het heeft jammer genoeg niet lang mogen duren, maar je had het wel beide keren bij het rechte eind! Groetjes, het meisje met de post-its

Paragnost Alieda

Lieve lieve Alieda, ik twijfel al niet eens meer als je me zegt dat iets gaat gebeuren want ontkennen heeft geen zin.
Je vertelde me enkele dagen geleden dat mijn relatie zou eindigen, maar dat we als vrienden verder zouden gaan. Ik wou het niet meteen geloven. Vandaag was de dag van de waarheid en ja hoor, zoals jouw gevoel het aangaf is aan onze liefdesrelatie een halt toegeroepen, hij vroeg inderdaad om vrienden te blijven.
Achteraf belde ik je meteen. Je stak me een hart onder de riem en vertelde me o.a. dat er andere dingen zijn waar ik op dit ogenblik dankbaar voor kan zijn. Dus, bij deze heb ik beslist dat ik vandaag kies om dankbaar te zijn voor jouw niet aflatende steun en toeverlaat! Dank je wel X

Medium Joze

Lieve Joze, wat ben ik weer ontzettend blij met jouw inzichten en de bevestiging dat t uiteindelijk goed komt met ons
Geduld en geeft t de tijd is jouw advies en wat er nu tussen hen gebeurd zal uiteindelijk positief naar ons uit gaan werken. Pff, ik kan weer verder, vind het lastig maar ik ga ervoor want hem opgeven is geen optie voor mij.
Lieverd nogmaals dankjewel en dikke knuffel, liefs, G.

Medium Gonny

Dank je wel Gonny voor al onze fijne gesprekken, jij bent een grote lieverd en altijd weer komt alles wat jij zegt uit! Veel liefs en we spreken elkaar weer snel

Paragnost Alieda

Hoi Alieda, ik bel je bijna iedere dag. Vaak zijn de gesprekken pittig. Je windt er geen doekjes om Je leert me los te laten maar ook vasthouden. Je voorspellingen komen één voor één uit. Je inzichten zijn helder en toepasbaar. Het klinkt overdreven maar jij verandert mijn leven in positieve zin. Liefs Lucca

Kaartlegster Galina

Galina.. en.. weg was je weer…ik kan wel uren naar je luisteren, die credits zijn iedere keer zo snel op.bedankt voor wat je me weer verteld hebt.. ik kan er echt wat mee en ik ben weer gerustgesteld. Tot snel weer. Ik vind je bijzonder.

Medium Mybi

Lieve Myby,

Hartelijk dank voor ons gesprek van zojuist.
Je bent een duidelijk en concreet in wat je ziet.
Ik ga mijn gevoel volgen zodat ik de antwoorden krijg waar ik zo naar verlang.

Groetjes,
Gevoelige vrouw

Medium Eleonora

Dank je wel lieve Eleonora. Je was er voor mij, en trok me erdoor heen. Ik was in paniek, omdat mmijn man me in de steek liet. En door jou helderziende beelden en je lieve rustgevende stem, werd ik volkomen rustig. xx tot snel weer je bent een meisje die veel tegoed is
Tot snel lieve ziel , liefs Keny xxx Dank aan je gids die zo eerlijk was.

Paragnost Ingrid

Lieve Ingrid,

Ik heb je vanavond voor het eerst heel lang gesproken. Tot in de details kon je mijn (ex)vriend beschrijven zonder te vragen naar zijn naam. Ik weet ook niet of je kaarten hebt gelegd. Je kon al precies vertellen hoe ik in elkaar stak en op jou leek :)) Je sloeg echt koppen met spijkers.
Ik heb huiswerk meegekregen. Veel stof om over na te denken om uiteindelijk rationeel een beslissing te maken..
Je was heel lief in je bewoording en ik ga je zeker vaker bellen.
Bedankt voor je kaarsje..
Veel liefs Soraya

Medium Gonny

Gonny, je bent een kanjer!

Liefs.

Paragnost Alieda

Net een gesprek gehad met Alieda. Wat een onwijs leuk, lief en zuiver mens. Alles wat ze zei klopte, ook al wilde ik zelf iets anders horen natuurlijk. Rake persoonsbeschrijving van mijn ex man en hele positieve vooruitzichten voor mij (zonder mijn ex man). Heel blij met dit consult!

Medium Eefje

Lieve eefje,
Deze lieve vrouw heb ik ruim 2 jaar geleden gesproken. Ik zat er helemaal doorheen wat mijn relatie aanging.
Eefje zei altijd tegen mij heb geduld deze man is het voor jou. Ik kan nu wel zeggen dat eefje gelijk heeft gehad.
Ik heb enorm veel geduld gehad en heb gezien dat mijn vriend weer zich zelf is geworden. Hij heeft fouten gemaakt maar de woorden van eefje kwamen iedere keer voorbij. Geduld hij was niet zichzelf. Ik heb ook nooit geoordeeld maar heb hem in zijn waarde gelaten. Langzaam maar zeker is hij terug gekomen en is hij nu waar hij wezen moet.
Eefje enorm bedankt dat jij al die tijd mij dat geloof hebt gegeven en dat ik mijn man terug heb.
Jij mag wel meer in het zonnetje gezet worden. Wat een Top medium ben jij xx

Medium Eefje

Eefje is een topmens, voel me altijd beter na een gesprekje met haar, ze is zo lief. Dank je wel dat je me iedere week weer even verder wilt helpen, je hebt nooit oordelen. Ik laat je weten hoe alles verder gaat.. Knuffel van de zondagse beller.

Medium Hannah

Hannah wat een bijzonder mens ben jij.. je wist me meteen terug te kunnen zetten in mijn eigen kracht zonder iets te benoemden wist jij meteen welke teugels ik nodig had en die rijkte jij mij aan.. om weer terug dicht bij mezelf te kunnen en moeten staan ik ben jou in miljoenen woorden zoveel dankbaar ervoor!! Want ik heb een hele fijne nachtrust met mijn eigen armen om mijn heen! Oprecht super bedankt je bent een topper!

Kaartlegster Galina

Bedankt Galina voor je heel goede voorspellingen. Maar ook voor je geduld want het zijn vaak steeds dezelfde vragen. En toch beantwoord je ze met steeds dezelfde kwaliteit en jou ontzettend knappe gaven. Bedankt bedankt bedankt! Ik ben alvast een grote fan :)! Je helpt me veel en vaak. Toppertje!

Paragnost Ingrid

Beste Ingrid, wat ben jij een topper. Je ziet veel en weet alles leuk en lief te communiceren. Je voelt bij Ingrid echt dat ze het beste met je voor heeft. Echte aanrader!

Medium Eleonora

Lieve Eleonora, heel veel dank voor onze fijne en goede gesprekken. Je krijgt ongelooflijk veel treffende informatie door via je gidsen en weet dit op een liefdevolle manier te communiceren. Dat is voor mij ook wel de kern denk ik, je liefdevolle manier van communiceren. Je zegt alles met zoveel warmte, compassie en liefde dat enkel je woorden al helend werken. Je bent echt één van de beste mediums van deze site! Veel dank voor je steun :).

Medium Sonja

Beste Sonja, veel dank voor onze fijne gesprekken. Ik denk dat je je met recht één van de beste mediums van deze site mag noemen. Wat jij doorkrijgt via je gidsen is naast zeer verhelderend en gedetailleerd ook altijd kloppend. Je weet alles op een leuke manier te communiceren en vindt het niet erg als je meerdere keren met dezelfde vraag terugkeert. Kortom, een echte aanrader!

Medium Francis

Lieve Francis, hoe jij alles verwoord, hang ik nooit op met een naar gevoel. Voel mij altijd beter als ik jou heb gebeld. Xn

Medium Chantalle

Chantalle!!! Zalig, inderdaad zoals je zei: hij heeft wel gereageerd op mijn ‘haha’. Hopelijk zie ik hem wel snel terug zoals je mij gezegd hebt. GEDULD. I know. Hihi. Groetjes, broekzak beller xoxo

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,

Je geeft me altijd weer kracht en moed als het gaat om mij en B. In mijn moeilijke tijden kan ik steun bij je vinden om toch met beide benen op de grond te blijven. Ik ga er zoals altijd van uit dat je voorspellingen ook uitkomen. Ik zal afwachten. Heel erg bedankt. Knuffels Azraa

Medium Tamara

Ik heb Tamara vandaag voor het eerste gesproken:
Ze kan goed invoelen, wist de dingen te benoemen ik hoefde niets te zeggen . Ze werkt zuiver en heeft een aangename stem die je tot rust brengt daarnaast ook heb ik ook gelachen ze heeft echt humor.
Dankjewel Tamara je bent een topper en een aanwinst op deze lijn.

Lieve groetjes

Medium Eefje

Lieve Eefje, 2e poging. Je voorspelling betreffende het NIET inkorten van salaris is uitgekomen. Dit had te maken met de gewonnen rechtzaak. Het moet nog verder door de werkgever nog afgehandeld worden, onbekend hoe lang dit in beslag zal nemen. Maar het belangrijkste is dat je voorspelling is uitgekomen. Ik raad een ieder om Eefje te bellen. Zij is oprecht en heeeel liefdevolle medium. Liefs M

Medium Angelia

Lieve topper Angelia, bedankt dat jij in mijn leven bent gekomen, je readings zijn top, je zit er nooit naast, een lieve zachte vrouw, die alles goed kan benoemen.
Bedankt voor alle mooie readings, die ook allemaal zijn uitgekomen.

Met vriendelijke groeten,

Claudia

Medium Arezu

Lieve Arezu, hartelijk dank voor de positieve reading.
Ik zal uw advies zeker opvolgen. Ik zat daar zelf ook aan te denken. Ik wacht het geduldig af. Veel liefs A over T

Paragnost Alieda

Hallo Alida, vorige maand belde ik je best wel overstuur. Je zette me terug in mijn kracht en voorspelde twee dingen die voor mij onmogelijk leken. Het is niet te geloven maar beide voorspellingen zijn nu al uitgekomen terwijl jij er geen tijd aan durfde te hangen. Ik begrijp niet hoe het kan en huil alweer maar dit keer van geluk. Onwijs bedankt. Groetjes Inge

Paragnost Alieda

Hallo Alieda, vorig maand je gebeld, je zette me weer in mijn kracht voorspelde 2 dingen die voor mij onvoorstelbaar leken. Je durfde geen tijd te noemen maar het zou zich snel manifesteren als ik het los zou laten en het universum het werk laten doen. Lieverd, beide voorspellingen zijn nu al uitgekomen. Ik huil weer maar nu van blijdschap. Groetjes Inge

Medium Astrid

Lieve Astrid (12)

Als ik met je wil bellen is ff geduld hoor hahahaha zo druk ben je op de lijn, alleen maar goed voor
jou, ben je topper he! Je krijgt absoluut waar voor je minuten bellen.

En zoals nu weer spot on!! klopte helemaal van de afgelopen week!!
Ik vind je de extra aandacht/ bericht dubbel en dwars verdiend
Tot snel G

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *