Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Roos

Lieve Roos,

Een dame zie ooit tegen mij; ‘Als je je verveeld, dan heb je een groot probleem….’ Ook al heb ik een goed leven met leuke hobby’s, soms verveel ik me…. daar was ik bang van…. ‘Ik heb een groot probleem dat ik nog moet oplossen in mijn leven…!’ Daar voelde ik me naar over …. Maar toen belde ik jou…. en je zie; ‘Verveling is juist goed! Dan laat je jezelf weer op!!’ ‘Kinderen die zich vervelen laat ik ook even zo, heerlijk kunnen zij zich opladen!!!!’ Woooooowwww wat een inzicht!!!!! Dus na 15 min met je gebeld te hebben heb ik een groot probleem minder ! Gezonde verveling is geen probleem maar opladen!!!! Wat een goed inzicht ! Ik voel me veel meer opgelucht over mijn persoonlijke verveling zo af en toe en zie dat niet meer als een probleem!!! Weer een zaak opgelost in mijn leven!!!

Dankje Roos

Xxxxx de EMDR schrijf meid !

Medium Francis

LIeve Francis,Dank je wel voor al je waarnemingen,fijn en bijzonder ben je !liefs Vlindertje

Medium Nina

Lieve Nina,

Bedankt voor het consult vandaag.
Je bent een fijne vrouw.
Je kunt je goed instellen op de energie van een ander en weet feilloos wat er speelt.
Bijzonder.
Dankjewel.

Groetjes Saskia

Medium Manuela

Manuela voor het eerst gebeld
Erg goed medium zuiver wat ze zei klopt
Een aanrader op deze lijn thx Rita

Tot gauw weer

Medium Tabitha

Hoi Tabitha

Dank je wel voor je consult.
Je kan goed invoelen, wist dingen die ik kon bevestigen. Keep up the Good work up up up

P.s zielsliefde 5 lagen

Lieve Heleen,

Ik denk aan je! heel veel liefs Faith

Lieve Heleen,
Zet hem op! Veel liefde, licht en kracht je collega Esmee!

Medium Angelia

Een verbazingwekkende kaartlegging. Duidelijk, eerlijk, diepgaand en toegewijd. zoals altijd. Ik kreeg antwoorden op de vragen waar ik mee zat zonder zweverigheid gedoe. Gewoon to the point. Voor mij is zij een van de beste. Box 86 Medium Angelia super goed

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve allemaal,

Ik ben er aankomende week niet.
Zodra het beter met me gaat zal ik er weer zijn.

Liefs,
Heleen.

Medium Mieke Moon

Dankjewel lieve Mieke Moon voor jouw helderend gesprekje. Jij doet me steeds weer met mijn voetjes op de grond staan. Hetgeen je zegt komt steeds uit. Soms moet ik inderdaad meer geduld leren hebben. Ik ben zo dankbaar dat ik steeds bij jou terecht kan. Je bent zo een lief persoon met het hart op de juiste plaats. Er moesten meer mensen zoals jou bestaan. Tot snel lieve Mieke. Vele groetjes en kusjes.
J

Richard Kuntraj Henssen

Richard is nuchter, open en to the point. Raakt de kern los van de vraagstelling die je hebt.
Pakt energie goed op en geeft ook handvatten mee om verder door te gaan.
Bijzonder mens en een verrijking voor de lijn.

Medium Lola

Lieve Lola weer had je het goed. Je bent zo goed in je voorspellingen. Je blijft erbij dat het helemaal goed komt tussen J en mij. Je bent een topper! Dank je wel. Liefs Riekie

Medium Evelien

Evelien je kon erg veel vertellen, ik heb er alle vetrouwen in dat het goed komt want ik vind je een echte aanrader. Alles wat je zei kwam uit, er waren dingen die je voorafgaand niet kon weten. Ik bel je snel terug

Groetjes
Frank

Medium Angelique

Lieve geweldige Angelique, er zijn geen woorden om aan te geven wat een geweldig medium jij bent. Ik was wederom sprakeloos tijdens het consult. De dag, de tijd en zelfs de kleding die ik droeg……. het klopte allemaal. Wat ben jij ongelofelijk goed. Alles wat je me gezegd hebt is uitgekomen. Niet alleen de leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken, je bent een topper. X

Medium Lola

Lieve mevr lola ik wil na ons leuke en sympatieke
gesprek, toch even op deze site een berichtje voor je achter laten .Alles wat je voorspelde is uitgekomen
Ik wil je op deze manier veel kracht en liefde toewensen. En ga door op deze manier want veel mensen hebben veel steun aan je dat weet ik zeker
Veel lieve groetjes C van de wetering

Paragnost Daniella

Lieve Daniëlla,

Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek. Ik wil je alsnog heel erg bedanken voor ons gesprek.

Liefs,

Yvonne

Medium Eefje

Dag Eefje
Vanaf de eerste maal dat ik je haar belde twijfelde je er niet aan. Nog steeds blijft ze bij haar zelfde voorspellingen en ja hoor stap voor stap komen ze uit.
TOP MEDIUM
Lieve groeten
S en rose

Paragnost Heleen

Lieve Heleen, ik wil dit schrijven naar je, omdat je het gewoon verdiend. Ik kan het maar moeilijk omschrijven wat jij in de laatste maanden voor mij betekend hebt. Hoe dwars, boos, opstandig en dreinerig was, jij bleef kalm en liefdevol, met een zachte schop onder mijn kont. Je leert me telkens weer, elke dag opnieuw, soms zeg ik voor de grap, net een moeder, die ik in de opvoeding gemist heb. Ik mag mezelf gaan zien! Wie ik ben en dat is just fine. Als ik bang ben, of verdrietig of het niet snap, dan ben jij er! Ik erachter kom dat de uitkomst soms niet eens belangrijk is, maar om het moment ervoor en wat je ermee doet! Wie ere toekomt! Ik begrijp het, voel het, en nu stap voor stap naar handelen. Zoals je weet liep ik bij een psycholoog, en jij hebt mij werkelijk verder gebracht in enkele maanden dan ik ooit ben gekomen bij de psycholoog. Dankbaar en soms is niet nog weten prima! In het moment leven. Voelen en dankbaar zijn. En je beste versie voor jezelf neerzetten, omdat je weet dat men meekijkt vanuit boven. Je bent voor mij meer dan de zon en meer dan mens alleen, een engel en een liefdevol mens. Bedankt lieverd. Je weet wel van wie! Liefs pacman.

Medium Lola

Medium lola .
Zij is geweldig.
Vrolijk spontaan recht voor ze raap.
En snel met antwoorden.en tijd door geven.
Je bent een topper lieve lola
Liefs karin

Medium Eleonora

Lieve Eleonora,

Bedankt voor je vriendelijke woorden en zachte stem. Je hebt me in een korte tijd weten te kalmeren en goed gefocust op de vragen die ik had en mij duidelijke antwoorden kunnen geven. Van sommige antwoorden merk ik zelfs nu nog het effect! Je haalt het steeds terug op mijzelf: ik moet de kracht zijn voor mezelf, niet de dingen die buiten mij om gebeuren.

Kaartlegster Galina

Aan Galina,Sorry de verbinding werd plots verbroken.
Daarna was je alweer in gesprek,logisch want je bent gewoon ontzettend goed! En wijs.
Dankjewel voor je gedetailleerde rake uitleg en voorspellingen.
Vrouwtje vd verhuizing

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus,
Wat een topwijf ben je! Naast dat je een fijn en eerlijk gesprekspartner bent, ben je ook heel goed in het invoelen van situaties. Je uitleg van jouw legging is heel helder en met jouw nuchtere blik schets je geen sprookjes maar een heel realistisch beeld. Ik bel je pas sinds kort maar heb nu al heel veel steun aan ons gesprekken gehad. Liefs E.

Medium Cecile

Cécile,

Heb jou gisteren en eergisteren gebeld. Eergisteren was ik nog bang, maar je gaf me zoveel vertrouwen… Gisteren heb ik jou gebeld om jou te bedanken want hij doet wel degelijk moeite aangezien hij me wou zien tussen zijn afspraken door. Wel vandaag kan ik jou vertellen dat je het zo juist hebt en dat hij veel moeite heeft gedaan… Hij is na zijn etentje bij mij gekomen en gebleven

Medium Eefje

Lieve Eefje,

Dank je wel voor je eelijkheid, zuiverheid en liefdevolle steun!

Liefs M

Medium Evelien

Hoi Evelien, ik heb je net gesproken. Ik vroeg je iets over een huis. Daar gaf je antwoord op. En, wat jij mij daarna vroeg kreeg mij helemaal stil… Kippenvel want je begon over dat wat echt in mijn leven speelt. Je vertelde zoveel daarover zonder dat je dat had kunnen weten. Het was een fijn gesprek waarin voor mij werd bevestigd dat jij echt een hele mooie gave hebt. Dat huis is maar een bijzaak, dat zag je inderdaad goed zonder dat ik ook maar een woord over de situatie had verteld…… Dank je wel en ga ik zeker met jouw adviezen aan de slag. Groetjes en veel liefs

Medium Martina

Hi Martina, jij bent erg zuiver in jouw voorspellingen. Heel erg fijn en je bent een warm persoon. De dingen die jij benoemd, krijgen vanzelf vorm. Ik ga je zeker weer bellen.

Medium Gerard

Sprakeloos, hoe hij de dingen perfect kan omschrijven, nog beter als ik ze zelf krijg verwoord, en de details die hij kan geven ivm toekomst maar echt details. Zo blij en dankbaar dat ik bij hem terechtkwam.

Medium Kaatje

Hallo Kaatje

Ik wil je via deze weg het grote nieuws vertellen dat ik inderdaad mijn rijbewijs voor de brommer gehaald heb. Dank je wel. Je had gelijk!! En ik was zo bang, zo onzeker. Maar jij hebt me laten zien dat ik dat niet hoefde te zijn en in mezelf moest geloven. En dat ik het kon, net als bij mijn theorie.

Ik ben je zo dankbaar. Je gaf me zoveel rust. En wat jouw gidsen zeiden, dat het helemaal goed zou gaan. Ik ben zo blij en je zo dankbaar!!! WOW, ik bel je snel weer.

Lieve kus van mij, Jessy

Medium Esmee

Bedankt Esmee voor je heldere kijk op mijn situatie.
Je ziet helder hoe het is en helpt mij enorm om de situatie in een ander perspectief te plaatsen. Top!
Ik laat het je gauw weten. Groetjes

Medium Martina

Martina, je bent echt een hele zuivere eerlijke medium. Je draait nergens omheen, daarnaast komen al jouw voorspellingen uit. Ik bel je nu vanaf eind december en tot nu is alles uitgekomen. Dankjewel . Liefs A

Medium Layla Ki

Layla Ki recent gesproken. Op het gebied van werk gaf ze aan dat er een switch van functie aan zit te komen. In het gesprek was ik nog al kort en verbaasd omdat ik niet aan het solliciteren ben naar ander werk. Enkele dagen later werd ik benaderd door mijn oud-werkgever dat hij mij wil aanbevelen bij een organisatie over een functie dat vrij komt.. En deze functie ligt mij zo erg!!

Layla, ik ben nogsteeds stomverbaasd, maar bedankt voor de inzichten! Ik neem zeker nog een keer contact met je op.

Vriendelijke groetjes,
S.

Medium Roos

Super mooie inzichten gehad van roos.. wat geeft ze mooie boodschappen! Kan haar bij iedereen aanraden.. heeft altijd gelijk! Bedankt voor het mooie gesprek!

Paragnost Heleen

Lieve Heleen!
Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Je zei dat hij af en toe weer even om het hoekje kwam kijken, en ja idd als jij zegt ik zie hem om het hoekje kijken gebeurd dat ook.
Maar ook ben je duidelijk als je niet ziet dat het gebeurd ben je eerlijk, en dat maakt jou een geweldig paragnost want je maakt het niet mooier dan het is. Ik heb zoveel meegemaakt waar je bovenop zat dat ik soms denk…hoe dan..

Dank je wel Heleen voor je eerlijkheid soms ook dingen die ik niet wil horen..maar wat een kwaliteit heb je

Liefs Jeanet

Kaartlegster Galina

Lieve Galina, bedankt voor de twee gesprekken die wij hebben gehad. Je bent erg goed in het omschrijven van mensen en situaties. Ik heb er geen twijfel over dat de voorspellingen zullen uitkomen.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,

Ik kan geen woorden gebruiken om jou te beschrijven, hoe je bent als medium en nog meer belangrijk als vrouw die altijd voor mij is. Jij bent iemand die ik alles kan vragen en je bent altijd eerlijk. Alle jou voorspellingen zijn altijd uitgekomen, jij zat nooit nast met je voorspellingen. In elke situatie ik weet at ik jou kan bellen en jij heb me altijd geholpen je was altijd voor mij! Dankjewel dat je zo lief bent, eerlijk en zuiver. Dankjewel dat je altijd voor mij bent! Liefs xxx

Medium Maan

Lieve Maan, sinds je de zomer van 2018 begeleid je mij met mijn werk situatie; alles dat je door heb gekregen is uitgekomen! Het was een lange weg, soms erg onduidelijk voor mij welke kant ik naar toe moest maar jouw voorspelling waren zuiver en helder! Jij ziet de blauwdruk in details; puzzel stukjes moesten alleen op de juiste plek en tijd vallen, dat gebuurt nu. Dank voor alle steun, nu naar het volgende hoofdstuk!

Medium Esmee

Lieve Esmee, ik heb je zojuist gesproken voor de 2de keer.
Ik viel stil, het klopte precies wat je zei, zonder informatie van mij. Twee keer zei je het zelfde. Ik ben helemaal verbijsterd. Ik ga je zeker vaker bellen en hoop, dat je voorspelling uit komt.
Door met Esmee te praten, kom je al tot rust. Zeker een aanrader!

Liefs Noortje

Medium Martina

Dank je wel Martina voor je persoonlijke begeleiding en je goeie adviezen, je voorspellingen zijn uitgekomen!!!
Je bent een aanrader voor deze lijn
Nicla

Medium Layla Ki

hi Layla je voorspelling is wederom uitgekomen je zei grote kans dat je hem gaat zien op vrijdag en het klopt ik heb hem weer ontmoet je bent echt supergoed chapeau groetjes Monique xx

Ziener Kim

Lieve Kim, je viel net weg.. Jammer! Dank voor de voorspellingen die allemaal uitgekomen zijn. We zijn eindelijk bij elkaar. Terwijl ik nooit had durven dromen dat dit echt zou gebeuren. Je bent een leuk mens! X Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *