Paragnost Eddie en Consulenten

Huis weer in het licht kan zetten

Er is er maar een die ons huis weer in het licht kan zettenEr is er maar een die ons huis weer in het licht kan zetten. Ons huis, de wereld waarop wij wonen, gebruik mogen maken van deze plek, vertoeft momenteel met een grote pleister om zich heen. De grote wereldbol loopt rond met een gebroken hart. Het is er donker geworden.

Er speelt zoveel, van virussen, tot uitputting, tot CO2. Is het huis waarop onze zielen neerdalen, om er van te genieten, een te worden met de natuur en alles wat de aarde biedt, nog te redden? En als dat zo is, wie is daar dan toe instaat?

Zijn dat diegene die nu de scepter zwaaien en met miljarden smijten, over elkaar heen rollen, besluiten terugdraaien en dan weer wel en dan weer niet. De mensen gaan door, zijn zo gewend geraakt aan hun manier van leven.

Dat je je soms wel eens afvraagt, is het hun om het even? Hebben ze door waar ze wonen en wat ze er mee doen. Tot op heden mee hebben uitgespookt? Of zal het ze worst wezen, zitten hun tijd wel uit.

Mediums en paragnosten van Paragnost Eddie hebben er zo hun mening over. Kijk om je heen, loop door het bos. Wat ligt er niet allemaal achteloos achtergelaten op ons huis, de wereld. Beeld je eens in dat binnen jouw 4 muren je zo zou leven? Het wordt een broeiplek voor ongedierte. Oh wacht even.

Dat woord, ongedierte, zijn het ondieren, of hebben wij de mens ze zo op een gegeven moment genoemd, omdat wij zo slordig waren, ze de ruimte gaven ons huis, de aarde te bevolken, omdat wij ze van voedsel voorzien gaven?

Achteloos gooien we van alles weg. Hebben we zonder er een seconde bij stil te hebben gestaan, ons huis leeggeroofd. Breken we letterlijk alles af. Willen wij, als mens, bepalen, wat goed voor ons huis is.

Vergeet het maar, we gaan zo allemaal naar de maan, als we niet oppassen. Is de aarde zo vervuild geraakt en zo leeg geroofd, dat het ons niets meer kan bieden. Moeten we happen naar zuurstof. Eten we plastic soep. Is de grond niet meer in staat nog voedsel te produceren. Geven we virussen volop de kans, de mens ziek te maken.

Wie gaat dit oplossen? De mens, die dit ons huis allemaal heeft aangedaan? Lossen we dit op met miljarden? De mens denkt altijd alles op te lossen met geld. Miljoenen smartengeld wordt regelmatig uitbetaald, als er verschrikkelijke leed is aangedaan.

Leed kan niet worden verzacht met geld, wel met liefde. Zou de mens dan toch wederom het verkeerde pad kiezen, met al de plannen die nu op tafel liggen? Je vraagt het je zo langzamerhand als spiritueel consulent echt af.

Sceptisch is wellicht het juiste woord. Diegenen die de puinhopen hebben gemaakt, horen het ook op te ruimen. Maar waarom hebben we niet nagedacht van te voren. We zijn zo wijs als mens? De enige met een groot verstand!

Dieren hebben we in kleine hokjes gestopt, hun natuurlijke habitat afgenomen. Ze moesten voor ons optreden. We hebben veel soorten inmiddels al uitgeroeid en dan moeten diezelfde mensen dit gaan oplossen.

Geloof jij het! Het is de liefde die dit gaat oplossen, let maar op. Die is al druk bezig. Je kunt het al voelen en zien. Moet je wel heel goed kijken. Ga in de liefde staan voor jezelf. Dan ga je het huis waar je ziel tijdelijk mag vertoeven, koesteren. Dan kan de mens. De liefdevolle mens, het tij nog keren. Niet diegenen met potten vol geld. Daar los je niet zoveel mee op. Wel met toewijding en het besef dat het de plek is, ons huis, waar we zo fantastisch mooi van mogen genieten.