Paragnost Eddie en Consulenten

Elke gedachte, elke actie heeft zijn effect

Elke gedachte, elke actie heeft zijn effect. We leven in een heel groot energieveld, waar we deel van uitmaken. Je kunt het vergelijken met de golven van de zee, die richting het strand komen. De ene golf is groot, de ander kleiner, en als ze dichterbij komen zwakken ze af.Elke gedachte, elke actie heeft zijn effect. We leven in een heel groot energieveld, waar we deel van uitmaken. Je kunt het vergelijken met de golven van de zee, die richting het strand komen. De ene golf is groot, de ander kleiner, en als ze dichterbij komen zwakken ze af.

Jouw energie is exact zo, alles wat je doet, al zeg je niets, je gedachten zorgen voor uitzending van energie. En zo zie je dat al jouw gedachten en acties zijn effect en weerslag hebben op jezelf, maar ook op alles om je heen.

Ik heb in het begin het ook niet begrepen, hoe kan mijn energie door een muur heen? Hoe kan het dat een ander mijn gedachten opvangt. Welnu, we zeggen wel eens, je kunt mijn gedachten lezen, dat is dus precies wat er gebeurt. We kunnen elkaars gedachten lezen. Ik zend iets uit en als de ander geconcentreerd is, kan die precies weten en in woorden mijn gedachten aangeven.

Zo werkt het met alles, wat hier gebeurt, nu de woorden die ik op papier zetten, een van jullie die dit gaat lezen, morgen, is hier al mee bezig geweest, heeft gisteren rond het tijdstip van 13.45 uur letterlijk mijn woorden in gedachten, gezien, gehoord of gelezen.

Je hebt het zelf toch ook wel eens, dat je ergens aan denkt en even later is er contact. Telepathie noemen we dat en dat is het ook. Tussen alle levende wezens, maar ook alles wat statisch is, zitten energie golven die grote gevolgen kunnen hebben, hetzij positief of negatief.

Als de gedachten positief zijn, gaat de golf weg met krachtige positieve energie, die kan onderweg iets meekrijgen van negativiteit, als die zo sterk is, verandert de energiegolf, in een vervelende storm.

Het kan ook zo zijn, dat de positieve gedachten juist versterkt worden, samen zijn we sterk en krachtig! Een gezamenlijke protestwandeling van een grote groep mensen die iets willen duidelijk maken hiermee, heeft een enorme positief gevolg.

Als je dit nu weet, dan rest maar een ding. Positieve gedachten, altijd, nooit iets negatiefs denken, zeggen of doen, want het heeft zijn weerslag op jezelf, als een boemerang. Het komt ook weer een keer jouw kant op. Het effect voor jezelf is weergaloos. Je gaat positief zijn in alles wat je doet, je krijgt hierdoor een fijnere response van je omgeving, maar ook van jezelf.

Je gunt zo iedereen alles, en jij behoort ook tot iedereen, dus je lift heerlijk mee op deze positieve vibratie. Het vraag wel om iets heel belangrijks, eerlijk zijn, geen verborgen agenda en als mens willen we nog wel een ons beste beentje voortzetten om iets van een ander gedaan te krijgen.

Als je dat doet, kun je er beter mee stoppen, die ander voelt die positieve vibratie niet, logisch, je zendt het niet uit, je staat er niet achter, je speelt een toneelstukje op. Dat weet je zelf heus wel.

Wees dus heel duidelijk in je vraagstelling en het uitzenden van je energie. Ik hoor vaak als medium, wat wil de ander nou van mij? Dan is het overduidelijk, ze zijn beiden niet duidelijk in wat ze willen. De energie die wordt uitgestraald kent een dubbele bodem. En dat hebben we vaak zelf niet eens in de gaten.

Praat met een medium of paragnost van Paragnost Eddie hierover, hoe je leert bij jezelf in de gaten te hebben, dat je intenties altijd zuiver zijn, zodat je krijgt wat je wenst en positieve energie uitsraalt waarmee je alles voor elkaar krijgt.

Medium Claire