Paragnost Eddie en Consulenten

Een krachtige vrouw is een kei van een vrouw!

Een krachtige vrouw is een kei van een vrouw!Een krachtige vrouw is een kei van een vrouw! We hebben het vaak over sterke vrouwen. Wij mediums en paragnosten van Paragnost Eddie, spreken liever over krachtige vrouwen. Kracht in deze staat voor leven vanuit de liefde voor zichzelf.

We hebben er een bepaald beeld bij. Ze zijn onvermoeibaar, zien er altijd uit als door een ringetje te halen, hebben vaak een zeer goed betaalde baan. Ze zijn niet op hun mondje gevallen. Ze hebben wat in de melk te brokkelen.

Welnu, is dit niet een bepaalde vorm van beeldvorming? Waarom zou een vrouw, die onopgemaakt in een verpleegsteroutfit, of achter een bar, of als timmervrouw werkzaam is, om een aantal voorbeelden te noemen, geen krachtige vrouw kunnen zijn?

Dat kan wel en om die reden, doen wij spiritueel hulpverleners liever niet aan beeldvorming. Kracht bezit iedereen. Het is de kunst het in jezelf te ontdekken. Als je het ontdekt, ben je inderdaad barstensvol energie.

Daarnaast weten ze goed wie ze zijn, wat ze nodig hebben. Ze zijn onafhankelijk, waarmee we niet zeggen, ze hebben geld genoeg. Nee, ze weten hoe ze hun eigen leven op de juiste manier, zonder afhankelijk te zijn van oftewel een partner, of anderen, op een fijne manier in kunnen vullen.

Je zou bijna zeggen, ze hebben niemand nodig. En dat klopt ook. Ze hebben een gelijkgestemde nodig, die ook net zoals een krachtige vrouw, zijn eigen kracht kent en als zelfstandig persoon door het leven gaat.

Ze vallen niet zomaar voor iemand. Ze hebben geleerd onder een motorkap te kijken, voordat ze er toe overgaan, een ander in hun leven toe te laden. Weet je, dat een krachtige vrouw, de meest leuke vrouwen zijn om een relatie mee aan te gaan?

Maar ja, dat moet je net maar weten en mee om kunnen gaan. Ze zullen nooit de schuld bij een ander neerleggen. Ze zullen altijd uiten waar ze mee zitten. Ze gaan een discussie niet uit de weg. Ze hebben zelfrespect, ze kennen hun eigenwaarde, vanuit deze waarde bewaken ze hun grenzen.

Vindt een krachtige vrouw wel de partner van haar dromen? Dit schetst een bepaalde suggestie, hadden jullie dat al door, zegt een paragnoste werkzaam op de website van Paragnost Eddie. En weet je welke suggestie dit wekt?

Als je als vrouw alles in huis hebt, zoals eigenlijk ieder mens het verdient, dan zou ze toch juist voor elke man de leukste, geweldigste vrouw zijn! Maar nee, zo werkt het in de praktijk niet. Liefde lijkt allemaal zo simpel.

Wat het in de kern ook is. Het is de mens zelf die liefde ingewikkeld maakt en eigenlijk niet goed weet hoe die er mee om moet gaan. Dit is echt een hiaat. En weet je hoe dat komt? Vroeger waren we verliefd en we trouwden.

Tegenwoordig gaat het vaak ook nog zo, alleen missen we tools om een liefdesrelatie juist in te kunnen vullen. Een krachtige vrouw kan dit, ze is er een kei in. Het is de kunst een partner tegen te komen, die haar prachtige potentie ziet.

Als we nu allemaal eens lessen in liefde zouden gaan krijgen. Dat weten we allemaal wat de kracht in ons voor ons als mens kan betekenen. Dan gaan liefdesrelaties ineens allemaal heel spontaan.