Paragnost Eddie en Consulenten

Een geest die onbewust is

Een geest die onbewust is

Een geest die onbewust is

Een geest die onbewust is, wat moet ik daarmee, heb ik die ook! Ben ik dan in het bezit van een geest? Is dat niet heel gek. Geesten bestaan die? Jazeker wel, en ieder mens heeft een onbewuste geest, die nog veel meer van belang is dan je bewuste geest. Want waar de bewuste geest maar zo’n 20% bewust is van de dingen, is de onbewuste geest zich bewust van de overige 80%. Zo zie je dat je onbewuste geest, onbewust een enorme stem in het kapittel heeft.

Jouw onderbewuste, dus ook wel je onderbewuste geest genoemd, is eigenlijk degene die jouw leven aanstuurt en vorm geeft. Het is Sigmund Freud die onderzoek deed naar de onderbewuste geest en ons, de mens inzage gaf in ons onderbewuste.

Sigmund Freud
Freud heeft in heldere en duidelijke taal het onderbewuste neergezet. Hij geeft aan dat het onderbewuste eigenlijk ons lot is. Het lot dat gedicteerd wordt door je onderbewuste. Hiermee wordt aangegeven, dat je bewuste geest je leven niet bepaald, maar dat het onderbewuste je leven aanstuurt. En dat zien wij vaak als het lot. Datgene wat ons overkomt, daar sturen we dus zelf op aan, door ons onderbewuste, die de baas is. De manier waarop je leeft is dus een gevolg van wat het onderbewuste voor je in petto heeft.

Een voorbeeld van het lot
Een heel mooi voorbeeld, van een man die zich erg zorgen maakte. Hij was iets verloren waar belangrijke gegevens opstonden, op een begraafplaats waar zijn ex schoonmoeder begraven lag. Het lot wilde, dat datgene wat hij daar verloor, nou juist niet datgene was wat hij kwijt had moeten raken. Hij was hierdoor in paniek en wilde weten wat de gevolgen voor hem zouden zijn. Schijnbaar stuurde zijn onbewuste aan op een bezoek aan deze begraafplaats en moest hij daar iets belangrijks kwijtraken. Het lot is nu heel duidelijk zichtbaar. Want wat nu! Hoe ging dit verder, wetende dat datgene wat hij was kwijtgeraakt, inmiddels ook weer gevonden was, ook dat moest zo zijn en in handen zou komen die het nou net niet zou moeten zien.

Welke reden
Welke reden zit hierachter? Waarom gebeurt het nu net op dit moment? Jaren niet naar die begraafplaats gegaan en ineens een ingeving volgend. Want ja, had deze man deze ingeving niet gevolgd, was er niets aan de hand geweest. Schijnbaar heeft zijn onderbewuste hem hiertoe aangezet, zonder nadenken de stap gezet, met grote gevolgen.

En zo gaat het dus met heel veel dingen in ons leven. Je stapt de deur uit en ineens bedenk je dat je iets vergeten bent mee te nemen. Je gaat opnieuw naar binnen en ziet dat het licht nog overal brandt. Dan is het geen toeval dat je iets was vergeten en snel doe je overal het licht uit. Onbewust werd bewust gemaakt.

Zo zie je dat de onderbewuste geest heel veel in de melk te brokkelen heeft en des te meer je bewust leeft, des te meer je gaat begrijpen van je onderbewuste geest. Je kunt er zelf trucjes mee doen. Kijk maar eens als je in negatieve energie zit, dan blijft negativiteit je pad kruizen. Het is je onderbewuste die de stappen die je zet in negativiteit blijft herhalen. Andersom werkt het ook. Als je lekker in je vel zit, trek je het geluk naar je toe.

De moraal
Heb weet van je onderbewuste geest en welke grote impact en invloed deze op je leven heeft. Neem contact op met een Wicca. Ze heten niet voor niets Wicca Magie. Ze zijn gespecialiseerd in het zien van de onderbewuste geest en met welk lot jij telkens in aanraking komt. Een medium 2.0 op WiccaMagie.nl geeft jou inzage in je eigen patronen en herhalingen, die jouw onderbewuste geest in stand houdt. Het is aan jou dan bewuster in het leven te gaan staan, om je meer bewust te worden van je onderbewuste geest, waardoor je meer grip krijgt op jezelf en het leven dat je leidt. Een Wicca helpt je hier graag bij.