Paragnost Eddie en Consulenten

Een echte wicca houdt zich aan wetten en regels

Een echte wicca houdt zich aan wetten en regelsHet lijkt voor een leek maar iets heel aparts wat een wicca allemaal uitspookt. Maar vergis je niet. Een echte wicca houdt zich aan wetten en regels en zal deze altijd respecteren. Het is dus niet zo dat ze maar wat doen. Ze doen heel bewust zich bezig houden met wat de wet voorschrijft om een echte heks te kunnen en mogen zijn. Wat zijn deze wetten en regels? Je kunt er overigens vanuit gaan dat de consulenten op medium Eddie zich ook conformeren hier aan. Dan weet je dat je betrouwbare en eerlijke antwoorden van ze krijgt. Die jij soms misschien niet wil horen, maar ze moeten waarheid spreken, anders krijgen ze het aan de stok. Zo behoeden ze jou voor erger.

Er wordt gesproken over een wet van drie. Deze drie tezamen vormen de belangrijkste regels in de hekserij. Deze regels zijn:

1.     Je mag doen wat je wilt, als je er maar niemand anders mee schaadt.

2.     Wat je doet komt altijd in 3-en. We kennen de uitspraak wel, alles komt altijd in 3-en. Oftewel onheil, als dat begint, kun je er donder op zeggen, dat nog meer ellende je pad zal kruizen. Maar andersom werkt het ook. Als iets positiefs komt, volgen er nog 2 positieve dingen in je leven. En als je doet, wat je doet, zonder niemand te schaden, voorkom je onheil in je leven.

3.     Weet wat je vraagt, want wat je vraagt, komt bijna altijd uit. Dit is, zoals we het nu noemen, de Wet van de Aantrekking.

Eigenlijk 3 hele simpele regels, die als je je er strikt aan houdt, je een leven zullen geven, waarin duidelijkheid voorop staat. Weet wel, dat je er niet aan houden. En dat doen wij mensen, al heel snel. Door bang te zijn iets kwijt te raken bijvoorbeeld, vraag je eigenlijk om, neem het van mij af, want ik ben er bang voor. Of uitvallen naar een dierbare, ook dan schaad je in feite al regel nummer 1.

De regels vragen dus iets van een wicca. Ze vragen om integer, puur, liefdevol, maar vooral duidelijk te zijn. Waarheid te spreken ten alle tijden. Ze zijn zich er van bewust dat alles in 3-en komt. Wel zo fijn dat je je dit van te voren beseft. Dan weet je op voorhand dat er dingen op stapel staan. Om die reden dus er ook weer voor zorgen dat je dit voorkomt.

Als je iets vraagt, dan weet je nu, dat je het op een bepaalde manier dient te vragen. Wil je dolgraag dat een partner in je leven blijft, voel dan geen angst dat deze een keer kan verdwijnen. Want dan vraag je er in feite om dat die op een gegeven moment uit je leven verdwijnt. Onbevangen in de relatie staan. Genieten van wat er is in plaats van te vrezen dat het er niet meer is.

Zo zie je dat heksen om de duvel niet bang zijn. Ze bestrijden ze juist met hun rituelen. Hun bezem, die staat voor reiniging en vruchtbaarheid. Je ziet zo ook dat wicca’s totaal geen kwaad in de zin hebben. Maar wel alles doen, wat ze zelf willen. En dat kun je alleen maar als je nergens bang voor bent.

Dat is dan tevens de reden dat je een heks altijd hoort schaterlachen, wat voor jou onheilspellend kan klinken, maar het dus echt niet is. Ze hebben lol in wat ze doen. Ze vrezen niets, gaan niets uit de weg, want dan schenden ze de regels.

Consulteer jij een consulent van medium Eddie, dan weet je dat je iemand aan de lijn krijgt of op de chat, die nergens doekjes omheen zal winden. Die nooit een voorspelling zal doen, waar ze zelf niet achter staan. Dat kan eenvoudigweg niet, want dan schenden ze niet alleen zichzelf, maar ook jou. Dan worden jullie allebei teruggepakt. Dat weten ze maar al te goed. Vandaar dat je ze met een gerust hart kunt raadplegen.

In de huidige tijd noemen we dat karma. Wat je geeft, krijg je terug. Durf eens een gesprek aan. Je ziet dat voor jou heel veel zaken helder zullen worden. Waar jij zelf nog nooit aan hebt gedacht, of bij stil hebt gestaan. Dat is de magie.