Paragnost Eddie en Consulenten

Doorbreken van negatieve familiepatronen

Doorbreken van negatieve familiepatronenDoorbreken van negatieve familiepatronen. Jouw ouders hebben veel meegekregen van hun ouders, en die op hun beurt weer van hun ouders. Wat we zien, als we opgroeien, nemen we voor waarheid aan. Zo hebben families fijne tradities en minder fijne. Die minder fijne tradities kunnen jou heel dwars gaan zitten. Stel eens voor, dat binnen jouw familie al lang een bepaald patroon heeft, wat ongezond is en jij hier heel moeilijk mee om kunt gaan. Wat we dan vaak doen, is de band met familie verbreken. Vaak na een lange strijd van onenigheid en overtuigingen.

Het breken met familie, is iets wat diep van binnen niemand wil. Loyaliteit binnen familieleden is enorm groot, een band voor het leven. Maar wat, als jij je als persoon, die altijd lief en aardig is, niet wordt gezien door de andere familieleden. Dat je vader of moeder altijd net jou moet hebben, en jij in de hoek zit, waar altijd de klappen vallen en zelf nu nog, nu je al lang en breed volwassen bent.

Dat de sfeer binnen jullie familie er een is, waar jij je totaal niet bij thuishoort, hun galgenhumor, hun zogenaamd leuke grapjes, die in jouw ogen altijd onder de gordel zijn. Dat je er al vaak tegenin bent gegaan, omdat je vindt dat ze geen respect hebben voor hun medemens en dat wordt afgedaan, met, stel je niet zo aan. Doe leuk mee.

Je voelt je je leven lang niet echt op je plaats binnen dit gezin, je bent zo anders. Totaal niet begrepen. Golflengte ontbreekt en het liefst zou je ze allemaal mijden. Met name die leuke familieverjaardagen, waarbij iedereen elkaar wilt overstemmen, jij een veilige hoek uitzoekt, voor de vorm naartoe gaat en blij bent, als je van jezelf vindt, dat je lang genoeg al die onzin weer aan hebt gehoord.

Je hebt heus wel in de gaten dat je ze steeds minder opzoekt en je voelt je daar soms ook wel schuldig onder, maar je bent het beu constant in discussie te moeten zitten met je moeder, die je nog steeds als een klein kind behandeld, kleineert, het altijd beter weet. Wat je ook zegt, het maakt niet uit, ze gaat er overheen.

Alles heb je al geprobeerd, ruzie gemaakt, een tijdlang niets van je laten horen, maar dan begint het weer te knagen, dan komt het schuldgevoel naar boven, ach ze meent het allemaal niet zo en zoek je haar toch weer op, tegen beter weten in. Voordat je het weet, heb je alweer een paar opmerkingen onder de gordel naar je toe geslingerd gekregen en het je spijt dat je het contact weer hebt opgezocht.

Je voelt je niet thuis binnen deze familie en met name je moeder, het lijkt wel of ze jou helemaal niets gunt, niets. Je bent er klaar mee, maar boos iedereen achter je laten, het hoort en past niet bij jou. Je wilt een andere weg bewandelen, maar welke en hoe pak ik dit aan. Ik heb eigenlijk alles al geprobeerd, verzucht je.

Jij bent niet voor niets in deze familie terecht gekomen, sterker nog, je hebt er zelf voor gekozen, als een soort van reddende engel heb jij je opgeworpen om binnen dit gezin de negatieve familiepatronen te komen doorbreken. Je daar bewust van zijn, nog niet. Je bent nog in de ontkenningsfase, je zoekt nog steeds de strijd op en die wil je niet meer. Je bent al onderweg naar de verlossing.

Je besluit een medium van Paragnost Eddie er over te consulteren, het vreet aan je en je wilt er vanaf. Dat blijkt de eye-opener te zijn waar je jaren al naar op zoek bent. Dat het antwoord zo voorhanden en simpel was, je begrijpt niet dat je het niet zelf eerder hebt gezien.

Het medium houd je een spiegel voor, wat je geeft, krijg je terug. Zolang als jij het contact als een strijd ziet, houd je wat er is in stand. Op het moment dat je het contact niet meer als een strijd ziet, ga jij je anders opstellen, anders gedragen, andere woorden gebruiken, ga je hun gunnen wat je jezelf gunt en zo doorbreek jij dit negatieve familiepatroon. Het zal niet van de ene op de ander dag gaan. Begin bij je moeder, die laat met haar gedrag zien ongelukkig te zijn en met zichzelf een groot innerlijk gevecht te hebben. Als je dat kunt zien, haar ook geluk gunt, gaat de verandering in gang gezet worden.

Medium Claire