Paragnost Eddie en Consulenten

Dagelijkse kwellingen

Dagelijkse kwellingen.Al ben je een zeer opgeruimd en vrolijk mens van nature, ook dan kun je wel eens te maken krijgen met dagelijkse kwellingen. Kwellingen die je in je hoofd hebt zitten, dingen waar je geen zin in hebt en toch moeten gebeuren.

Ben je van nature niet opgeruimd en positief, zijn de dagelijkse kwellingen vaak nog een groter issue. Hoe ga je nu het beste hiermee om, om jezelf zo min mogelijk op een dag te kwellen? Dat is een manier van leven, dat is een bepaalde attitude en hoe kom je daar? Daar zul je moeite voor moeten doen, tijd in moeten willen steken, veranderingen bij jezelf voor aan moeten brengen en laten we als mens dat nu helemaal niet fijn vinden. En contact zoeken met een medium.

Want je zult eerst in de gaten moeten hebben, dat je dagelijkse kwellingen hebt. Vaak leggen we die dan neer bij anderen, die veroorzaken die kwellingen toch! Ja dat kan, maar wie heeft er last van? Jij toch, ja dat is waar, maar dan hoef ik er toch niets aan te doen, die ander toch! Dat zou zeker fijn zijn, maar ja die ander heeft helemaal geen last van die kwellingen waar jij last van hebt. Is zich daar op geen enkele manier van bewust en leeft dus vrolijk zijn leven, niet openstaand voor jouw kwellingen.

Je kunt daar boos over worden. De ander op aanspreken, maar er gebeurt niets. Echt niet. Want diegene die er mee worstelt, dat ben jij. Dagelijkse kwellingen kunnen ons dus danig tarten, we vinden het niet fijn als onze partner niet luistert. We hebben nu al zo vaak gevraagd of hij de krant niet wil laten rondgeslingeren, maar elke dag doet hij het weer. Het lijk wel of het gewoonweg niet tot hem doordringt. We kunnen nu wel met die vriendin een hele fijne band hebben, maar ze is altijd te laat. Dat kwelt mij en ben er zo langzamerhand wel klaar mee. Ik heb al zo vaak gezegd dat ze op tijd moet komen, waarom doet ze dan gewoon niet! Wil ze mij dwars zitten, wil ze mij kwellen?

Nee, die ander wil jou niet kwellen, die ander is anders dan jij bent en heeft geen notie van jouw dagelijkse kwellingen. Die ander heeft je heus gehoord en wil er ook zeker aan werken, maar aangezien die ander anders in het leven staat, wordt het weer heel snel vergeten. En zo blijven wijzelf gefrustreerd rondlopen en kwellen wij onszelf door datgene wat anderen in onze ogen niet goed doen.

Hoe ga je afkomen van die dagelijkse kwellingen? Afscheid nemen van die partner? Dat is wel heel rigoureus zeg, ik houd van hem, dus nee, geen sprake van. Afscheid nemen van die leuk vriendin? Ja, daar heb ik al eens over gedacht, maar als we eenmaal samen zijn, is het zo gezellig, dat wil ik voor geen goed missen. Maar ja, ze kwelt mij wel.

En nu komt het, zij kwellen jou niet. Je kwelt jezelf! Jij kwelt jezelf met je eigen gedachten. En de verandering ligt niet bij de ander, die ligt bij jou! Hoe gaat dit in zijn werk? Hoe ga ik er voor zorgen dat ik die dagelijkse kwellingen kwijtraak? Door te bellen met een helderziende.  Hier vind je helderzienden die anders in het leven staan, dan de mens. Ze staan zo in het leven dat ze het principe van het leven begrijpen en dat aan anderen uit kunnen leggen. Ze geven jou inzicht in waar jij nu staat met jezelf. Waarom jij last hebt van die kwellingen en ze leggen je heel goed uit, waarom jij de verandering bent en niet de ander.

Ik kan mij voorstellen dat je interesse nu is gewekt en je staat te popelen om de telefoon te pakken om een helderziende te spreken en het geheim onthult om af te komen van dagelijkse kwellingen. Dan zeg ik, doen! Het gaat jouw leven zoveel positiefs geven, zoveel rust en zo’n andere kijk op het leven.