Paragnost Eddie en Consulenten

Creëeren van jezelf is tegenwoordig broodnodig

Creëeren van jezelfCreëeren van jezelf is tegenwoordig broodnodig. Dankbaar als medium dat je vaste klanten hebt. Niet om ze aan een lijntje te houden, juist niet. Dat ze je blijven opzoeken, omdat ze rustig worden van je stem, dat is fijn, daarmee komen ze zelf weer in een rustig vaarwater. Dat ze je blijven opzoeken, omdat ze iets aan de gesprekken hebben.

De vaste klanten die je als medium hebt via de website Paragnost Eddie, zijn klanten die inzien dat ze iets mogen leren. Door de gesprekken zijn al deze klanten zichzelf aan het creëren. Eindelijk, en waarom eindelijk.

Als we een leven willen leiden waarin we ons goed voelen, dankbaar zijn voor wat er is, elke dag met een tevreden gevoel rondlopen, zullen we onszelf moeten zijn. Moeten kunnen zijn, maar wat als je in je jonge leventje jezelf niet hebt mogen creëren, en dat is bij het gros van de mensen, dan kom je op een moment in je leven, dat alles tegenzit.

Je hebt immers jezelf niet gecreëerd, je bent wel iemand, maar je leeft volgens de normen, waarden en standaarden van anderen. Nu is het ongelooflijk moeilijk jezelf al te creëren als je klein bent. Je bent niet bij machte dit te doen en dus afhankelijk van anderen, wat die jou aanbieden.

Datgene wat wordt aangeboden is enerzijds zoals jouw ouders zijn gecreëerd en hoe de maatschappij functioneert. Wat jouw ouders hebben geleerd, laten ze aan je zien, en dat neem je over. Daarnaast moeten we allemaal mee kunnen draaien in een maatschappij en daarvoor worden we ook gecreëerd, oftewel klaargestoomd.

Zo rond je 20ste levensjaar ben je gevormd. Door wat je van huis uit hebt meegekregen en wat je op school hebt meegekregen. Dan begint het feest, we zitten barstensvol hormonen en we beginnen ons bezig te houden met de liefde. Als de liefde in je jonge jaren de juiste aandacht heeft gekregen, dan weet je hoe je om moet gaan met de liefde. Kun je daar aan bouwen.

Omgaan met de liefde, is tweeledig. De ene kant is hoe ga ik om met de liefde voor mijzelf, de andere kant is, hoe ga ik om met de liefde van anderen en specifiek van die ene persoon waarmee we allemaal de intentie hebben, ons leven te delen.

Omgaan met de liefde, is geen vak op school, het hangt er in feite dus maar een beetje miezerig bij. Was dat vroeger geen probleem, we werden verliefd, we verloofden en we trouwden. En we bleven bij elkaar, beiden waren niet bezig met uit elkaar willen gaan. Misschien werd er wel eens aan gedacht, het doen, dat deed je niet. Het hoorde niet. En wat niet hoort, dat doe je niet, zo simpel was het vroeger. En er was ook sprake van een duidelijke taakverdeling. Er waren regels, het was simpel en voor iedereen eenzelfde manier.

Om je in de tegenwoordige tijd staande te houden, is het allemaal niet meer zo simpel als vroeger. We hoeven ons niet meer te houden aan hoe het moet zijn, aan regels, aan normen. We moeten ons er wel aan houden, maar ze zijn veel minder duidelijk geschetst en vastgelegd. Dit alles zorgt er voor dat we van de mens zelf, van onszelf iets moeten verwachten.

We verwachten van de mens dat die zelf nadenkt en bewust zijn leven leidt. Vroeger werd er voor ons gedacht en bepaald, nu moeten we dat zelf doen, tenminste als we ons op een fijne manier staande willen houden. Om die reden zul je dus jezelf moeten creëren.

Laten hier nu heel veel mensen moeite mee hebben en vastlopen. En is eigenlijk heel logisch, we zijn het nog niet gewend en hebben het niet geleerd. Gelukkig kunnen we ons dan wenden tot mediums en paragnosten, die ons helpen onszelf te gaan creëren en onze plek in de maatschappij voor onszelf op een fijne manier in te kunnen vullen. Mooie taak als medium.

Medium Claire