Paragnost Eddie en Consulenten

Confrontatie met jezelf

Confrontatie met jezelfDurf de confrontatie met jezelf aan. Waarom zou ik een confrontatie met mijzelf aan gaan? Ik ga mijzelf toch niet in de weg zitten? Je wilt dus zeggen dat jouw leven helemaal is, zoals jij het jezelf hebt voorgesteld? Dat het aan al je verwachtingen voldoet en niets aan verandering onderhevig is? Als dat zo is, ben je een dol gelukkig en rijk mens en inderdaad, dan is een confrontatie met jezelf aangaan, niet nodig. Dan ben je een rijk en tevreden mens.

De meeste mensen missen iets in hun leven. Hetzij liefde, hetzij een geliefde, of vinden dat ze werk hebben wat hun gestolen kan worden. Of ze krijgen te weinig waardering of hebben onvoldoende te besteden. Het klopt, er zal altijd wel iets mankeren en nog niet zijn zoals je het zou willen. Als je hier op een gezonde manier mee om kunt gaan, ben je een rijk en tevreden mens.

Rijk en tevreden mens
Voor diegene die zich niet rijk en tevreden voelen, is de confrontatie met zichzelf aangaan en tot de bodem eens uitzoeken tijdens die confrontatie wanneer ze zich wel rijk en tevreden zouden voelen, de enige weg om eindelijk dat leven te gaan krijgen, waar ze al zo lang naar op zoek zijn. Maar dan moet je wel de confrontatie met jezelf durven aangaan. Sterker nog, je zult het eerst moeten bedenken, bewust van zijn. Anders sta je er niet eens bij stil, dat het een goed idee is, jezelf te confronteren met je leven. Waar je nu staat, of je er blij en tevreden over bent en als dat niet zo is, welke stappen jijzelf zou moeten zetten om dat wel te worden. Mits je dat wilt natuurlijk.

Zoeken buiten jezelf om naar tevredenheid en rijkdom
Diegenen die zich niet rijk en gelukkig voelen, zijn vaak diegenen die het geluk en de rijkdom buiten zichzelf zoeken. In de vorm van een leuke partner waarmee kan worden gepronkt, maar de liefde niet diep genoeg mee zit. Een auto die veel te duur was in aanschaf, maar hij staat zo leuk voor de deur. En ondertussen op de bank zitten, chagrijnig, omdat ze nog steeds niet tevreden zijn en zich rijk voelen.

Durf jij de confrontatie aan met een WiccaMagie
Als je jezelf niet gelukkig voelt, de dingen die je hebt en doet je niet gelukkig maken, durf dan eens de confrontatie aan te gaan met een Wicca. Je wilt dus dat ik een medium ga consulteren? Jij denkt dat ik daardoor mijzelf rijk en tevreden ga voelen? Dat is inderdaad wat ik denk en zeker weet. Een Wicca geeft jou alle ins en outs om de confrontatie met jezelf aan te gaan, op een liefdevolle en constructieve manier. Daar is niets engs aan, sterker nog, een medium 2.0 is heel duidelijk, gaat je niet naar de mond praten. Die staat voor wat ze zegt en het enige wat ze wil, is ieder mens het geluk van de wereld gunnen.

Rijkdom heeft niets te maken met geld
Zolang je denkt dat rijkdom bestaat uit het hebben van geld en daarmee alles kunnen kopen wat je wilt, heb je echt wel een confrontatie met jezelf nodig. Als je de hele dag selfies loopt te maken en deze post op Instagram, waar overigens niets mis mee is, ieder zijn keuze, is er toch iets in jou wat jijzelf nog niet hebt aan kunnen raken, om de rijkdom op de juiste wijze te zien.

Als ik tegen jou zeg, durf jij zo uit je bed naar buiten te gaan, onopgemaakt en de buitenwereld aanschouwt jouw buitenkant zo puur als je bent en je moet er niet aan denken, dan is een keer de confrontatie aangaan met een Wicca helemaal niet zo gek. Jouw puurheid daar draait het om. Jouw innerlijke rijkdom, daar draait het om. Dat maakt een mens tevreden en tegelijkertijd gelukkig. Kijk gerust eens rond op WiccaMagie.nl en kies een consulent van jouw keuze. Je kunt met deze consulent bellen of chatten. Verrijk jezelf met een confrontatie met jezelf.