Paragnost Eddie en Consulenten

Boosheid, is als een slang die zichzelf injecteert met gif

BoosheidBoosheid, is als een slang die zichzelf injecteert met gif. Zit er helemaal doorheen, zegt een klant op Paragnost Eddie en heb even inzichten van jou als medium nodig, want ik kom er zelf echt niet meer uit. Heb nu al jaren een hele ingewikkelde relatie met een man. Ik heb al die jaren rekening met hem gehouden, voor hem klaargestaan en nu heeft hij mij, na een woordenwisseling, geblokkeerd. Ik ben ongelooflijk boos op hem.

Wat moet ik doen? Ik heb al via sms berichtjes gestuurd, want ja appen gaat niet meer en hij werd boos op mij. Hoe haalt hij het in zijn hoofd! Hij wil niets meer van mij horen. Heb ik daarvoor zoveel jaren voor hem klaargestaan!

Deze klant zal de eerste niet zijn die dit overkomt. Het gebeurt aan de lopende band en vooralsnog lijkt het de normaalste zaak van de wereld. Want als het zo vaak voorkomt, dan is iets al snel normaal. Het is niet normaal en zal het ook nooit worden. We zijn het normaal gaan vinden dat we als geliefden zo met elkaar omgaan.

Bij beiden is de maat vol en ze verwijten elkaar dat het aan de ander ligt. Herkenbaar. Hoe komt het dat twee mensen die tegen elkaar uitspreken, van elkaar te houden, zo als twee kemphanen tegenover elkaar kunnen staan. Elkaars bloed wel kunnen drinken en allebei nu zo boos zijn op en naar elkaar.

Want beide partners zijn boos op elkaar, leggen de schuld bij de ander neer. Ze zijn er van overtuigd dat het niet aan hun zelf ligt. Als medium zijnde, zie je iets heel anders, maar ga dat maar eens proberen uit te leggen en duidelijk te maken.

Dat de boosheid die ze nu voelen, niets te maken heeft met de ander, maar alles met zichzelf. Dat ze zelf nu net een slang zijn die zichzelf met gif injecteert. Dat is er echt aan de hand, de rest wat deze twee geliefden zien, is er niet.

Maar de mens wil en ziet alleen wat die wil zien en die ziet wat de beller op Paragnost Eddie schetst. Die ziet een partner waarvoor ze alles over heeft gehad en nu haar blokkeert, zo respectloos. En het liefst zou ze deze partner een flinke schop verkopen en nooit meer willen zien, maar ja, dat is het verstand. Het hart heeft hele andere plannen, die is angstig, zo angstig dat de twijfel enorm begint toe te slaan, of deze man nog wel terugkomt. De vraag luidt dan altijd steevast: Komt het nog goed!

Als medium heb ik de neiging dan om te zeggen, het is al goed, of het is nog nooit goed geweest. Want wat is goed en wanneer is het goed. Hoe ziet goed eruit? Alles wat er is, is goed, maar dat moet je maar willen begrijpen. Maar hier heeft de klant niets aan, die jaag je hiermee tegen je in het harnas. De boosheid die beiden voelen heeft niets met de ander te maken, alleen maar met zichzelf.

En het universum geeft ze nu zo’n ongelooflijk mooi cadeau, maar dat moet je ook maar willen zien. Voor hun zelf voelt dit het tegenovergestelde, terwijl het universum ze nu juist bruut uit elkaar rukt om ze tot inzichten te laten komen.

Die inzichten zie je als medium en je legt het uit aan de beller. Kun je wat er nu gebeurt, zien als een hele mooi cadeau! Dat wat er nu gebeurt, moest gebeuren, om jullie beiden wakker te schudden. Zodat je kunt gaan inzien dat je boosheid die je naar hem richt, boosheid is naar jezelf! Kun je anders kijken naar de boosheid, zodat je gaat stoppen die slang te zijn, die zijn leven lang zichzelf al injecteert met gif!

Deze klant zag het, begreep het en er volgde een bijzonder mooi gesprek. De moraal, wat je ziet, is lang niet altijd de waarheid. Wat je voelt voor een ander, is er misschien wel helemaal niet. Ga bij twijfel altijd een consulent van Paragnost Eddie raadplegen, voordat je misschien van iemand afscheid neemt, terwijl dat juist niet de bedoeling is.

Medium Claire