Paragnost Eddie en Consulenten

Ben ik wel wie ik ben

Ben ik wel wie ik benOntelbaar veel mensen vragen zich regelmatig af, ben ik wel wie ik ben? Ze zoeken dan ook vaak bevestiging op een spirituele hulpcentrale. Ik krijg ze dan ook regelmatig aan de telefoon als medium. Gelukkig vragen ze zich dit zichzelf al af en hebben ze een stap gezet tot zelf bewustwording.

Diegenen die hier niet bij stilstaan, en wie weet zijn ze wel wie ze willen zijn, gelukkig maar, maar de meesten niet helaas, lopen vaak doelloos en vertwijfeld rond. Een leven leidend dat niet is zoals ze het voor ogen hebben en geen idee hebben wat ze kunnen doen om dat leven wel te hebben dat ze voor ogen hebben.

Ben ik wel wie ik ben?
Er is een hele mooie zin, die zegt. “Ik ben en om die reden besta ik.” Echter dan zul je toch echt eerst moeten weten wij jij bent. Maar hoe weet je nu wie je bent? Heel simpel, als het leven zonnig en energiek aanvoelt, en in jouw ogen op rolletjes gaat, ga er dan maar vanuit dat jij bent wie je bent.

Wat als ik niet ben wie ik ben
Grote kans dat als je nog niet goed weet wie jij bent, je leven een aaneenschakeling kan zijn van leven van de ene omstandigheid in de andere. Je hebt het ene probleem nog niet opgelost, of het volgende dient zich al aan. En elke keer hoop je dat nu eindelijk een keer het leed buiten de deur blijft. Hoop je dat nu eindelijk eens een keer een partner wel in je leven zal blijven. De rekeningen zich niet meer zullen opstapelen, om een paar dingen te noemen.

Je hebt makkelijk praten, het is toch de waarheid! Het is toch zo dat ik geen goede partner tref. Ik moet die rekeningen toch gewoon betalen, daar kom ik niet onderuit. Het leven is gewoon zo. Dus jij wilt beweren dat ik het aan mijzelf te danken heb, deze ellende? Dat ik het zelf ben die het veroorzaakt, omdat ik niet ben wie ik ben? Ja, inderdaad en zal je uitleggen hoe het principe van de aantrekking werkt. En als je er meer over wilt weten, bel gerust.

Waar moet ik mee bezig zijn als ik ben wie ik ben
Met diegene waar je mee bezig moet zijn om te zijn wie jij wilt zijn, is met jezelf! De complete focus moet elke dag weer liggen op jezelf! Elke stap die je zet, moet gericht zijn op jezelf. En je bij elke stap die je zet, je afvragen, zet ik deze stap voor mijzelf of voor een ander? Zodra je voelt, dat je die voor een ander zet, bijsturen. Betekent dat dat je er niet voor anderen bent? Jazeker wel, maar vanuit een heel ander principe.

Wanneer ik te veel bezig ben met een ander
Zodra je teveel met een ander bezig bent, raak je uit balans en trek je de verkeerde dingen aan. Dan ga je te veel van jezelf weggeven en geef je geen ruimte om anderen je iets te geven en kun jij niet ontvangen. Zie je hoe logisch het principe is! Is geen speld tussen te krijgen.

Wanneer ik te veel bezig ben met mijzelf
Zodra je te veel bezig bent met jezelf, raak je uit balans, trek je als vanzelf ook de verkeerde dingen aan, of trek je juist helemaal niets aan, want je geeft niemand de ruimte je iets te geven, want je bent te veel met jezelf bezig. En ook nu is het principe heel logisch en geen speld tussen te krijgen.

Om te zijn wie jij wilt zijn en te weten of je bent wie je bent, moet de focus op jezelf liggen. En stuur je bij als je voelt, dat bijsturen nodig is. Dit bijsturen doe je als je te weinig ontvangt of te veel geeft.

Pas het principe goed toe
Als je dit principe toepast, dan ben je wie je bent en geef je het leven de ruimte voor jou te werken in plaats van dat je je leven tegenwerkt. Bel gerust een medium, ik leg je graag het principe van de aantrekking uit, zodat jij een fijn leven hebt en bent wie je bent.