Paragnost Eddie en Consulenten

Bang, angstig

Bang, angstig, ga je ego op de juiste manier afstellen. Zonder dat we het weten, lopen velen bang en angstig rond. Zitten in een relatie waarin ze alles toelaten, bang dat de ander vertrekt, hun niet meer leuk vindt. Zitten ze in een werkrelatie waarin ze hun mond niet opendoen, bang voor ontslag.

Daarnaast werken ze zich te pletter, leggen ze de lat heel hoog, moet alles perfect zijn, voor zowel hun partner als hun baas. Want stel je voor, dat ze iets op te merken hebben, dat je kritiek krijgt, dat moet je voor zijn, altijd.

Zo leven velen hun leven, afstevende op een overspannenheid en een verlies dat zijn weerga niet kent. Ze gaan alles verliezen, ze trekken het zelf naar zich toe, want wat ze uitzenden is angst. Het universum luistert naar iedereen en wil liefdevol zijn voor iedereen. Dus hoort het universum van deze personen, ontneem mij mijn partner, mijn werk, ik ben er bang voor. Ze trekken dus zelf het onheil naar zich toe.

Dat ze dit allemaal zelf veroorzaken, hebben ze geen weet van. Dat ze dit als hun grootste verliezen gaan zien, is een gegeven. Dat ze er pas veel later achter gaan komen wat hun allergrootste verlies is, is ook een gegeven. Het verliezen van zichzelf.

Al die angst, altijd bang zijn, altijd het goed willen doen, het is niet de juiste weg. Het ego zit je in de weg. Terwijl velen juist vinden dat anderen met zoveel ego rondlopen, zijn ze het zelf die het ego vrij spel geven.

Het ego maakt een mens bang. Het zijn de eigen gedachten die in een angststand staan en daar zo gewend aan zijn geraakt, dat ze niet beter meer weten. Het ego hebben ze vrij spel gegeven en die geniet hier intens van. Dat we geen idee hebben welke rol het ego speelt, bij angst, moge duidelijk zijn. Deze mensen zijn juist wars van ego types.

Dat ze juist die ego types tegenkomen, is geen toeval. Allemaal fungeren deze mensen voor ze als en prachtige spiegel. Maar die zien ze niet, ze zien op een gegeven moment alleen nog maar mensen die hun dwars zitten, over hun roddelen, hun niet zien staan.

Als jij dit herkent, je bij anderen vindt dat ze veel ego hebben, weet dan dat jouw ego jou de baas is. Dat het ego geniet van waar die jou kan krijgen. Dat jouw ego eigenliefde onderdrukt. Dat het tijd wordt, eigenliefde lucht te geven, want die kan als enige het ego een kop kleiner maken. Dat dit moeilijk is, is een feit.

Wat moeilijk is en niet fijn, betekent op zoek naar hulp, en wie kan je niet beter helpen dan een Wicca Magie. Die zien direct wie in jou de baas is. Die bieden je de beste antwoorden en inzichten om mee aan de slag te gaan. Wat ze je eigenlijk gaan leren, is het ego op de juiste manier te gaan gebruiken.

We zijn mens en hebben een mensenbrein, dit mensenbrein huist het ego in. Geen enkel mens is egoloos. Het is de bedoeling dat datgene wat een mens tot zijn beschikking heeft, op de juiste manier te gebruiken. Alles in balans te laten zijn. Wetende nu dat iedereen over een ego beschikt, kun je er maar beter voor zorgen, dat jij het ego op de juiste manier laat functioneren.

Je zult de effecten ervan direct zien. Het resultaat gaat je een magisch gevoel geven. Het ego is klein gemaakt, net zo klein als nodig is, eigenliefde staat er tegenover. Dan is er de juiste balans.