Paragnost Eddie en Consulenten

Anders vastpakken, dan kun je loslaten

Anders vastpakkenAnders vastpakken, dan kun je loslaten. We hebben niets als we geboren worden, alleen onszelf. We zijn compleet afhankelijk van anderen, waar we ons aan vastklampen. We zijn afhankelijk van diegenen die ons op de wereld zetten en we mogen hopen dat ze goed voor ons zorgen en het beste met ons voor hebben.

Gelukkig gaat dit in de meeste gevallen goed, en groeien we uit tot een vrolijk, spontaan persoon die daarna zijn eigen boontjes kan doppen. Dat we in ons leven te maken krijgen met tegenslag, ontdekken we door ondervinding.

Dat ontdekken begint al van kleins af aan. Door vallen en opstaan, door positieve stimulatie, door regelmatig een aai over onze bol, komen we er wel. Maar wat als jij niet het gevoel hebt als je klein bent, gewenst te zijn, meer aandacht nodig hebt, je ouders je niet geven wat jij nodig hebt.

Dan ga je alles vastpakken wat je maar pakken kunt, je grijpt er naar met die kleine knuistjes en ben je blij als je weer iets krijgt. Je moet nu al vechten voor je plekje en de liefde. Het gevolg daarvan is dat je op een bepaalde manier hebt geleerd iets vast te pakken.

Je pakt iets vast met beide handen, omdat het goed voelt en je dat gevoel niet kwijt wilt en het om die reden dus je er aan vastklampt. De mens kan niet zonder liefde, warmte en genegenheid, daar leeft en teert een mens op.

Als liefde niet juist wordt aangeboden, als we klein zijn, start de zoektocht naar de liefde. Die zal gepaard gaan met veel vallen en opstaan en hoe komt dat! Je hebt niet geleerd hoe de juiste manier van hechten is. Je hecht je aan alles wat jou een beetje liefde geeft.

Zodra een man je iets toewerpt, al is het maar een glimlach, een vriendelijk woord, je bent verkocht. Want je snakt, je snakt naar die liefde, alleen weet je niet hoe die er uitziet. Hoe echte liefde voelt, dus neem je telkens genoeg met een beetje liefde.

Maar een beetje liefde bestaat niet, het is alles of niets en aangezien jij niet weet hoe alles er uit ziet, denk je dat niets al alles is. Je denkt dat het aan die mannen ligt, jij geeft je, helemaal, compleet. Dat is wat jij denkt en vindt. Dat heb je als kind ook gedaan, je herhaalt het een op een.

Om die reden begrijp je niet dat ze telkens weer vertrekken, waarmee ze jou pijn doen. Maar je pakt het verkeerd vast, de liefde. Je geeft alles wat je in je hebt, weg, en dat is niet nodig. Zo denk je dat je het juiste doet, maar dat is niet zo.

Je hoeft niet alles weg te geven, juist niet, want dan geef je de ander geen ruimte jou iets te kunnen geven. Door alles van jezelf te geven, geef je de ander geen ruimte, die voelt zich benauwd en vertrekt.

Leer anders de liefde vast te pakken, doe dat samen met een medium, of paragnost van Paragnost Eddie, daar vind je de beste spirituele hulpverleners. Die laten je zien waarom liefde in jouw leven pijn doet en niet wilt lukken. Die laten je zien hoe je de liefde anders kunt gaan vastpakken, waardoor je nooit meer liefde hoeft los te laten.

Je laat dan namelijk jezelf niet meer los en als je dat principe begrijpt, jezelf anders gaan vastpakken, is er verder niets meer om los te laten.

Medium Claire