Paragnost Eddie en Consulenten

Als je jezelf accepteert…

Als je jezelf accepteert...Heb je geen behoefte een ander te willen veranderen. Weet je wat het effect is als je jezelf accepteert? Dat is zo een goddelijk gevoel. Dat is met geen pen te beschrijven. Als je jezelf accepteert, zoals je bent, dan vind je alles mooi aan jezelf. Dan durf je voluit in een spiegel naar jezelf te kijken en tover je een grote glimlach op je gezicht. Dan is alles goed. Dan zie je een persoon staan die je liefde geeft, waarvoor jij klaarstaat. Dan durf je jezelf te zijn en gaat in het leven alles als vanzelf. En dat allemaal, omdat je jezelf accepteert.

Een ander willen veranderen
En een gunstige bijkomstigheid van jezelf accepteren, is dat je geen behoefte meer voelt een ander te willen veranderen. Want zolang als jij jezelf niet accepteert, voel je behoefte tot verandering. En wat doet de mens dan! We projecteren die verandering op een ander, zonder dat we onszelf daar bewust van zijn.

Ben jij blij met diegenen die in je leven zijn
Om er achter te komen of jij jezelf al volledig hebt geaccepteerd, kun je jezelf de volgende vraag stellen? Ben ik blij met mijn partner? Ben ik blij met mijn beste vriendin? Ben ik blij met mijn ouders? Als je de vraag volmondig met een Ja kunt beantwoorden, dan heb jij jezelf geaccepteerd. Dan zullen er heus momenten zijn dat je dat even niet voelt, dat is menselijk, we zijn constant bezig de balans in onszelf te bewaken. En ben je even uit balans, is accepteren van jezelf moeilijker. Maar overall gezien, accepteer jij diegenen om je heen zoals ze zijn, dus ook jezelf.

Als je niet blij bent met mensen om je heen
Als je de behoefte voelt anderen te willen veranderen, omdat je niet blij bent met hun gedrag, wat ze jou laten zien. Dan heb je jezelf nog niet helemaal geaccepteerd. Dan fungeren de mensen om je heen als een spiegel voor jou. En jij diegenen die jou in jouw ogen het meeste dwars zitten. Die hebben je een hele belangrijke boodschap te vertellen. En wat doen we met diegenen die ons het meeste dwars zitten? Daarvan vinden we dat ze ons leven zuur maken. Dat ze niet respectvol naar ons zijn, dat hun gedrag niet is wat jij zelf op die manier zou doen. Het zou niet in je op komen. En toch…

De boodschap die anderen jou vertellen zijn zo waardevol
Juist diegenen waarvan wij zelf vinden dat ze ons dwars zitten. Een collega die je negeert en je daar maar niet los van kunt komen. Een partner die zijn verantwoordelijkheid niet pakt en het in jouw ogen elke dag weer op de spits drijft. Deze mensen zijn cadeautjes die op je pad komen. Ze hebben zo een waardevolle boodschap aan jou te vertellen. Echt waar.

Ik kan mij voorstellen dat je nu denkt. Wegwezen met die collega, die ga ik heus geen vriendelijk woord geven. En die partner, ik stop daar geen moeite meer in en je steekt je kop in het zand. Of jou dat een fijn leven geeft? Nee, want in jouw zitten emoties, zit stress, zit verdriet en dan, dan ga je contact zoeken met een medium of paragnost. Omdat jij vindt dat de ander jou niet goed behandeld.

Je chat of belt met een medewerker op WiccaMagie.nl over je partner die niet goed voor jou is. Zelf heb je niet in de gaten dat je hele tegenstrijdige dingen zegt, tegen de bewuste Wicca. Een Wicca heeft dit wel in de gaten en zal het gesprek zo leiden dat je inzichten krijgt in de lessen waar jij met jezelf voor staat.

Een Wicca is een kei in jou inzichten meegeven, een spiegel voorhouden om jezelf te gaan leren accepteren. Want pas dan ben je jezelf, leid je het leven dat goed is voor jezelf en heb je geen behoefte meer anderen te willen veranderen en jezelf.