Paragnost Eddie en Consulenten

Alles leidt altijd terug naar geld

Alles leidt altijd terug naar geldAlles leidt altijd terug naar geld. Hoe hebben we het zo ver kunnen laten komen? Dat de mens zijn waarde niet meer telt en alles leidt naar geld? Heb ooit al eens gekscherend geroepen, straks wordt voor ons nog bepaald hoeveel toiletpapiertjes je mag gebruiken.

Want weet je, waar het eerst allemaal niet op kon, worden nu aan alle kanten de touwtjes aangetrokken. De aarde is overspoeld, met alles wat de mens heeft bedacht, maar nooit de mens enig geluk heeft gebracht. Het is prachtig mooi die mobiele telefoons, maar menigeen komt er in de problemen mee.

Het is fantastisch in gebruik, plastic, maar is er nou echt niemand die zich heeft gerealiseerd, dat we hiermee de plek waar we mogen wonen, mee wordt bevuild? Elke zin die je leest, elk woord dat je hoort, het leidt allemaal naar geld.

We verkopen er onze ziel voor. We deinzen niet weg om via de manipulatieve, liegende weg iemand ertoe over te halen, onzin te verkopen. Als die zijn portemonnee maar trekt. Dat kinderen weggehaald worden bij hun ouders en het jaren duurt voordat dit is opgelost. Het heeft allemaal met geld te maken.

We zeggen wel eens, geld is het slijk der aarde, nou, zegt een medium van paragnost Eddie, dat is het echt. Het maakt zo ongelooflijk veel kapot. We zitten er door in een kooi, die ons leven lang ons in de greep heeft.

Heel af en toe staat het deurtje open, als we bijvoorbeeld op vakantie zijn. Maar ook dan wordt de portemonnee getrokken. Als iets maar geld oplevert, is het enige wat telt. Dat we daarvoor moeten liegen, bedriegen, gebakken lucht verkopen, daar zit die persoon totaal niet mee.

Ze zeggen ook dat mediums en paragnosten gebakken lucht verkopen. Kan je vertellen, de honderden telefoontjes die dagelijks worden gepleegd op de website van Paragnost Eddie, staan allen in het teken van schrijnende gevallen.

Mensen die door de bomen het bos niet meer zien. Volledig zijn vastgelopen, het niet meer zien zitten. En ook dit wordt veroorzaakt door geld. En weet je hoe? We worden allen wijsgemaakt, dat we als kind heel goed ons best moeten doen.

We worden klaargestoomd om een beroep uit te gaan oefenen en het liefst met zoveel mogelijk kennis. Dat geeft dan weer een dikke portemonnee. Dan kun je veel spenderen, want dat is wat belangrijk is. Alles draait om geld en de groei daarvan.

We zijn er in door aan het draaien, de mens is hier niet voor gemaakt. Die is gelukkig met een dak boven zijn hoofd, eten op de plank en samen met dierbaren te kunnen leven. Zonder zorgen te hoeven hebben of het huis wel warm genoeg te krijgen is. Er voldoende geld is om eten te kopen. En af en toe wat kleding, als het nodig is.

Maar het kon allemaal niet op. Er moet en nog steeds geconsumeerd worden. Nu blijkt dat de aarde onder deze zware last leidt, mogen we de zware last weer gaan dragen, om de aarde weer lucht te gaan geven.

Hebben wij als mens gevraagd om alles maar te ontwikkelen en door te ontwikkelen? Of wordt het allemaal zo gebracht, dat we er letterlijk instinken en dan verslaafd zijn en niet meer zonder kunnen?

Alles komt uit op geld. Zelf de hulpverlening, kijkt alleen maar naar het verdienmodel. Kinderen, pubers, tieners, ouderen, volwassenen zijn een verdienmodel. We worden hier niet gelukkig van. We worden er verslaafd van. Maar ja, het verdienmodel.

Dat jij verslaafd bent aan kopen, lekker toch, want er wordt aan je verdient. Dat jij een middagje winkelen fijn vindt, want dan ben je even zorgeloos. Fijn toch, je spendeert. Het draait niet om de mens en zijn waarden. Het draait om wetten en regels en komt altijd uit op geld.