Paragnost Eddie en Consulenten

Alle woorden die met ‘Zelf beginnen

Alle woorden die met 'Zelf beginnenAlle woorden die met ‘Zelf’ beginnen, hebben we hard nodig. Er zijn ongelooflijk veel woorden die met ‘Zelf’ beginnen, denk maar aan zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfwaardering. Al deze woorden hebben we hard nodig en waarom? Zodat we ons eigen leven aangenaam en fijn kunnen leven.

Voor wie leven we het aardse leven? Voor anderen of voor onszelf? We krijgen mee dat we hier zijn om er voor anderen te zijn, niets mis mee. Behalve dat de nadruk te weinig ligt om het ook zelf aanwezig te mogen zijn.

Alsof het een zonde is, als je de nadruk op jezelf legt. Al eeuwen worden we wijsgemaakt, dat zelfliefde, ook een woord wat met ‘Zelf’ begint, narcistisch is en egoïstisch. Dat is het niet. Het is zelfs broodnodig, om vanuit zelfcompassie het leven te kunnen leven.

Voor jezelf op de juiste manier en voor anderen op de juiste manier.  Er is onderzoek gedaan naar “Informatie”. Het blijkt dat dit het 5e element is, naast water, vuur, aarde en lucht. Wat betekent dit voor de mensheid?

Wie weet, gaan we de geschiedenis wel herschrijven, geeft een medium van Paragnost Eddie aan. Want wat kan deze 5e dimensie dan betekenen? Een nieuw bewustzijn. Dat het de bedoeling is dat we onze aandacht richten op het ‘Zelf’ in plaats van op alles buiten onszelf om, zoals we nu gewend zijn te doen.

Dit is een aardverschuiving voor de mensheid. Niet voor spirituele hulpverleners, die roepen dit al, zolang als de mensheid rondloopt. Echter praktisch niemand die hier hun in gelooft. Maar kijk eens om je heen?

Wat gebeurt er momenteel? Steeds meer mensen zijn het beu om gekoeioneerd te worden. Ze willen zelfbeschikking over hun leven, hun lijf en zelfs over hun dood. Daar beslissen anderen niet over. Oftewel, we zijn op weg naar een volledige vrijheid.

Daar kun je niet meer je beroepen op het oude systeem. Een systeem waarin je denkt dat een ander er voor jou is. Om geluk te brengen, liefde te geven, je hand op kunt houden. Dat klinkt gek, maar dat alles valt weg, zodra de 5e dimensie “Informatie” wordt toegevoegd. Het staat voor een bewustzijn.

Dat bewustzijn heeft ieder mens in zich. We weten alles, echt alles. Hoe vaak een cliënt niet zegt, die in totale paniek met een spiritueel hulpverlener van Paragnost Eddie contact zoekt en dan aan het einde van het consult zegt.

Ik weet het eigenlijk zelf ook.” Wat zegt deze cliënt? Ik ben mij er van bewust, echter ik kan niet bij de desbetreffende informatie komen. Dan zegt het medium, nogal wiedes, over de “Informatie” is een dikke laag drab heen gestrooid, wat jouw bewustzijn heeft vertroebeld.

Als jij aan de slag gaat met alle woorden die beginnen met ‘Zelf”, zul je zien dat je bewustzijn, de informatie allemaal weer naar boven komt. Daar gaat tijd overheen, maar weet je. Er is geen andere weg.

Want laag de weg van ieder mens nu dezelfde zijn. Naar bewustzijn, terug naar de oorspronkelijke informatie waarmee je ter wereld kwam. Dan zie je wat er hier gebeurt. Het ‘Zelf’ wordt de mens ontnomen, om in een matrix te leren te functioneren. Die jou echt niet gelukkig maakt, integendeel.

Vandaar zelfliefde, dan ga je als vanzelf vanuit pure zelfbewustzijn met een liefdevolle vrije blik in het leven staan. Dan ben je jezelf. En anderen om je heen ook. Daar gaan we samen naartoe.