Pendelen, pendelkaart en energie

Pendelen

PendelenMet pendelen wordt bedoeld het beantwoorden van (levens)vragen met behulp van een pendel, een vaak druppelvormig metalen, glazen of houten voorwerp aan een draad of kettinkje.

Pendelen wordt net als wichelroedelopen†beschouwd als een vorm van radiŽsthesie†en wichelarij. Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om chakra’s weer in balans te krijgen en/of energieŽn op te sporen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat pendelen zou werken, maar mediums, paragnosten en magnetiseurs enz die de pendel hanteren zijn van mening dat de pendel wel antwoorden geeft op gestelde vragen .

Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van een draad, touw of ketting met een lengte van 4 tot 12 centimeter. Aan de andere uiteinde hangt een voorwerp van metaal, glas, hout of ander materie, dat als een klein gewicht werkt. Dit gewicht kan alle mogelijke vormen en maten hebben.

Het stellen van vragen zou zorgvuldig moeten gebeuren om goed een antwoord te kunnen ontvangen. De vraag moet daarom juist worden gesteld en men kan maar ťťn vraag tegelijk stellen. De pendel zou dan door een specifieke manier van bewegen de vraag kunnen bekrachtigen of met nee beantwoorden.
Bij het pendelen wordt soms een pendelkaart gebruikt, waarop een aantal mogelijke antwoorden of een alfabet staan afgebeeld.

Aangezien de pendel alle kanten op bewegen kan biedt de pendelkaart naast oriŽntatie ook meer mogelijkheden het antwoord uitvoerig af te lezen.

Pendelkaart

Pendelen is een van de vele hulpmiddelen waarmee het onderbewustzijn van personen trachten te raadplegen.

Pendelen is een methode waarover veel onduidelijkheid bestaan. Vaak wordt gedacht dat de pendel een geheimzinnig instrument is dat alleen de toekomst kan voorspellen.

Een verklaring voor de werking van het instrument zou het onderbewustzijn†betreffen, die vervolgens middels onwillekeurige bewegingen de pendel op een bepaalde manier laat bewegen. De pendel zou dan reageren op de gedachte of vraag die men op dat moment heeft. Deze wordt opgepikt door de energie van de mens, waardoor de pendel als gevolg op een bepaalde manier zou bewegen. .

Voeg toe aan favorieten
Sluiten

Medium Noa

Deze week is onze topper Medium Noa box 56 consulent van de week!!

Noa is een bekend medium in paraland!!

Ben geboren met een bijzondere gave, (Hsp) Kan u bij staan met mijn Helderweten, Horen , Zien. Erkend Trans medium. Via U stem haal ik al mijn informatie, Verder doe ik de Dr. Bach bloesem therapie (ook voor dieren), Edelstenen therapie, en Pendelen.

Ook kan ik u op afstand helpen met magnetiseren. Magnetiseren doe ik ook bij dieren, specialiteit paarden. Van uit mijn vak als Maatschappelijk werkster, kan ik u helpen de juiste weg te bewandelen, bij Instanties ,o.a. jeugdzorg Ook voor zakelijke, en financiŽle inzicht kan ik U bijstaan.

Al jaren begeleid ik beroemde advocaten op hun werkvlak, zodat ik u ook met juridische zaken kan bijstaan. Of alleen een luisterend oor kunt u bij mij terecht, Samen zoekend naar een oplossing voor al u problemen.

Ik werk niet met kaarten en beantwoord geen medische vragen!!

Geen vraag is gek of vreemd. Talen: Nederlands-Engels-Duits.

Consulent v/d week
medium-noa

Medium Noa

Lees meer
  • Astro-sms
  • Collega
  • Goedkoper bellen?
  • Paranormaal blog