Pendelen, pendelkaart en energie

Pendelen

PendelenMet pendelen wordt bedoeld het beantwoorden van (levens)vragen met behulp van een pendel, een vaak druppelvormig metalen, glazen of houten voorwerp aan een draad of kettinkje.

Pendelen wordt net als wichelroedelopen†beschouwd als een vorm van radiŽsthesie†en wichelarij. Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om chakra’s weer in balans te krijgen en/of energieŽn op te sporen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat pendelen zou werken, maar mediums, paragnosten en magnetiseurs enz die de pendel hanteren zijn van mening dat de pendel wel antwoorden geeft op gestelde vragen .

Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van een draad, touw of ketting met een lengte van 4 tot 12 centimeter. Aan de andere uiteinde hangt een voorwerp van metaal, glas, hout of ander materie, dat als een klein gewicht werkt. Dit gewicht kan alle mogelijke vormen en maten hebben.

Het stellen van vragen zou zorgvuldig moeten gebeuren om goed een antwoord te kunnen ontvangen. De vraag moet daarom juist worden gesteld en men kan maar ťťn vraag tegelijk stellen. De pendel zou dan door een specifieke manier van bewegen de vraag kunnen bekrachtigen of met nee beantwoorden.
Bij het pendelen wordt soms een pendelkaart gebruikt, waarop een aantal mogelijke antwoorden of een alfabet staan afgebeeld.

Aangezien de pendel alle kanten op bewegen kan biedt de pendelkaart naast oriŽntatie ook meer mogelijkheden het antwoord uitvoerig af te lezen.

Pendelkaart

Pendelen is een van de vele hulpmiddelen waarmee het onderbewustzijn van personen trachten te raadplegen.

Pendelen is een methode waarover veel onduidelijkheid bestaan. Vaak wordt gedacht dat de pendel een geheimzinnig instrument is dat alleen de toekomst kan voorspellen.

Een verklaring voor de werking van het instrument zou het onderbewustzijn†betreffen, die vervolgens middels onwillekeurige bewegingen de pendel op een bepaalde manier laat bewegen. De pendel zou dan reageren op de gedachte of vraag die men op dat moment heeft. Deze wordt opgepikt door de energie van de mens, waardoor de pendel als gevolg op een bepaalde manier zou bewegen. .

Voeg toe aan favorieten
Sluiten

Medium Hennie

Toppertje Medium Hennie word in het zonnetje gezet en is consulent van de week!!

Mijn werk als medium is een gave wat ik in liefde gebruik om mijn medemensen verder te helpen als je bent vastgelopen in je leven. Ik geef u een eerlijk en objectief antwoord! Liefdevol en met respect voor u als mens! Nergens omheen draaien en to the point dat is mijn werkwijze, met de bedoeling dat u weer geheel in uw eigen kracht en eigen liefde en vol vertrouwen in u zelf verder kunt,geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Mijn werk als helderziend en helderwetend invoelend trancemedium en lichtwerker doe ik vanuit mijn hart met onvoorwaardelijke liefde en respect voor mijn medemensen. Ik tracht altijd eerlijk te zijn,ook als ik iets niet doorkrijg of het juiste antwoord op dat moment niet weet. Mijn werk bestaat uit helderheid verschaffen Antwoorden en inzichten geven in uw eigen problematiek.

Trauma verwerking. Rouwverwerking. Contact maken met uw overleden dierbaren. Ben u een HSP persoon en heeft je last van je extreme gevoeligheid-zijn, kan ik daarbij inzichten geven. Begeleiding bij uw eigen paranormale en spirituele ontwikkeling. Heeft u een nieuwetijdskind en ondervind zij of hij daar hinder bij kan ik u daar advies in geven.

Ook voor uw huisdieren en of paarden kan ik u van dienst zijn. Luisterend oor als u uw hart even wilt luchten.

Tot horens, Hennie

Consulent v/d week
medium Hennie

Medium Hennie

Lees meer
  • Collega -> maanstanden
  • Paranormaal blog
  • Goedkoper bellen?
  • Astro-sms