Paragnost Eddie en Consulenten

Zuiver in de energie zetten

Zuiver in de energie zetten Zuiver in de energie zetten, De laatste tijd gebeurd er veel. Veranderingen die in gang zijn gezet. Het afronden van het 9-jaar (2+0+1+6). Nieuwe beginnen worden gemaakt. Energieën die soms wel en soms niet begrepen worden. Bij de één heftig de ander minder, weer een ander gaat alles aan voorbij.

Wat aan niemand voorbij is gegaan, de zware tijd die achter ons ligt. (Daarmee wordt niet gezegd dat het volledig voorbij is!). Veel mensen hebben vragen, die lang niet altijd beantwoord kunnen worden. Soms weten ‘wij’ het gewoon ook niet.

Wat we dan weer wel weten … door zuivere intenties gebeuren er andere dingen, meestal positief of dat wat belangrijk is om te leren of te ervaren. Zo zijn er mensen die puur vanwege financiële motieven bijvoorbeeld een workshop neerzetten. Het doet er niet wat voor of welke workshop. Doordat men snel ‘geld’ nodig had, was deze workshop in de lucht gezet. Alleen kwamen daar geen mensen op af! Ja, logisch deze is niet met liefde in de lucht gezet, alleen vanwege de praktische overwegingen. De liefde zat op een ander gebied. Dezelfde persoon gaat nu een workshop waarmee degene zelf passie heeft, waarvan degene weet, dat er eerder al geïnteresseerden waren. Toen kwam het volgende feit, ‘waarde’, er is niets mis mee om geld te verdienen met een waardevolle en liefdevolle workshop. Sterker nog door te weinig te vragen, gaat het juist ook niet werken, en door te veel te vragen gebeurd hetzelfde. Ook speelt ‘is het de juiste tijd?’ een rol. De juiste energie, de juiste plaats etc.

Angst is een slechte raadgever als het gaat om nieuwe projecten in de ‘lucht’ te zetten. De zuiverheid, waarmee sommigen doorkrijgen dat het de juiste tijd is, of de juiste plaats is van belang. Voelt het eigenlijk wel goed?

Zo zijn er verschillende invloeden, de één zal beïnvloed worden door de planeten, de ander door de omgeving, een ander zal sterk reageren op feng shui energie, weer een ander heeft helemaal niets met dit alles.

Daarnaast speelt ook hoeveel werk en/of energie wil iemand steken in iets voor elkaar te krijgen. Als men zelf niet de tijd/energie of dat wat nodig is wil steken in datgene voor elkaar te krijgen of het nu werk, verhuizing, verkoop of iets anders is. Hoe graag wil men dan? Hoeveel bereidbaarheid is er om de energie daarin te steken?

Er zijn projecten waar men dan helemaal niets mee verdient. Liefdadigheidswerk ook wel genoemd. Maar wat als men nu juist met dat stuk, datgene voor elkaar krijgt wat men daadwerkelijk wilt?

Soms lijkt men niet vooruit te komen. Dat kan liggen aan de niet zuivere energie. Dat kan op verschillende manieren opgelost worden.

Zuivere energie kan ook lastig zijn om vast te houden. De vraag hoe men bijvoorbeeld ‘indien men gevoelig is’ zich kan beschermen of kan omgaan met alle indrukken van een drukke omgeving is lang niet altijd éénduidig te beantwoorden. De één zal bescherming gebruiken, de ander zal juist ‘meegaan’ in de energie.

Het begrijpen van bovenstaande materie is lang niet altijd even makkelijk. Daar is mogelijk maar één antwoord op.

Werkt het of niet? Hoe? Dat doet er niet toe!

Medium Esther