Paragnost Eddie en Consulenten

Wij zien alles? NEE

Wij zien alles? NEEWij (mediums, paragnosten, healers etc.) kunnen soms voorspellers zijn, echter niet iedereen wil dit zijn. Met name door verwachtingen of interpretaties die gemaakt kunnen worden. Of simpel dat daar het hart niet ligt, of dat men van mening is dat de toekomst gewijzigd kan worden.

Iedereen heeft zo zijn eigen manier van werken. Dat maakt een ieder juist uniek. Daarnaast heeft een ieder ook vaak zijn eigen specialisme.

Een specialisme kan zijn het op afstand kijken in iemand zijn/haar huis. Over het algemeen zal daar eerst toestemming voor gevraagd worden. Een enkele keer zijn we net mensen en vergeten het. Hoewel dat voor ons niet altijd zonder gevaar is. Vaak beginnen we dan ook de dag met onszelf eerst te beschermen.

Eén van de gehoorde vragen of aannames is dat wij ALLES zien. Gelukkig niet! Een enkeling kan bij periodes zo helder-voelen, helderziend zijn dat het eng is. Je zal maar per seconde dagelijks, per uur, per minuut, per seconde alles weten? Van jezelf, van je naasten, van mensen die kennissen zijn en iedereen van de hele wereld!
Dat is zwaar! En dat houdt dan ook geen mens vol, ja echt, wij zijn mensen.

Vol verbazing krijgen we dan ook wel eens privé en zakelijk de opmerkingen als bovenstaand voor de voeten gegooid. Net als ja, het is een gave, dus waarom moet ik jou betalen. Nou omdat het heel veel energie kost! En omdat de rekeningen gewoon betaald moeten worden. Iedereen die dan ook denkt de enigste klant te zijn heeft het mis. Of het nu op de telefoonlijn of in de praktijk is. Het is een beroep!

Het komt voor dat we weleens in een huis of gebied kijken op afstand. Afhankelijk van wie gesproken wordt, zal er om bevestiging gevraagd worden. Dan komt het voor dat het voor ons ontzettend irritante antwoord komt: “Dat ziet u toch!” Ja, alleen zien wij niet alles, en is bevestiging fijn om verder in de kracht te zijn. Dat irritante antwoord zorgt er dan soms voor dat we uit de flow raken en niet meer verder kunnen zien.

Voor degene die voorspellingen doen komt dit zelfde voor op een andere manier. Maar dat heb je niet gezien ….!!!

Nee, wij zien niet alles! Afhankelijk van wie men spreekt krijgt de één fragmenten, de ander een heel geconstrueerd stuk door. Hoeveel kan men vertellen en hoeveel kan men zien? Daarnaast speelt nog dat er doorgegeven wordt wat belangrijk is. Of degene daar dan wel of niet wat mee doet is ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De ene consulent werkt met kaarten, de ander werkt op energie, weer een ander met koffiedik kijken of de runenstenen en de vele andere manieren waarop men kan werken om inzicht te krijgen.

Er zijn ook mediums, paragnosten etc. die een coachopleiding hebben, of een psychologische of maatschappelijk opleiding hebben. Dat kan prima gecombineerd worden.

Wederom wij zijn net mensen, en kunnen ook ziek worden. Of sterker nog juist in de hulpverlenerssector is de kans op burn out extreem groot.
Het is immers eigen(schap) karakter om anderen altijd op de best mogelijke manier te helpen. Daarbij wordt vaak vergeten dat niemand 24 uur per dag kan werken.

Waarom het woordje schap tussen haakjes? Indien men boodschappen doet is de winkel misschien wel 24 uur open, maar zal daar ander personeel staan op verschillende tijden.

Staan wij volop in de kracht en willen we dat volhouden, zullen er rust tijden moeten zijn. En men niet het onmogelijke verwachten, respecteren dat wij onze eigen gezinnen en vrije tijd hebben.

Zien wij alles? NEE!

Doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen? JA.