Paragnost Eddie en Consulenten

De Waarheid, wat is een Waarheid

De Waarheid, wat is een WaarheidIs een leven met leugens niet een gevecht met de waarheid?
Het gebeurt zo vaak dat er een leugentje voor eigen bestwil verteld word om zo een andere onderuit te halen. Een leugentje is al erg genoeg, maar gaat een leugentje zijn leven leiden en weet de persoon zelf niet eens meer of het leugentje nu wel of geen waarheid is, dan word de leugen steeds groter en dan is er haast geen weg terug om ook eerlijk te zeggen dat het leugentje, een leugen voor eigen bestwil is.

Het is jammer dat sommige mensen van hun leven een rot leven maken door andere mensen te belazeren en te beliegen. Zij hebben het niet door dat een leugen ook tegen je kan werken en weten jammer genoeg ook niets van zuiver geweten. Deze krijgen dan vroeg of laat te maken met de wet van de karma.
Het hoeft niet een buur te zijn die teveel op Rutte wilt lijken, het kan ook een familie lid zijn die van een leugen een waarheid probeert te maken.

Liegen is een ziekte, daar kan Rutte, de buurman of familie lid eigenlijk niets aan doen.
Wel kan leugens iemand leven verwoesten, zelf geestelijk, lichamelijke en financiële schade veroorzaken.
Wat is een waarheid? Is de Bijbel of Koran een waarheid? Als wij terug kijken naar de oorlogen zijn deze veroorzaak door waarheden?. Helaas zijn deze ontstaan door leugens en bedrog. Gericht op macht en geld. Veroorzaakt door zieke geesten die toch echt wel een geestelijke afwijking hebben. Deze zieke geesten zitten niet te wachten op een waarheid. Of neem nu de farmaceutisch industrie, denk je nu echt dat deze op een waarheid zitten te wachten? Alles draait op een leugen.
Zo is het door de eeuwen heen. Een heks die door leugens op de brandstapel terecht komt, hier kwam geen waarheid aan te pas.

Nog steeds heeft de mens niet geleerd en sommigen weten niet eens wat een waarheid is. Het goede en het kwaad zal altijd blijven bestaan en geloof mij. Dit is echt een waarheid!!