Paragnost Eddie en Consulenten

Universele intelligenti

Universele intelligentie.Het was Albert Einstein die tot de ontdekking kwam dat alles energie is. Dat alles, iedereen, inclusief materie met elkaar is verbonden. De mens is dus één geheel en een onderdeel van wat wij het universum, oftewel universele intelligentie noemen. Als dit zo is en dit is wetenschappelijk bewezen, is er maar een intelligent bewustzijn en is dus Universele intelligentie. Universeel betekent geheel omvattend en op alles toepasbaar. Het heeft op iedereen betrekking. Om die reden spreken we ook van universele intelligentie, die zit in jou, die zit in mij. Die is overal aanwezig. Universeel betekent, het universum en het universum omvat alles. Dit wetende dat we allemaal onderdeel zijn van een geheel, betekent dit nogal wat. Het betekent dat als ik iets doe, dat invloed kan hebben op jou, zonder dat wij elkaar kennen, of ooit hebben gezien.

zie universele intelligentie als een hele grote golf, die alles met zich meeneemt. Als ik iets doe wat impact heeft, kun jij daar last van hebben, of juist voordeel. En dit geldt uiteraard ook andersom. Jouw geest is dus een onderdeel van één universele geest. Door dit te beseffen, ontstaat bewustzijn, je bewust zijn dat je onderdeel bent van één geheel en de gevolgen hiervan.

Zo is een spirituele hulplijn ook onderdeel van universele intelligentie. Diegenen die werkzaam zijn op deze spirituele hulplijn zijn samen één, dat straalt de spirituele hulplijn uit. Neem de spirituele hulplijn als de consulenten van deze spirituele hulplijn niet hetzelfde gedachtegoed uitdragen, dan werkt de spirituele lijn niet, dan werken ze elkaar tegen. Waarbij de universele intelligentie zal gaan tegenwerken. Een spirituele hulplijn kan dus alleen floreren als diegene die er op werkzaam zijn, als één geheel functioneren, daar zich van bewust zijn. En WiccaMagie.nl diegenen die hier op werkzaam zijn, zijn zich hier terdege van bewust.

Eigenlijk hoef je zelf niet zoveel te doen, want werk je universele intelligentie tegen, dan zorgt het universum er voor dat jij verdwijnt uit een situatie waar jij niet thuishoort. En zo werkt het met alles en dus ook op een spirituele hulplijn. Op WiccaMagie.nl werken alleen maar Wicca’s die het principe van de universele intelligentie begrijpen. Hier ben je dus aan het goede adres. Zij zullen jou in alles kunnen ondersteunen waarbij jij hulp nodig hebt. Het is een spirituele hulplijn die consistent is. Er zijn weinig wisselingen en dat komt, omdat diegenen die er werkzaam zijn niet tegenwerken, ze werken dus niet aan hun eigen ondergang als het ware.

Dit wetende, kijk dan eens naar je eigen leven. Sta eens bewust stil en voel. Voel of jij wordt tegengewerkt? Kijk naar de rode draad in je leven. Wat lukt wel? Wat lukt niet? Bij wie leg je de schuld neer? Bij jezelf, bij anderen? Begrijp dan nu ook dat datgene wat niet wil lukken, dat het universum jou iets duidelijk wil maken. Dat je een verkeerd pad aan het bewandelen bent, dat je tegenwerkt om datgene toe te laten wat goed is voor jou.

Wicca’s kunnen jou vertellen wat je rode draad in je leven is, want er zelf achter komen, is lastig. Wij zien dan alleen de pijn en het verdriet en het verlies. De mediums maken jouw rode draad zichtbaar en tastbaar, maar geven je ook handvatten om het principe van de universele intelligentie te gaan begrijpen en toe te passen. In feite maakt het niet uit welk medium je raadpleegt, want stuk voor stuk begrijpen zij het principe van de universele intelligentie en willen jou helpen, wakker schudden, dat alles wat tegenzit in je leven, je moet gaan zien als een teken van het universum.

Dat jij degene bent die tegenwerkt en niemand anders. Dat jij degene bent die pijn aantrekt en verlies. Zodra je dit begrijpt, ga je op de juiste manier onderdeel uitmaken van de universele intelligentie en gaat de wereld voor je open. Je komt tot de conclusie dat er maar één bewustzijn is, waarvan jij je bewust moet zijn, wil je een leven leiden waarbij jij je goed voelt en de overvloed tot je kan laten komen.
Universele groet