Paragnost Eddie & Consulenten

Spiritualiteit als dekmantel

Spiritualiteit als dekmantelDe Neuspeuteraar. Als je een paranormale hulplijn hebt en deze brengt niet op wat je had gehoopt dan ga je zoeken naar andere mogelijkheden om toch maar op een makkelijke manier wat centjes te verdienen of je gaat gewoon lekker een andere lijnhouder pesten. Want deze heeft wel wat te doen. Deze heeft wel echte mediums en paragnosten aan het werk zoals het hoort. Daar ga jij dan een stokje voor steken. Je gaat de consulenten pesten met pest telefoontjes of rare dreigmailtjes sturen naar de lijnhouder. Allemaal frustratie omdat zijn bellijn wel goed loopt en jij niet de centjes verdient waar jij zo op had gehoopt.

Want je koopt toch gewoon een website, gooit er een paar consulenten op en gaat zelf lekker zitten genieten van een lekker potje neuspeuteren. Helaas neuspeuteraars, zo makkelijk gaat het niet. Als je wat wilt opbouwen moet je 24/7 up to date zijn en heb je geen tijd voor neuspeuteren en om andere consulenten of lijnhouders pesten. Je bent met je eigen bedrijfje bezig, met de medewerkers die gebruik maken van jouw carrousel.

Helaas denken sommige lijnhouders er te gemakkelijk over en gaan dan gluren bij andere spirituele lijnen, hopend iets te vinden om de andere lijnhouder dwars te kunnen zitten.

Als ze erachter komen dat de neus leeg is van het gepeuter en ze voelen zich weer een beetje fris naar een goede stoelgang, gaan ze nadenken hoe toch maar weer collega’s te kunnen pesten want er wordt niets verdient en dat is erg frustrerend. Iemand had immers ooit een keer gezegd dat dit toch echt een manier was om geld te verdienen. Ze worden angstig met de gedachten misschien wel weer onder een werkgever te moeten werken. Dan gaan ze toch maar weer zoeken om toch op een makkelijke manier aan geld te komen.

De neuspeuterige lijnhouder weet al jaren dat de domeinnaam van de concurrent op zijn domeinnaam lijkt, terwijl hij donders weet dat in de paragnosten wereld alle namen op elkaar lijken. Bijvoorbeeld de één noemt zich medium.nl en de andere medium.nu. De andere liveparagnosten en weer een andere paragnostenlive. Dan hebben wij livemediums. Weer een andere noemt zich live-mediums met een horizontale streep ertussen en zo lijken alle domeinnamen op elkaar. Elke simpele ziel weet dat de domeinnamen medium, mediums paragnost, paragnosten, waarzeggers, helderzienden, mediumplein, mediumchat of paragnostenchat algemene namen zijn en deze vrij zijn te gebruiken. Als je bij domeinnaam zoeken deze namen intoetst zijn ze allemaal bezet. Als je een beetje geluk hebt word er een medium naam aangeboden, maar je moet er dan wel grof geld voor betalen. Deze namen mag iedereen gebruiken en wordt ook door iedereen vrij gebruikt in paraland.

Het wordt een ander verhaal als men bijvoorbeeld de naam Eddie of Angel gebruikt. Nogmaals dit is een voorbeeld. De naam Eddie staat geregistreerd bij een merkbureau van de Benelux. Daar staat ook vermeld waar het merk Eddie niet mee geassocieerd mag worden. Een Beeldmerk houdt in dat je geen logo mag gebruiken die geregistreerd staat.

Toch schijnen sommigen niet te weten wat een merknaam inhoud of een algemene naam. Als je op google gewoon paragnosten of mediums intypt kijk dan eens hoeveel verschillende bellijnen je dan tegen komt. Allemaal algemene namen die niet op te eisen zijn. Helaas neuspeuteraars!!

Helaas hebben sommige neuspeuteraars zich vergist in het runnen van een spirituele hulplijn. Deze verwijs ik graag naar waar zij vooraf mee bezig waren en ons de 24/7 up to date lijnhouders met rust te laten.

Want geloof mij. Als je alleen met je neus bezig bent dan zal je wel nooit gehoord hebben van: “ De wet van de Karma “ Iedereen krijgt wat deze toekomt!!

Namaste.