Paragnost Eddie en Consulenten

Praten via bruggetjes

Praten via bruggetjes.Rechtstreeks iemand aanspreken vinden we soms lastig. Dat heeft te maken met hoe we tegen de ander aankijken. Is het je baas, dan kan er sprake zijn van een hiërarchie en durf je niet zo snel alles te zeggen, want stel je voor. Stel je voor dat je baas er niet blij mee is, dan ben je bang voor de consequenties. Of tegen je partner, ook daar ben je soms bang om alles tegen te zeggen wat je op je hart hebt, wederom bang voor de consequenties, want stel je voor dat. Dat jouw partner je de bons geeft. Best gek eigenlijk dat je tegen je partner niet alles durft te zeggen. Het is nota bene de persoon waar je je leven mee deelt. Het rechtstreeks aanspreken van anderen vinden we dus lastig. Het is niet lastig, want het zijn mensen van vlees en bloed, net zoals jij. Het zegt iets over jou, jij hebt niet geleerd jezelf op waarde te schatten!

Het zegt over jou dat je bang bent en angstig. Bang om iets kwijt te raken, hetzij je baan, hetzij je partner. Velen lopen zo rond, slikken in wat ze voelen op sommige momenten. Nemen dit mee naar huis, of blijven er over nadenken. Gaan het bespreken met een ander, puur omdat ze bang zijn voor de ander. Dit zijn ongezonde situaties. Want wat je eigenlijk doet, is jezelf negeren, jezelf niet belangrijk vinden. Jezelf niet neerzetten. En dan boos worden, omdat de ander je niet begrijpt. Zo gek is dit niet, want als jij niet aangeeft wat je nodig hebt, hoe moet de ander jou dan begrijpen?

Angst hebben voor iemand, betekent dat je bang bent iets kwijt te raken. Als je dat goed tot je door laat dringen, dan kom je tot de conclusie. Als ik bang ben de ander kwijt te raken en om die reden mijzelf ondergeschikt maak aan de ander, raak ik mijzelf kwijt. Want door niet te uiten waar ik mee zit, door mijn angst, word ik onrustig, onzeker, raak ik gestrest en bang, met gevolg mijzelf kwijtraken, niet meer in verbinding staan met mijzelf.

Hoe kun je dit patroon doorbreken? Want als je het niet gaat doorbreken, maak je jezelf ziek. Je stapelt immers alles op in je lijf aan emoties die je niet uit. Je kunt dit doorbreken door te gaan leren te praten via bruggetjes.

Praten via bruggetjes is via een omweg vragen gaan stellen, of in gesprek gaan met diegene waar je niet rechtstreeks iets tegen durft te zeggen. In plaats van dat je zegt, wat doe je nu? Wil je dit laten zeg, want dat is wat je het liefst zou willen zeggen, want die ander lokt dat bij jou uit. Zeg je, hè, hoe vind jij eigenlijk dat de samenwerking verloopt tussen ons? Zullen we samen een kopje koffie drinken?

Dat heet praten via bruggetjes. Je haalt zo de spanning er af bij jezelf en de ander. Je uit in feite via het bruggetje waar je mee zit. Via bruggetjes praten kun je ook een gesprek aangaan om informatie van de ander te krijgen. Stel voor dat je onzeker bent of diegene waarmee je nu samen bent echt voor je wilt gaan ja of nee. Dan kun je hier op de volgende manier mee in gesprek gaan. Geniet jij ook zo van ons samenzijn? Vind jij het ook zo fijn samen dingen te ondernemen? Dan vraag je eigenlijk hetzelfde maar op een andere manier. Zo krijg je toch het antwoord.

Blijf niet rondlopen met opgekropte emoties. Doe er wat aan! Laat je adviseren en inspireren door mediums, paragnosten, coaches, counselors die voor jou klaarstaan met alles wat ze in zich hebben, jou een fijn leven te geven.

Op paragnost Eddie is een keur aan mediums, paragnosten, healers te vinden. Die voor jou alles in huis hebben, om jouw toekomst te voorspellen, jou te helpen naar een leven waarin jij leeft zonder angst. Mediums die jou leren te leven vanuit je kracht, vanuit de liefde voor jezelf. De angst voorbij. Die je in laten zien dat het niet uiten van emoties ongezond is. En je daar nooit mee rond moet blijven lopen. Want zeg nu zelf. Bang zijn om iets tegen je partner te durven zeggen, terwijl je je leven er mee deelt, is toch heel tegenstrijdig!

Kies voor een belmoment, een chatcontact of een e-consult!!