Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnosten en mediumlijnen

Paragnosten en mediumlijnen, Paragnost Eddie en Consulten website heeft 90 boxen waar 90 consulenten op aangesloten zijn. Een paragnostenlijn met 90 mediums is een vrij grote bellijnParagnost Eddie en Consulten website heeft 90 boxen waar 90 consulenten op aangesloten zijn. Een paragnostenlijn met 90 mediums is een vrij grote bellijn. Als je op de website van Paragnost Eddie en Consulenten nog meer boxen zou toelaten en nog meer paragnosten aan sluiten dan is het voor de consulent niet meer aantrekkelijk en is het ook niet echt overzichtelijk meer voor de klant. Daarom houden wij van Paragnost Eddie en Consulenten op 90 boxen zodat het voor iedereen overzichtelijk blijft.

Omdat de website van paragnost-eddie al in 2013 ging groeien en 90 boxen tot een consulenten stop kwam heeft Eddie de website Top Paragnosten laten maken als verlenging van paragnost Eddie. In het begin is er wat verkeerd gegaan en zijn er door een foutje enkele consulenten van Eddie ook op top paragnosten aangesloten. Hierdoor kreeg de bel en chat lijn, top paragnosten snel de bijnaam zijlijn. De meesten onder ons weten dat Top paragnosten echt geen zijlijn is, maar een verlenging van paragnost eddie. Op top paragnosten zie je dan ook profielen van consulenten die niet op de website van paragnost eddie te vinden zijn.

Op de paragnostenchat van Eddie vind je wel consulenten van alle websites die verbonden zijn aan Eddie.eu. Ook zijn op onze paragnostenchat paragnosten en mediums te vinden uit verschillende landen.