Paragnost Eddie & Consulenten

Mediums, Grenzen bewaken

Mediums, Grenzen bewakenAls mediums, paragnosten, coaches krijgen we een grote diversiteit aan vragen. Van liefdesvragen tot financiële tot energetische tot vragen over het buitenaardse. Sommigen van ‘ons’ hebben liever geen vragen om goed in te kunnen voelen. Dat wat belangrijk is komt aan de orde.

Dat we niet als individu overal verstand van hebben, lijkt mij erg gezond, die harde schijf in ons hoofd is ook eens vol. Daarnaast krijgen sommigen van ons informatie door via onze gidsen,  engelen en anders. Toch heeft iemand meestal een ‘specialiteit’, vaak mede mogelijk gemaakt door levenservaring. Sommige mediums hebben dan gekozen voor studies, of weer anders om zich nog meer in de kennis te verdiepen.

Kennis is macht, en daar kan misbruik van gemaakt worden. Daarom ook altijd indien mogelijk de informatie naar een eigen gevoel als wel of geen waarheid aannemen. Of onderzoeken via andere kanalen.

Hierbij moet helaas ook gezegd worden, dat sommigen klanten horen en onthouden wat zij willen. Probeer alle informatie door te laten dringen.

Naast de diversiteit van vragen, is ook de frequentie van het contact met klanten. Sommige klanten bellen dagelijks andere één maal per maand, of één maal per jaar.

Zeker wanneer klanten elke dag bellen, is het heel lastig om 100% niet betrokken te raken, toch moet niet vergeten worden, dat dit ons werk is. Elke klant denkt namelijk dat het de enige klant is. Dat mag, voor het moment is het daadwerkelijk de enige klant. Daarna zijn er weer andere klanten. Betrokkenheid kan niet anders in dit werk, maar daarin is wel een grens van klant zijn.

Mediums krijgen te maken met liefdesvragen, daarbij worden er grenzen gesteld, immers wil iemand zelf ook niet dat er vragen over hem of haar gesteld worden. De privacy van een ander persoon is belangrijk.

Vragen als wat denkt degene nu, waar is degene nu, wanneer komt degene en soms nog gaan de vragen veel verder. Enige grensbewaking is hierbij wel nodig. Bedenk maar eens hoe een individu het zou vinden…

Het is aan het medium, paragnost, coach om vragen wel of niet te beantwoorden, en daarbij wel de grens te bewaken. Dat dit soms lastig is hangt de persoon af.

Vragen over financiën ook hier kan het lastig zijn. Dit heeft dan vaak meer te maken met het simpele feit, dat ‘we’ weten hoe iemand er financieel voor staat. Ooit heb ik hier het antwoord op gekregen, bellen ze jou niet bellen ze een ander. Dan blijft over degene zo goed mogelijk te begeleiden.

Zakelijke vragen kunnen lastig zijn, zeker omdat deze bijna altijd over de toekomst gaan. Echter niet alles ligt vast in de toekomst, en men kan door bepaalde gedragingen zelf de toekomst veranderen.

Het channelen met overgegane zielen is ontzettend mooi, als er echter heel veel tevoorschijn komen, en veel willen vertellen is het voor een medium uitputtend. Veelal weten de klanten niet wat dat energetisch en fysiek vraagt. Zo raad ik een medium die huiskamerlezingen geeft altijd aan om pure chocolade te eten. Om zoveel mogelijk weer naar de aarde te komen.

Het is juist ook mooi om een diversiteit aan vragen te krijgen, het maakt het werk afwisselend. Het kan soms ook uitputtend zijn.

Mediums, paragnosten, coaches etc. moeten naast het bewaken van de vragen van de klanten waarbij sommige vragen stellen over anderen de privacy grenzen stellen. Ook moeten zij hun eigen grenzen bewaken, het kan uitputtend werk zijn, klanten kunnen heel veel vragen. Ook moet de grens bewaakt worden wanneer de klant denkt een vriend(in) te zijn geworden.

Het werk maakt immers dat mediums, paragnosten, coaches etc. vaak persoonlijk ‘betrokken’ zijn.

Het is belangrijk dat alle grenzen bewaakt worden, die van de klanten, die waarin klanten vragen hebben over anderen. Maar vooral ook de grenzen van mediums, paragnosten etc.