Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums en paragnosten

Mediums en paragnostenNiemand belt zomaar voor de lol met een medium of paragnost. De reden waarvoor de meesten bellen, komt omdat we onzeker zijn en op zoek zijn naar antwoorden. Vaak is dat na een hele nare gebeurtenis waardoor je leventje compleet op zijn kop staat. Je wilt antwoorden, je wilt weten of het allemaal weer goed komt en zo kom je uit op een website waar mediums, paragnosten, spiritueel coaches, sjamanen, kaartlegsters als tarot en de lenormnadkaarten en nog veel meer namen staan. Het duizelt je voor de ogen. Wie moet ik bellen? Durf ik wel te bellen, want stel voor dat het medium of paragnost die je gaat bellen wel eens aan zou geven dat het allemaal niet meer goed komt.

Toch besluit je dat je wilt bellen, de drang naar de antwoorden is groter dan je angst. Maar voor wie kies je, je wilt het beste medium, want daarvan heb je zoiets van, die zal het echt wel weten. Je typt op google het woord beste medium in en je klikt op de eerste de beste website. Het duizelt je voor de ogen. Je begint met lezen, die kan de tarotkaarten voor je leggen. Die is goed in het voorspellen van de toekomst. Een ander legt de engelenkaarten. Je pakt de volgende website erbij. Hmh deze ziet er als website wat minder aantrekkelijk uit en je klikt door naar de volgende.

En ineens heb je een gevoel van, ja dat medium ga ik bellen. Want je leest dat het medium heldervoelend en helderziend is, de toekomst kan voorspellen, ze kan ook nog kaarten voor je leggen en als je wilt pakt ze de pendel er ook nog bij. Het plaatje wat er bij staat staat je ook aan, het medium heeft een vriendelijke lach. Met trillende handen pak je de telefoon, het is compleet nieuw voor je en je bent in spanning naar de antwoorden. Ze neemt op. Het medium noemt vriendelijk haar naam. Jij begint als een waterval je hele verhaal aan haar te vertellen. Je moet het delen met iemand en je laat geen ruimte voor het medium. Dan stel je je brandende vraag. Je wilt dolgraag weten of je partner die nu na een fikse ruzie is vertrokken, weer terugkomt. Het medium gaat voor jou invoelen en maakt daarbij gebruik van haar tarotkaarten. Je krijgt van haar inzicht in waar je nu staat en waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Hij komt wel weer terug, dat is wat jij hoort en met een goed gevoel hang je op, je bent blij met de bevestiging.

Dit smaakt naar meer en je besluit nog een ander medium of paragnost te willen bellen want niet dat je twijfelt aan wat het medium je heeft vertelt, je gelooft er in, maar je zoekt nog meer bevestiging. Je bezoekt andere websites en besluit nu eens een sjamaan te bellen, het intrigeert je hoe deze te werk gaat. De sjamaan neemt op, je hoort een wat zachte stem en je stelt nu direct je vraag. De sjamaan doet zijn werk en ook die geeft aan dat het allemaal wel weer goed komt, maar geeft je ook tevens adviezen, inzichten en tips om met jezelf aan de slag te gaan. Je was overdonderd hoe goed deze sjamaan jou op zijn netvlies had staan. Je bent blij met beide gesprekken en je kunt de dag weer aan.

Het werk dat mediums, paragnosten, sjamenen, tarotleggers doen is helend en veel mensen hebben er baat bij. Er zijn goede en minder goede lijnen. Als je een keer wilt bellen met een lijn en het nog nooit eerder hebt gedaan, hierbij een paar tips om op te letten. Kijk eerst eens rustig rond op de site. Zijn er maar weinig mensen online, zou het zomaar kunnen zijn dat deze lijn niet zo druk wordt bezocht en iets over de kwaliteit van de consulenten zou kunnen zeggen. Een lijn die wel druk wordt bezocht, is een lijn waarvan je weet dat er kwaliteit geleverd wordt. Dan zijn er in ieder geval mediums en paragnosten in gesprek. Nu zal niet elk medium of paragnost bij jou passen. Je hebt bij de een een beter gevoel dan bij de ander. Dat komt ook vaak door jezelf. Als jij je moeilijk kunt openstellen, je hart blokkeert, kan een medium nog zo goed zijn, ze kan jouw energie niet opvangen. Zo belemmer je haar het doorgeven van de antwoorden van haar gids. Stel je dus altijd helemaal open als je met een medium belt.

De spirituele lijn van Paragnost Eddie, waar ik deel van uit mag maken, is een Top spirituele lijn. Zelf bel ik ook wel eens met een medium en paragnost van de lijn van Paragnost Eddie. Niet zozeer om antwoorden te krijgen, maar om te weten of ik zelf nog bij de een kwalitatief goede lijn werkzaam ben. En ik kan je zeggen, de lijn van Paragnost Eddie werken alleen maar kanjers. Hier vind je mediums en paragnosten die met heel hun hart en ziel klaarstaan om jou een goed consult te geven. Ben je op zoek naar antwoorden die eerlijk en oprecht zijn, dan adviseer ik je de lijn van paragnost Eddie. Liefs Claire