Paragnost Eddie & Consulenten

Liefde. Jouw hart..

Liefde. Jouw hartLiefde. Jouw hart.Je bent je hart aan het vrijlaten. Eens had je je hart op de rem gezet. Je ging veel minder hard dan de snelheidslimiet. Je hebt misschien je hart, jouw mooie hart, in tweeën gesneden, de helft verpakt en opgeborgen, de andere helft voor bezichtiging of misschien voor vertoning.

Nu ben je bezig de teruggehouden helft van je hart uit de opslag te halen en oprechte hartelijkheid tot haar rechtmatige plaats te herstellen. Je begint verstandig te worden. Wat is je hart gelukkig. En wat trekt jouw hart de wereld blij vooruit.

Geen verborgen harten meer. Nu alleen harten van vrijmoedigheid, harten die erop uitgaan, zichzelf bekendmaken, er niet om geven wie weet dat je een hart van liefde hebt dat nergens voor stopt. Goed, het is werkelijk zo dat jouw hart overal stopt. Nooit te druk om te verschijnen. Nooit zo op andere dingen gericht dat het niet voor nog eens iemand kan stoppen. Niet langer draag je een zwaar afgezonderd hart dat liefde maar zover en niet verder is toegestaan. Nu geef je je hart de vrijheid waar het altijd voor gemaakt was.

Je geeft je hart allerlei signalen, zoals er tegen zeggen: “Probeer het. Ga er tegen aan”. Waar brengt de liefde van je hart je? Liefde zal je overal brengen! Je hart komt uit het verborgene te voorschijn! Dat betekent, dat jij dat ook doet. Je zult nu op de voorpagina van je leven zijn. Niet langer ben je in kleine druk op de achterkant van de krant. Je laat jezelf rondgaan. Je verspreidt liefde. Je maakt liefde bekend en je doet dit zonder ceremonie en toch doe je dit uitbundig. Liefde heeft een hergeboorte. Dit is een debuut voor jouw liefde. Dit is een coming-out party en iedereen is uitgenodigd.

Nu leidt liefde de optocht. Nu is het tromgeroffel voor liefde. Nu speelt de tuba een liefdesroep. Ja, je bent midden in een roep om liefde. Er wordt zeker om liefde geroepen. Liefde is nu in zwang. Het is nu veilig om lief te hebben. Net als met in een rivier vissen gooi je gewoon je lijnen uit. Je geniet van vissen of je iets vangt of niet. Je geniet ervan je lijn uit te gooien. Je zit en laat de sterren weten hoeveel je van ze houdt, of je laat het de zon weten. Je laat het het Universum weten. Je giet liefde uit vanuit je hart en je laat jouw liefde vallen waar ze maar wil. Eens gegeven, is ze gegeven. Je roept haar niet terug.

Er zijn geen kleine lettertjes, geen disclaimers, slechts liefde vrij gegeven. En waar ze landt, landt ze. Je houdt geen boekhouding bij. Je vist bij een stroom of je loopt in de wereld en je deelt links en rechts liefde uit. Je bent liefde die door de wereld loopt. Je bent niet aan het verzamelen. Je bent aan het geven. Je vraagt geen aandacht voor jezelf. Je vraagt aandacht voor het bestaan van liefde in ieder hart.

Liefde roept naar alle harten en alle harten beantwoorden de roep om liefde. Je hartslag, je manier van lopen, de blik in je ogen, ze zeggen allemaal: “Hier is liefde.” Alle glorie aan liefde. Liefde is gekomen maar niet in een gouden koets. Liefde is te voet gekomen en liefde erkent alles op haar pad. Liefde verspreidt zichzelf en bedekt het territorium van harten. Ze bedekt de wereld. Ze reikt tot de Hemel.

Liefde is gekomen en liefde is de mijne. Wat kun je anders met liefde doen dan haar geven? Je bent nu een bode van liefde. Tot genoegen van je hart, geef je liefde. Je geeft een liefdesdrankje aan de wereld, de wereld kan er meer van gebruiken en dus geef je. Je hebt nu niets beters in de wereld te doen dan liefde in alle windrichtingen te verspreiden.

In liefde, Chantal