Paragnost Eddie en Consulenten

Klagen, Je kent ze wel, die mensen

Klagen, Je kent ze wel, die mensenKlagen, Je kent ze wel, die mensen, die altijd wel ergens iets over te zeggen hebben, of het beter weten, of klagen over hun leven. Zodra je met zulke mensen in contact bent, gebeurt er iets in jouw systeem. Het liefst mijd je deze mensen, want niets is goed, alles kan beter en zij weten het ook altijd beter.

Klagen hoort bij het leven, af en toe mag het best, maar wat als het een gewoonte is geworden en jij telkens weer geconfronteerd wordt met de klaagzang van een ander? Hoe ga je hier mee om. Mensen die niet dicht bij je staan, kun je makkelijk mijden en doen we ook vaak. Maar wat als de klager een familie lid is, familie kies je tenslotte niet zelf en je wilt het contact niet verbreken. Of je partner klaagt over alles? Dan wordt het al een stuk lastiger, want die zie en hoor je elke dag. En al heb je al heel vaak geroepen, stop hier eens mee, het eindigt niet.

Wat zegt klagen over de mens? Klagen komt voort uit een gevoel van ontevredenheid. Komt voort uit leven met verwachtingen. Zolang de klager ontevreden is en niet inziet dat datgene wat er is, goed is zoals het is, zal die blijven klagen. Het voldoet immers nooit aan de verwachtingen van de klager. Een klager in je nabije omgeving zuigt jou leeg. Je voelt je vermoeid elke dag weer en in het begin kun je je vinger er nog niet opleggen. Langzaam aan komt het besef binnen dat die ander nooit tevreden is en op alles wel iets heeft aan te merken. Jij op jouw beurt, reageert vanuit een emotie. Want jij staat in het leven dat je wel tevreden bent, sterker nog, je bent dankbaar dat alles wat er is, er mag zijn en dat je weet dat er meer kan komen, mits je dankbaar bent met datgene wat er is.

Je probeert vanuit alle macht de klager het in te laten zien. Het heeft een averechts effect. Zo gek is dit niet, je bent immers niet zijn coach, zijn moeder en aangezien de klager ook geen tegenspraak duldt, ervaart hij alles wat jij hem probeert duidelijk te maken, als een aanval op zichzelf. Lastige situaties en komen dagelijks voor. Je bent er moe van, hoe kan ik er voor zorgen dat ik mij staande houdt in deze situaties?

Chat of bel eens met een medium, paragnost, healer, astroloog of een coach of counselor op WiccaMagie.nl. Zij weten wel raad met notoire klagers. Mediums putten energie uit het spirituele en het spirituele kent een vorm van dankbaarheid. Zo weet een medium of counselor, coach als geen ander hoe je om kunt gaan met een klager. Mensen die klagen zien vaak niet wat ze wel hebben. Ze hebben geleerd te streven naar meer. En elke dag is er die drang, die drang naar meer.

Een contact met een consulent zal jou helpen inzichten te krijgen in het gedrag en karakter van de klager. Het medium van jouw keuze zal je kunnen vertellen waar dit gedrag van de klager vandaan komt, het medium kan immer kijken in het verleden van de klager. Verbaasd luister jij naar wat het medium je vertelt. Hoe kan zij dit allemaal weten, vraag je je af. En wat fijn dat ik hier nu ook inzicht in heb, want ja, ik wist wel dat de klager niet zo’n fijne jeugd heeft gehad, maar ik wist niet welke impact dat op die persoon heeft gehad.

Door het gesprek met een van de mediums gaan jouw ogen open. Je realiseert je ineens waar het klagende gedrag vandaan komt. Daar kun je nu begrip voor opbrengen, echter, je ziet nu ook in dat jij meetelt en belangrijk bent en ondanks je begrip er ook een grens is aan dit begrip.

Vanaf nu ga jij anders kijken en doen en ga je anders om met de klager. Je gaat deze persoon negeren. Niet vanuit boosheid of rancune. Je laat hem klagen en omdat de klager er geen reactie op krijgt, zit hij ineens zonder aandacht. Want dat is wat de klager wil bereiken, aandacht krijgen. Hiermee dwing je hem letterlijk zich anders te gaan gedragen. Snapt hij de boodschap niet, dat komt er bij jou vanzelf een zeker weten gevoel naar boven, dat het beter is de klager in liefde los te laten. Want die is niet bereid tot de verandering en zegt daarmee dan eigenlijk. Ik blijf wie ik ben en als dat betekent dat jij uit mijn leven verdwijnt, so be it! En daarmee zegt de klager tegen jou….Ik houd niet genoeg van je en weet jij genoeg. Chatten of bellen met een medium helpt jou vooruit in je eigen spirituele groei naar eigenliefde.