Paragnost Eddie en Consulenten

Je hebt een fijne relatie

Je hebt een fijne relatieJe hebt een fijne relatie, je voelt je er goed in, maar af en toe heb je wat twijfel. Doe ik het wel allemaal goed. Is de relatie nog wel goed. Op zich hele mooie vragen die je je zeker af en toe zou moeten afvragen. Want dan ben je ook in staat om bij te sturen, als dat nodig mocht zijn. Eigenlijk zijn het stellen van deze vragen al een teken dat het in de relatie wel goed zit, want je bent je er van bewust dat een relatie niet iets vanzelfsprekends is en er altijd samen aan gewerkt moet blijven worden.

1. Er is vertrouwen en jullie weten van elkaar dat je die niet zal beschamen. Dit is een solide basis om op te bouwen en geeft ruimte om jezelf te zijn en alles te kunnen zeggen tegen elkaar. Het wordt niet als kritiek ervaren.

2. Je voelt je vrij in de relatie. Je kunt zijn wie je wilt zijn en de ander stimuleert je hierin. Je ervaart die vrijheid in gebondenheid bij je partner.

3. Je voelt je ook vrij om alles bespreekbaar te kunnen maken. Leuke dingen, minder leuke dingen en je kunt naar je partner aangeven als iets je niet bevalt, of fijn vindt. Beiden staan voor elkaar open om dit te zien van en bij elkaar en hebben in de gaten dat ze hierdoor samen echt bouwen en naar grotere hoogte groeien.

4. Belangrijke keuzes worden samen bespreekbaar gemaakt, waarbij de een de ander in zijn waarde laat. Openstaan voor elkaars mening en na afweging jullie samen tot een bepaald besluit komen. Geen van beiden wil zijn mening opdringen.

5. Je houdt de buitenwereld op een afstand. Jullie voelen geen behoefte over de ander te praten met anderen, maken elkaar ook niet zwart bij anderen. Er is wel veel humor over en weer in de communicatie, maar geen galgenhumor die als een steek onder water voelt.

6. Beiden werken aan hun eigen leven en steken daar tijd in, maar steken ook tijd in elkaar, wetende dat het nodig is om het vuur te laten branden.

7. Jullie hebben een realistische kijk. Van daaruit weten jullie ook dat een relatie niet een vanzelfsprekendheid is. Dat je tijd en moeite in de relatie moet steken en dit nog belangrijker is dan tijd en moeite steken in het werk. Er is hierin een gezonde balans.

8. Jullie zijn blij met elkaar, echt blij en dat blijkt ook uit de communicatie onderling. Die is liefdevol, doorspekt met veel welgemeende complimenten. Als er iets is waar de ander mee zit, wordt dit niet in de schoenen geschoven bij de ander, de zwarte piet toebedeeld. Beide partners steken hun hand in eigen boezem.

9. Je hebt geduld, je weet dat sommige dingen tijd nodig hebben en het beter is het even te laten. Er is geen dwang, of verwachtingen van elkaar.

10. Er is geen haar op je hoofd die er aan denkt de partner te verlaten. Er is een zeker weten dat dit voor de eeuwigheid is, maar aan de andere kant staan beide met twee benen op de grond en weten van elkaar dat als de ander het niet meer voelt, dit zal aangeven.

Als je dit leest, kan er een stem naar boven komen, die zegt, kan nog wel iets leren op het vlak van relaties. Daar wil ik mij in verdiepen en aan mijzelf voor werken. Dat kan en het kan heel goed met online mediums en online paragnosten die je vindt op onze website. Hier werken medewerkers die van heel veel markten thuis zijn. Waag er eens een telefoontje of chat aan met een Medium.