Paragnost Eddie en Consulenten

Ja Maar syndroom

Ja Maar syndroom.Als we eens zouden weten wat een leven vanuit angst is en een leven vanuit de kracht, als we ons bewust zouden zijn wat het verschil is, waar zouden we dan voor kiezen? Juist, voor een leven vanuit de kracht. Want dat leven, is een leven zoals we het voor ogen hebben, zoals we het graag willen zien, zoals we het ons voorstellen, in onze dromen, elke dag weer. Ja Maar….

Maar waarom is het zo moeilijk om een leven te leven vanuit de kracht! Waarom is het leven zo angstig soms, zo angstig dat we allerlei uitvluchten bedenken om maar niet…..

Telkens dat woordje maar, Maar ik ben bang. Maar als ik dat zou zeggen dan. Maar ik weet niet of die ander daar wel voor open staat, maar, maar maar.

Elke keer als je het woord maar gebruikt, leg je jezelf een beperking op, reageer je vanuit een angst, een angst die jou in zijn greep heeft, om voluit te leven. Ja maar, wordt dan een gewoonte, en houd je weg bij je ware zelf. Het houdt je weg bij je idealen, ja maar ik heb er het geld niet voor. Ja maar ik heb er de middelen niet voor, ja maar ik heb er de kennis en de ervaring niet voor. En de klok tikt door en ondertussen zit jij vol met angsten en overtuigingen, waardoor je jezelf in alles beperkt.

Het is zonde al die ja maren, je doet jezelf er zo te kort mee en daarmee een ander ook. Blijf niet hangen in de maar, ga voorbij de maar, toon lef, toon durf, laat aan jezelf zien dat je alles kan. Dat jij trots bent op wat je hebt bereikt en gaat bereiken. Want elke ja maar, leg je jezelf een beperking op, die er helemaal niet is. Want al heb jij niet de middelen, wellicht een ander wel. En al heb jij niet de kennis, dan is die kennis heus voorhanden. Elke maar, haalt je weg, telkens een stukje van je eigen ziel, haalt je weg bij je kracht. Voorkom dit spel, het spelen met jezelf en zoek hulp en ondersteuning om voor eens en voor altijd jezelf te verlossen van ja maar…

Deze hulp en ondersteuning staat voor je klaar. Hier vind je kanjers van mediums die jou gaan overtuigen dat jij alles in je leven kunt bereiken, als je je eigen angsten onder ogen durft te zien en welk effect angst heeft op een mens.

Angst haalt je weg uit je kracht, haalt de liefde uit je, haalt de verbinding met je eigen kern weg en dan raak je zover verwijderd van jezelf dat er niets meer van je over blijft. Dat jij jezelf niets meer waard vindt en dan rest er in feite nog maar één ding. Iemand, een medium, of een paragnost 2.0 die jou een spiegel gaat voorhouden. Die jou je verhaal laat vertellen, en daarna jou gaat vertellen waar jij staat en waarom je daar met jezelf staat. Dat je telkens ja maar zegt, bij elke stap die je diep van binnen wel wil zetten, maar niet doet en jij degene bent die zichzelf tegenhoudt.

Mediums zijn specialisten in het kijken in het onderbewuste van de mens. Zij maken wat bij jou onderbewust speelt, bewust en vertalen dit voor jou, zodat jij begrijpt wat er in jouw onderbewuste speelt en je tegenhoudt om jouw doelen te verwezenlijken. Om in jouw onderbewuste te kunnen kijken, hebben de mediums gaven voor. Gaven die jijzelf ook hebt, alleen nog niet bij jezelf hebt mogen ontdekken.

Mediums hebben ook gestaan met zichzelf waar jij nu staat. Ze weten dus heel goed waarom jij daar staat, want ook zij hebben het proces moeten doorlopen. Om die reden zijn zij de meest geschikte hulpverleners die jou kunnen helpen. Samen met hun ervaringsdeskundigheid en hun gaven gaan ze jou helpen af te komen van het ja maar syndroom. Wil jij af van het ja maar syndroom, jezelf bevrijden van het leven in onmogelijkheden en gaan leven dat jij in alles een mogelijkheid ziet!