Paragnost Eddie en Consulenten

Getrouwd

GetrouwdGetrouwd met een man onder de plak van zijn moeder. Je bent getrouwd, met in jouw ogen de liefste man van de wereld, maar er is één maar, zijn moeder. Toen je hem leerde kennen, had je het allemaal niet zo in de gaten. Je zag wel dat je aanstaande partner ontwijkend reageerde als je aangaf, een bezoek te brengen aan zijn moeder. Je had ook in de gaten dat telefoongesprekken met zijn moeder altijd vreemd verliepen en je hoorde je aanstaande dan wel eens een leugen vertellen. Maar ach, je sloeg er geen acht op, en vroeg er ook niet naar.

Naarmate jullie verder met elkaar de relatie aan het opbouwen zijn en zijn moeder meer in beeld komt, zie je toch dat je partner zich anders begint te gedragen, zodra een bezoek op stapel is naar zijn moeder. Je stelt er een paar vragen over, en krijgt een antwoord waar je niet veel mee kunt.

Je hebt inmiddels zelf ook wel in de gaten dat zijn moeder overal wel iets op te zeggen heeft. Dat zijn moeder nog alles voor hem wilt beslissen. Dat zijn moeder erg dominant is. Maar het begrijpen wat er nu echt aan de hand is, het doorzien, nee. En dan besluiten jullie te gaan trouwen en delen dit zijn moeder enthousiast mede. Je ziet haar gezicht verbleken, ze stamelt er een gefeliciteerd uit, maar aan haar hele houding zie je dat er iets mis is. Na dit moment verandert haar gedrag.

Ze wilt alles regelen voor het huwelijk, weet de beste locatie, ze wil de jurk voor je betalen en ze bemoeit zich overal mee. Het begint nare vormen aan te nemen en je partner vraag je diverse malen er iets aan te doen. Dan stamelt hij iets, maar echt actie ondernemen, het voor jou op te nemen, ervaar je niet. Langzaam aan komt zijn moeder tussen jullie in te staan en ben jij haar insinuaties zat aan het worden. Je wilt dat je partner voor jou kiest in plaats van voor zijn moeder, sterker nog, je wilt dat hij eens keuzes gaat maken. Want je begint in de gaten te krijgen dat hij dat maar heel moeilijk kan. Als hij ergens niet uitkomt, neemt zijn moeder de beslissing.

In jou ziet zijn moeder een groot gevaar en ondanks dat ze poeslief is in je nabijheid, voel je dat ze achter je rug om, je zwart loopt te maken. Dat ze je geen goede partij vindt voor haar zoon. Dat haar zoon bij jou onder de plak zit. Ze draait alles om. Het liefst zou je haar de waarheid vertellen, maar om de goede vrede te bewaren, houd je je mond. Je bent op en uitgeblust en er moet iets veranderen en het liefst zonder een strijd en de goede verstandhouding bewaren

Hoe ga je om met een partner waarmee jij dolgraag je leven mee wilt delen, maar zijn moeder er op een vervelende manier bij krijgt?
• Maak van zijn probleem niet jouw probleem. Het is zijn stuk waar hij mee zit en waarschijnlijk het zelf ook heel goed weet. Zolang als hij het accepteert, zal er niets veranderen. Het moment van verandering komt vanzelf en zorgt zijn moeder zelf voor. Des te dominanter ze wordt, gaat hij het zelf ook inzien. Voor alles is een tijd.
• Laat je er niet in meeslepen. Houd het contact zo zakelijk mogelijk en zoek het niet zelf op.
• Laat haar niet tussen jullie in komen te staan en een wig proberen te slaan. Dat voorkom je door er geen aandacht aan te geven en altijd de communicatie eerlijk en oprecht te houden.
• Speel geen spelletjes, juist niet, dan houd je de situatie in stand en dat nu net niet wat je wilt.
• Ga je partner niet vertellen wat hij moet doen, want dat is precies wat zijn moeder zijn hele leven al heeft gedaan. Daarmee raak je hem kwijt.
• Geef je partner veel complimenten voor de dingen die hij doet en zelf aanpakt. Zo gaat hij meer in zichzelf geloven en als vanzelf inzien dat hij best heel goed in staat is zijn eigen boontjes te kunne doppen. En gaat zich verlossen van het juk op zijn schouders.
• Er komt vanzelf een moment dat je partner zelf gaat inzien dat hij onder de plak zit en het aan hem is, hier onderuit te komen.
• Ben je het echt helemaal zat, neem dan gepaste afstand. Voel je daar niet schuldig onder richting je partner. Als hij wel naar haar verjaardag wilt en jij niet, is dat je goed recht.

Het gaat om jou en je partner, niet om zijn moeder. Leg alle kritiek die ze heeft op je, naast je neer en leef. Vorm samen met je partner een fijn team die alle stormen kan doorstaan, zo help je hem onbewust onder de plak vandaan te komen van zijn moeder. En hulp hierbij is misschien een goed idee. Onze mediums zijn hiervoor de aangewezen personen. Zij helpen je graag staande te houden in deze situatie en te voorzien van goudeerlijke tips en adviezen.