Paragnost Eddie en Consulenten

Geboorte

geboorteBij geboorte hebben we nog niet het vermogen om goede persoonlijke relaties op te bouwen. Een aantal dingen gaan van nature, dat vermogen hebben we als we op de wereld komen.
Wat we van nature niet bezitten is, om goede persoonlijke relaties op te bouwen. We zullen dat gaandeweg gedurende ons leven moeten leren.

Goed om te weten dat we dit niet van nature hebben, want dat betekent dat we hier dus aandacht aan moeten besteden als we opgroeien. Er is zoveel dat we eigenlijk helemaal niet weten, omdat het ons niet wordt verteld, terwijl het toch vaak hele belangrijke dingen zijn die we in ons leven echt nodig hebben.

De tijd van geboorte tot ongeveer je twintigste is dan bij uitstek de tijd om het te leren, zodat je de rest van je leven daar op een fijne manier profijt van kunt hebben.

Hoe fijn is het niet om te weten wat we wel en niet van nature kunnen. Dat we aan de hand daarvan bepalen, wat een mens op volwassen leeftijd nodig heeft, om zich op een fijne manier staande te kunnen houden en we daar het onderwijs op afstemmen. En ook wat we ze thuis aanbieden er rekening mee houden.

Als we niet van nature het vermogen hebben om relaties te bouwen, zullen we het moeten leren. We leren cognitief, zo kunnen we de tafels leren door ze telkens te herhalen. We leren doordat we iets horen en zien. Leren hoe je een de juiste manier bouwt aan relaties, is niet iets wat je zomaar kunt vertellen. Je zult dat aan je kinderen moeten laten zien.

Als kinderen opgroeien in een omgeving waar de ouders of opvoeders liefdevol met elkaar omgaan, waar beide partners laten zien hoe je voor jezelf durft te kiezen, dat je samen een goed team vormt van hoor en wederhoor. Dat beide partners openstaan voor feedback, dat ze laten zien een eigen leven te hebben en een leven samen. Leren kinderen langzaam aan dat over te nemen en op volwassen leeftijd toe te passen. We noemen dit ook wel het goede voorbeeld geven.

Als jij moeite hebt met het in stand houden van relaties, kijk dan eens terug, heb je het juiste voorbeeld mee gekregen? Misschien waren beide ouders er wel, maar leefden ze langs elkaar heen, werd er weinig gesproken met elkaar. Misschien was je vader nooit thuis, dan heb je ook niet kunnen zien hoe je bouwt aan een relatie.

Misschien ben je opgegroeid met geweld binnen het gezin, met manipulatie, met hele strenge ouders. Of misschien waren je ouders wel veel te beschermend. Dit is allemaal van invloed geweest op jouw ontwikkeling of je wel of niet in staat bent een relatie op een juiste manier op te bouwen.

Gelukkig is het nooit te laat en kunnen we er alsnog op elke leeftijd mee aan de slag. Online mediums en online paragnosten kunnen je hier heel goed in wegwijs maken. Wat je nodig hebt om alsnog te leren gaan bouwen aan relaties.

Zoek ze op, op Paragnost Eddie daar vind je de betere mediums en paragnosten, die jou open en eerlijk en betrouwbare antwoorden zullen geven. Maar ook tips en weetjes waarmee jij iets kunt. Waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen om te bouwen aan een fijne relatie met jezelf en anderen.

Niets is fijner dan dat je weet hoe het werkt, daarvoor zul je eerst in moeten zien waar je hiaten liggen. Daarna begrijpen dat je aan de slag gaat en nodig is om bij te spijkeren. Je te ontwikkelen en hoe kan dat niet mooier dan vanuit huis, af en toe een goed gesprek voeren met een betere paragnost.

Zodat jouw relaties daarna de juiste opbouw kennen en jij er veel gelukkiger onder voelt.

Medium Claire