Paragnost Eddie en Consulenten

Contact?

Contact is op verschillende manieren mogelijkContact is op verschillende manieren mogelijk. Laten we ons eerst eens bezig houden met de gewone aardse contacten. Bij de geboorte of eigenlijk al tijdens de conceptie en zwangerschap is het contact met de ouders, moeder en vader als het goed is. In ieder geval met de moeder. Dan de geboorte contact met de daarbij aanwezigen, vroedvrouw, dokters, verpleegkundigen … en mogelijke familieleden. Algauw komen opa, oma, tantes en vrienden een kijkje nemen.

Contact … indien mogelijk en hopelijk fysiek contact, daar begint het eerste stukje dat vaak overgeslagen is. Fysiek contact direct na de geboorte is van groot belang. Advies hierin, dat je gelukkig steeds vaker hoort, ga op een baby massagecursus!

Door een pasgeboren kindje zo snel mogelijk te masseren komt of daalt ook de energetische ziel in het fysieke lichaam.

Daarom begon dit blog met contact, fysiek contact en nu energetisch contact.

Door allerlei gebeurtenissen in het leven kan het zijn dat het contact tussen het fysieke en energetische lichaam is opgedeeld. Het fysieke lichaam is ten allen tijden aards en aanwezig op de aarde. Het energetisch lichaam kan tijdens een bepaalde gebeurtenis besluiten om er even tussen uit te piepen … Indien het weer veilig voelt, zal het vanzelf terug gaan naar het fysieke lichaam. Indien het niet veilig voelt, kan het besluiten om ergens op een afstandje te blijven ‘zweven’. Dit kan zelf jaren duren!

Vaak hebben mensen dit niet door, het fysieke en mentale lichaam gaat gewoon door met leven. Het mentale lichaam zorgt ervoor dat wat het fysieke lichaam gedragen wordt. Dat het leven doorgaat … Zonder te merken dat het energetisch lichaam niet meer één geheel vormt.

De verbinding tussen alle lichamen is belangrijk, dat blijft ook zo aanwezig. Alleen horen allen lichamen met het fysieke lichaam in directe verbinding te staan.

Enkele zinnetjes die daarbij gehoord zijn:

Ik voel me niet thuis op deze aardbol.

Wat doe ik hier eigenlijk?

Wat voor een doel heb ik in dit leven? (deze komt ook in andere situaties voor)

Ik ben er wel, maar toch ben ik er niet.

Het lijkt wel of ik alles niet bewust (door)leef.

Soms lijkt het of ik op een afstandje naar mezelf kijk.

Ik voel het wel, maar toch ook weer niet.

Bij al deze zinnetjes kan er sprake zijn van een splitsing tussen het fysieke en energetische lichaam. Bij het aura kan men dan zien dat er bijvoorbeeld zwakke plekken zijn of zelfs gaten, die geheeld moeten worden.

Over aura is mijn kennis beperkt en zal het hier dus bij moeten houden.

Wel zijn er diverse manieren om dat energetisch lichaam weer één geheel te laten vormen met het fysieke lichaam. Men spreekt dan van het energetisch lichaam laten indalen in het fysieke lichaam.

Indien men dit is ondergaan, kan het even duren voordat men hieraan gewend is. Het kan voorkomen dat men zich zelfs voor het eerst geaard voelt! Afhankelijk van de methode is het zeker belangrijk om even rustig te gaan staan, en te voelen.

Bij mensen die hoog sensitief zijn, of trance mediums, is extra alertheid nodig. Zeker omdat zij snel weer het contact met zichzelf kwijt kunnen zijn. Een trance medium moet absoluut leren hoe ermee om te gaan. En leren te leren hoe het werkt!

Hoog sensitieve mensen zullen het onderscheid moeten leren is dit van mij of ???

Hoog sensatie zoekers zullen hiermee gaan spelen! De therapeut zal zich hiervan bewust moeten zijn!

Contact en verbinding zijn van intens belang!