Paragnost Eddie en Consulenten

Fair play

Fair playFair play. Er is maar één manier om succesvol te worden en die manier heet Fair Play. Er zullen altijd mensen zijn en blijven die denken dat ze boven de wet staan. Welnu, er is maar één wet en die heet: Wees waarheid. Zonder waarheid, red je het niet in je leven. Relaties zullen niet lukken, maar ook zullen zakelijke successen blijven uit.

Al steel je een beschuit, het komt altijd uit!
Deze uitdrukking, al steel je een beschuit, het komt altijd uit, hoorde ik al zo’n 40 jaar geleden en is mij altijd bijgebleven. De uitdrukking betekent, als jij niet eerlijk en oprecht bezig bent, dan zal de waarheid toch een keer aan het licht komen. Vroeg of laat ben je dan gewoon een keer aan de beurt en dan ben je alles kwijt.

Voorbeelden te over van bekende mensen zowel in Nederland als daarbuiten, die tot de grond zijn afgemaakt, door een enkel slippertje. Dan valt je imperium in puin en heb je niets meer. Sta je compleet met lege handen. Niemand heeft een kans van slagen successen te boeken, als er sprake is van smeerlapperij.

Dat we hiermee te maken hebben, is een feit. Kijk maar eens hoeveel websites te vinden zijn, met producten die ze verkopen met prijzen die te mooi om waar te zijn. Dan moet er bij jou een lampje gaan branden. Koop niets, bel zo’n bedrijf niet, want je wordt aan alle kanten geflest. Er wordt niets geleverd en je bent je zuur verdiende centen kwijt. Zo werkt het ook in de spirituele wereld helaas.

Oneerlijkheid
Dat mensen onderling niet altijd eerlijk zijn naar elkaar, is een gegeven. Het komt ook voor bij bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde bedrijfstak. Zo heeft ook de spirituele wereld good guys en bad guys. Dat houd je overal. Iedereen wil geld verdienen, maar om dat over de rug van een ander te doen. Over de rug van jou!

Denk dan maar eens aan die beschuit die je steelt, het komt en keer uit en dan ben je de klos. Dan kost het je geld, want je wordt een keer gepakt. Even los van het feit, dat niemand de mediums op die louche website gaan bellen. Er straalt namelijk negativiteit vanuit. Ze krijgen geen bellers. Het wordt nooit een succes!

Eerlijke concurrentie werkt
De enige weg om eerlijk zaken te doen, is eerlijke concurrentie. Meeliften op een ander zijn bedrijfsnaam, is al enigszins op het randje, maar de naam volledig overnemen en de website van de ander in een kwaad daglicht zetten, dat is een manier die eigenlijk het daglicht niet kan aanschouwen. Daarmee zeg je eigenlijk. Ik ben zelf niet bij machte mijn eigen succes te maken, ik maak gebruik van een ander zijn succes. Kan je vertellen, dat gaat even goed, maar de waarheid achterhaalt deze snel. En val je vanzelf door de mand.

Ook de spirituele wereld heeft te maken met ongeoorloofde meelifters
Ik noem deze bedrijven ongeoorloofde meelifters. Ze zien dat jij als spirituele hulplijn succes hebt. Zo gek is dat niet. Je hebt immers pure, professioneel gescreende mediums en paragnosten op de spirituele hulplijn staan. Daar heb je hard voor gewerkt. Jaren tijd en moeite ingestoken. Het succes komt niet zomaar uit de lucht vallen. Je weet dat je als spirituele hulplijn nu eenmaal kwaliteit moet leveren, wil je naamsbekendheid krijgen. De concurrentie is hard.

Maar je bent eerlijk en oprecht en dat betaalt zichzelf uit. Dan worden de klanten als vanzelf naar jouw spirituele hulplijn getrokken. Er is sprake van mond op mond reclame. Ik krijg vaak bellers aan de telefoon, die van een vriendin hebben gehoord mij te bellen. Omdat ik zo zuiver werk en zo goed ben in het voorspellen van de toekomst. Om die reden draait www.paragnost-eddie.nl zo ongelooflijk top!

De beste spirituele hulplijn
De spirituele hulplijn www.paragnost-eddie.nl kan niemand aan tippen. Dat Eddie dan te maken krijgt met oneerlijke concurrentie is een feit. Daar kan paragnost Eddie mee dealen, die haal je niet van het voetstuk af. Die heeft zijn naam verdient met Fair play! Die zet zich elke dag in voor zijn mediums, voor zijn bellers. Die blijft kwaliteit leveren en trekt de bellers vanzelf naar zich toe.

De concurrentie mag hard zijn, mits er sprake is van eerlijke concurrentie. Maar onderlinge haat naar elkaar en gebruikmaken van een ander zijn naam, is een nog go! Je wordt er voor gestraft. Spiritualiteit moet eerlijk en oprecht zijn. Je hebt met mensen te maken die onzeker zijn, die hulp nodig hebben, daarmee mag je als bedrijf niet mee spelen.

De besten en zuiverste lijnen zegevieren altijd
De besten zullen zegevieren. Ze staan ook hoog in de google ranglijst. Hoeven niet eens meer reclame te maken. De mensen weten als vanzelf de weg naar paragnost Eddie te vinden. En ja, dan steek je met je kop boven het maaiveld uit. Dan ben je bekend en krijg je te maken met bedrijven die denken hier een slaatje uit te kunnen slaan.

Oneerlijkheid en geen kwaliteit leveren
Dan krijg je te maken met louche mensen die een website opzetten met eenzelfde naam, met mediums die niet zijn gescreend, dus geen kwaliteit kunnen leveren. Mensen die er een keer gebruik van maken, krijgen antwoorden die niet kloppen en zullen er nooit meer er opnieuw mee willen bellen. Ze maken gebruik van mediums die niet bestaan of helemaal geen medium zijn. Of sterker nog, je belt ze en er neemt niemand op. Allemaal tekenen aan de wand dat je te maken hebt met mensen die geen Fair Play spelen.

Paragnost Eddie voor zuiverheid en eerlijkheid
Als jij als spirituele hulplijn niet werkt met zuivere mediums, dan kun je nog zo je website in google willen optimaliseren wat je wilt, en meeliften op een naam van een website die naam heeft gemaakt. Het effect is nihil. Bellers blijven uit. En langzaam dooft de kaars van je website uit.

Zoek dus altijd naar een spirituele hulplijn die Fair play is. Dan weet je zeker dat je oprecht geholpen wordt. Je kwaliteit voor je geld krijgt en je eerlijke antwoorden krijgt. De beste spirituele hulplijn om te bellen is www.paragnost-eddie.nl