Paragnost Eddie en Consulenten

Energy Shift

Energy ShiftAfhankelijk van hoe oud een huis is, waar het staat en wat er in het huis gebeurd is, kan een huis soms minder prettig aanvoelen. De energie van vorige bewoners of van de plaats zelf kan ‘hangen’. Of een van de bewoners heeft een heftige of andere energie. Energie blijft dus hangen, in huizen maar ook in spullen.

Overigens dus ook de plaatsen, indien er in een buurt veel gebeurt, blijft ook die energie hangen. En kan ook in een huis gaan hangen.

We hebben het hier dus NIET over entiteiten of overgegane personen!

Vooral bij gevoelige kinderen, is het advies wel eens verplaats het bed. Het is bijna ondenkbaar hoeveel verschil dit kan maken. Gewoon een bed of stoel verplaatsen.

De ervaring leert dat het meestal afdoende is. Is dat het niet, neem dan zijn er andere methodes en aanreiking.

Soms kom je ergens binnen en voel je een soort ‘hangen’ van ‘energie’. Dit zijn lang niet altijd entiteiten! Bedenk maar eens in een huis waar veel ruzies zijn of geweest zijn, hoe het aanvoelt. Instinctief voel je het al.

Wel kunnen zulke energieën blijven hangen.

Helaas bij gevoelige mensen, vooral de hoog sensitieve personen, kunnen doordat ze deze energieën onbewust oppakken, in hun dagelijks doen behoorlijk gestoord worden.

In een huis waar veel ruzie is geweest, misschien de ene persoon overheersend en de andere in angst kunnen deze opgepakt worden. Opeens is iemand autoritair of angstig. Er wordt naar van alles gezocht, maar niets gevonden.

Vooral bij kinderen kan het een zoektocht worden …

Zelfs alleen maar in een kast waar spullen van een negatief persoon hebben gelegen, kan deze energie blijven.

Bepaalde soorten wierook kunnen helpen om dergelijke energieën weg te halen. Maar niet altijd is het afdoende om wierook te branden. Zeer zeker niet eenmalig! Naast wierook zijn er nog allerlei geurfrequenties, heilig hout en andere methoden.

Mijn advies zeker in een periode waarbij u last ondervind van deze energieën, reinig dagelijks, zet de ramen open en laat het doorluchten. Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere methoden. Maar begin met de basis.