Paragnost Eddie en Consulenten

Energie opschonen

Energie opschonenEnergie opschonen met de kosmische stofzuiger van AE Michaël

Er zijn heel wat vragen rond het opschonen van het energieveld; uiteraard tapt elke healer/ reader/ medium uit eigen vatje en doet geen afbreuk aan andere manieren waarop je je energieveld kan opschonen. Belangrijk is dat het werkt voor jou, welke manier je ook toepast in je dagelijks leven.
Zelf maak ik ook gebruik van krachtige nieuwetijd-stenen, niet zozeer om me af te schermen. Het voelt voor mezelf eerder als het gebruik maken van alle natuurlijke hulpmiddelen om overtollige energie te laten afvloeien, met name wat ik aan teveel oppak van mensen en apparatuur. Als medium en healer heb ik heel zelden ‘ last ‘ van hetgeen ik aanvoel bij mensen /dieren, mijn lichaam voert automatisch de energie die ik spontaan oppak weer af. Voor en na een consult mediteer ik, zet ik mezelf in een lichtzuil en verbind ik met mijn spirituele helpers en in mijn geval is dit vnl AE Michaël. De vraag naar een paar handvatten in het toepassen van dagelijkse spirituele hygiëne deel ik uiteraard graag met cliënten die hierom vragen…en op uitdrukkelijke vraag van cliënten help ik hen gebruik te leren maken van de kosmische stofzuiger van AE Michaël. Je hoeft er niet in te geloven, de intentie om open te staan voor deze heel eenvoudige healingswijze is voldoende. Ik heb al vaker aan cliënten beloofd hier een blogje aan te wijden…en net omdat die vraag de laatste weken vaker wordt gesteld, neem ik de tijd om de werkwijze neer te schrijven.

‘ Stofzuigen ‘ helpt ons in balans te blijven, het enige wat je dient te doen is openstaan voor de hulp van AE Michaël.
De meest eenvoudige manier om te werken met de kosmische stofzuiger is in gedachten ( of luidop) Hem te verzoeken je angsten op te schonen en weg te zuigen. Het moment dat je je vraag richt, kan je – zeker als je heel gevoelig bent- een kriebelig gevoel ervaren op je kruinchakra…we maken even een reis doorheen de chakra’s, zonder een vooraf gepland resultaat te verwachten. Je hoeft dus helemaal niets te doen, niets te sturen, niet te leiden, maar je enkel over te geven. De stofzuiger werkt de ene keer in turbo en de andere keer in een laag tempo….jij hoeft het tempo niet te bepalen, laat alles maar in handen van AE Michaël. Creëer een rustige sfeer, blijf gedurende minstens 15 minuten met de voeten plat op de grond zitten – met de handpalmen naar boven gericht – neem even de tijd om rustig in -en uit te ademen en stel je in op het opschonen van je chakra’s en auraveld.
Energie opschonenAls je er klaar voor bent kan je je voorstellen dat de kosmische stofzuiger doorheen je schedeldak- je kruinchakra – naar binnen steekt. Als het de eerste keer is, kan het gebeuren dat je denkt over wat je zou moeten voelen….het is niet omdat je niets tot weinig voelt, dat er niets gebeurt. Soms voel je heel veel en soms voel je weinig tot niets. Laat elke gedachte, elk oordeel los en zie maar dat het oordeel er komt vanuit een verwachting nl het zou zo moeten zijn. Vertrouw maar op de Goddelijke leiding en geef je over aan het proces.
Je kan de eerste keer vragen je te leiden naar alle chakra’s, om vertrouwd te geraken met de chakra’s, waar ze een weerspiegeling van zijn….als één chakra geblokkeerd is ( excessief of overontwikkeld of onderontwikkeld) stromen de andere chakra’s evenmin. Doordat heel veel aandacht wordt gegeven aan spirituele groei én beleefd wordt in ‘hogere regionen ‘, merk ik vaker blokkades bij de ‘lagere chakra ‘s’ nl de basischakra en de sekschakra. Spiritualiteit waarbij de basis- en sekschakra geblokkeerd zijn door bewuste afwijzing van het fysieke aardse bestaan, leidt niet tot een geïntegreerd spiritueel bewust leven en hierrond zijn nog heel wat mis-verstanden. Om die reden is het niet wenselijk slechts aan één chakra aandacht te geven, maar er wel voor te zorgen dat alle chakra’s vrij stromen.
Stel je voor dat de stofzuigerslang via je kruinchakra naar je zesde chakra geleid wordt waar de blokkades om helder te zien opgeruimd worden ( het kan dat je op dat moment een lichte druk, een lichte pijn of kriebels voelt…dit is ok – het vrijmaken van blokkerende energie is niet hetzelfde als geforceerd je derde oog openen—hetgeen niet aan te raden is). Daarna voel je de stofzuigerslang naar de vijfde chakra – je keelchakra – geleid worden, ook hier kan het gebeuren dat je keel begint te kriebelen, dat je hoest of je keel schraapt, laat het gewoon gebeuren zonder te oordelen – dan gaat de stofzuigerslang naar de vierde chakra- je hartchakra – de plek waarin je de liefde kan voelen stromen voor jezelf, de mensen om je heen, dieren, het leven, waar je nog pijn en verdriet voelt, waar je misschien een koud gevoel ervaart, een pantser eromheen, laat de kosmische stofzuiger het werk doen, er kan je niets gebeuren, je bent veilig. Voel je veilig en beschermd. Dan gaat de stofzuigerslang verder naar je derde chakra—de zonnevlecht—het kan zijn dat je een heel vol gevoel ervaart – opgeblazen gevoel- misselijk gevoel- dat is het centrum, de plek waar gevoelens, emoties van jezelf én anderen naar binnen komen…hier is het ook mogelijk dat je een diep intens gevoel ervaart, een diep gevoel van leegte ook al zit je zonnevlecht helemaal vol van….laat de beelden, indrukken, gevoelens die aan de oppervlakte komen er helemaal zijn. Denk eraan gedurende de hele opschoningssessie rustig in- en uit te ademen ( buik-ademhaling) De stofzuigerslang glijdt nu verder naar de tweede chakra of de sekschakra ( heiligbeenchakra) —blokkades die in de tweede chakra opgemerkt en gevoeld worden, worden opgeruimd en ook hier kunnen ervaringen uit het verleden nog heel diep verborgen zitten, zelfs vanuit voorgeboortelijke levens. Vertrouw op de zorgvuldige begeleiding van AE Michaël. De eerste chakra is de basischakra- de eerste chakra- die je bestaansrecht aanraakt. Het recht om te Zijn wie je werkelijk Bent. Ook hier kunnen behoorlijke blokkades aanwezig zijn, het gevoel er niet te mogen zijn, geen plek te mogen innemen, de weerstand om te Zijn en ook hier kunnen blokkades uit voorgeboortelijke levens meegenomen zijn.

Energie opschonenAan het einde van jouw persoonlijke sessie met AE Michaël, draait Hij de knop om, zodat er een dik, tandpasta-achtig wit licht uit de stofzuigerslang komt. Je kan dit bekijken als een soort van dichtmaken van de ruimten die voordien psychisch toxische energieën bevatten.
Naarmate je deze manier van opschonen toepast ( aanvankelijk kan je dit 1 keer daags doen) word je vanzelf gevoeliger voor alle plekken die om healing en opschoning vragen, alsook inwendige organen…je wordt je eigen beste healer, in feite. Je hoeft nooit onzeker te zijn dat je maar iets verkeerd kan doen, omdat er geen sprake is van manipulatie. Mooi is eveneens dat er geen commentaar komt, geen oordeel…..er is slechts healing vanuit pure Liefde en Licht op het allerhoogste niveau.

Je hebt nu een reis door de chakra’s gemaakt met de Kosmische stofzuiger van AE Michaël. Stofzuigen is één van de krachtigste en doeltreffendste manieren die je voor jezelf kan toepassen, zo vaak je wilt, alsook voor mensen die het vragen. Je doet dit nooit zonder medeweten van iemand anders, ook al wil je graag de ander helpen. Je hebt altijd de toestemming nodig en je dringt dit nooit of te nooit op!
Voor alle duidelijkheid…ik heb dit blog speciaal gewijd voor cliënten die me al een tijdje geleden de vraag stelden dit ook eens in een blog te verwerken. Iedereen kan er gebruik van maken….en iedereen kan uiteraard bij zijn/ haar eigen manier blijven….de essentie is dat je doet wat goed voor je voelt, in het spirituele werk hoeft niets bewezen te worden, is het overbodig manier en systemen met elkaar te vergelijken om tot een soort van wed-ijver te komen, wat het beste zou zijn. Er is in dit werk geen beste, alleen het beste voor diegene die hier iets voor voelt en anders: laat het los.

Warme lichtgroet
Engelenmedium Mieke Box 45
www.miekecoigne.com