Paragnost Eddie en Consulenten

Durf te erkennen

Durf te erkennen dat ieder mens anders is, dat jij jij bent en dat je dat durft te erkennen. Want door het te durven erkennen, ga je ineens alles anders zien. Ga je jezelf een waarde geven die je nog nooit hebt gezien. Zo erken je dat ook jij er mag zijn, zoals je bent. Met al je nukken, met al je tegenstrijdigheden. Met al je liefde die je geeft aan anderen en nog te weinig aan jezelf.

Durf te erkennen dat jij mag zijn wie jij wilt zijn, want zo erken je als vanzelf dat anderen zijn zoals ze zijn. Zo ontstaat begrip naar elkaar. Zo ontstaat het respecteren van elkaars mening. Zo ontstaat er eigenliefde. Durf te erkennen dat jij jezelf erkent, want dan accepteer je jezelf zoals je bent.

Jezelf niet kennen en herkennen
Het grootste gemis in een mensenleven is niet een ander, niet die grote liefde. Het grootste gemis in een mensenleven is dat hij zichzelf mist en zichzelf niet herkent of kent. Zolang jij jezelf niet kent, beslissen anderen voor jou wat goed is. Vind je je jouw mening niet belangrijk. Heb je niet eens een mening. Je hebt onzekerheid, je hebt angst, daar teer je op. Dat is wat je kent. Je ontkent jezelf op alle fronten. Je doet, maar voluit leven, jouw leven zien, en doen wat goed is voor jezelf doen, nee, want je erkent jezelf niet. Je wijst jezelf op alle fronten af.

Jezelf afwijzen
Dat we onszelf gaan afwijzen en niet erkennen, kent diverse oorzaken. Enerzijds hoe jij als mens bent, je karakter en anderzijds, ontstaat het door datgene wat je meekrijgt in je jeugd. Als jij altijd te horen krijgt je mond te houden, niet moet zeuren. Als je ouders je niet de ruimte geven zelf dingen te mogen ondernemen, ze je in alles willen beschermen. Als je niet leert op jezelf te vertrouwen, respect te hebben voor jezelf, dan ben je op volwassen leeftijd wel volwassen, maar helaas je gedraagt je er niet naar. Dan wijs je jezelf in alles af. Dan krijg je veel teleurstellingen, puur en alleen omdat je jezelf niet erkent.

Jezelf erkenning geven
Jezelf de erkenning geven die jij verdient, hoe mooi is dat! Jezelf het mooiste mens vinden die op aarde rondloopt. Wat zou dat voor effect geven denk je? Op jezelf en anderen! Een enorm effect. Je leven zou een totaal andere wending gaan nemen. Je zou namelijk datgene gaan doen wat jij bij jezelf vindt horen en passen. Daar doe je moeite voor. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Je zult eerst moeten opboksen tegen al die mensen die jou hebben leren kennen als dat angstige bange vogeltje. Die zeer meegaand was en nu ineens niet meer. Dat zullen ze niet zomaar accepteren.

Gun jezelf een goed gesprek met een medium.
Herken jij jezelf hierin en kun je wel ondersteuning gebruiken om jezelf te erkennen? Wil je sneller je doel bereiken? Dat kan ik mij goed voorstellen. Je staat er niet alleen voor. Er zijn spirituele hulpverleners die jou hier graag in bijstaan en je tips en trucs geven. Die jou gaan leren hoe je grenzen aangeeft. Die jou inzichten geven hoe je de dingen naar je hand kunt gaan zetten en ze schetsen ook voor jou het beeld waar jij gaat uitkomen met jezelf, als je durft te kiezen voor het erkennen van jezelf.

Word eindelijk eens dat leuke mens die je wilt zijn!
Laat tegenslagen en teleurstellingen achter je. Echt, dat kan, mits jij jezelf durft te gaan erkennen. Zet de eerste stap naar een leven waarin jij bepaalt wat goed is voor jou in plaats van dat anderen je dat vertellen. Je hebt toch ook een mening! Je weet donders goed wat jij wilt. Je hebt lef en durf nodig hiervoor. Je angsten onder ogen durven te gaan zien. Gaan begrijpen dat angst hebben, je jezelf mee afwijst, niet erkent. Laat onze mediums er voor jou er zijn.