Paragnost Eddie en Consulenten

Diagnose ‘De Waarheid’

Diagnose ‘De Waarheid’De waarheid het is een mooi streven, iedereen heeft zijn eigen waarheid. Net als verschillende personen dezelfde gebeurtenis anders ervaren, zal een ieder een eigen waarheid bevatten.

Door onder andere internet dat informatie zeer toegankelijk maakt, is er veel te vinden en te verkrijgen op allerlei gebieden voor iedereen. Vele blogs die door ervaringsdeskundigen maar ook door theoretici geschreven zijn. Herkenbaarheid… Het risico dat alles als een waarheid wordt aangenomen is hoog. Internet is een medium waar iedereen zonder al te veel controle ‘waarheden’ kan plaatsen. Hoewel er wel meer controle lijkt te ontstaan, op diverse gebieden, maar dat gaat niet zozeer over ‘de waarheid’.

Vele channelings door mediums of andere worden gepubliceerd als ‘de waarheid’. Ga eens verder zoeken, dan zal dezelfde soort channeling door een ander een geheel andere inhoud kunnen hebben.

Narcisme is momenteel een diagnose die vele stellen! Echter bijna niemand zal een volledige narcist zijn, daarom spreken de meeste deskundigen over narcistische trekken.

Om een diagnose te stellen is het nodig de persoon zelf te interviewen. Een ander heeft een beeld, voelt niet wat degene voelt en heeft niet meegemaakt wat de persoon heeft meegemaakt.

Een psycholoog mag over het algemeen onderzoek doen, enkele mogen diagnosen stellen, de psychiater mag dit evenals medicijnen voorschrijven altijd.

Overigens kan inzicht in een fysieke of psychische ziekte zeer verhelderend zijn en duidelijkheid geven aan degene zelf maar ook aan betrokkenen.

De vele waarheden over wat wel of niet gezond is verschilt per persoon. Men kan over het algemeen een gezond beeld vormen. Niet alle personen zijn hetzelfde, wat voor de één goed is, is voor de ander niet goed.

Zo las ik van een blog over epsom zout, heel goed misschien, maar als je bijvoorbeeld medicijnen gebruikt zijn er waarschuwingen. Zoals niet te doen een uur voor of na inname hiervan.

In ons werk als paragnost/medium komen we nog wel eens klanten tegen die al alles weten. Hun waarheid, soms vertellen deze mensen dan al hun hele levensverhaal. Daar is op zich niets mis mee, als dat echt hetgeen is waar zij behoefte aan hebben, een luisterend oor. Minder prettig is dan dat ‘wij’ dat hebben bevestigd. Een luisterend oor is iets anders.

Klanten die open staan, willen horen, luisteren, advies krijgen, waarbij het hun vrij staat om dit wel of niet op te volgen.

Bij een medium die channelt met een overgegane persoon, zal altijd een herkenbaar feit tevoorschijn komen. Dit is dan het ‘bewijs’ voor de klant dat de overgegane er ook echt is.

Voor paragnosten kan het iets lastiger zijn, hoewel zij vaak in staat zijn, het gehele karakter te beschrijven van iemand.

Een advies en een voorspelling zijn verschillende zaken. Wat vaak bij medium/paragnosten voorkomt is dat men de toekomst wil weten. De gegeven informatie wordt als een waarheid aangenomen door sommigen.

Als paragnost/medium komen we het nog wel eens tegen. We zeggen/beweren een bepaald feit, dat dan geheel ontkend wordt. Na enig doorvragen blijken vele paragnosten/mediums gelijk te hebben.

Het is net hoe de boodschap gebracht wordt, soms is het gelijk duidelijk soms ook niet. De waarheid is een betrekkelijk moeilijk iets.

Neem niet alles voor waarheid of niet waarheid aan, onderzoek eens wat verder of dieper.