Paragnost Eddie en Consulenten

De uitdagingen van het leven

De uitdagingen van het leven.Het leven is één groot feest, als je het maar wilt zien! Het leven zelf kent geen angsten, de mens wel. Als angst je in de weg zit, je leven voluit te leven, dan ervaar je het leven als een aaneenschakeling van problemen, terwijl het leven eigenlijk alleen maar uitdagingen kent. Ga er eens vanuit dat je je leven leeft en wel ziet waar het schip strandt en als het strandt dat je dan weet dat voor alles een oplossing is, want het enige waar je nu echt een probleem mee kunt krijgen, is met je gezondheid. Want als je gezondheid in het geding komt, ja dan kan het leven wel eens ineens eindig zijn. Dat kun je dan zien als een probleem.

En wat doet de mens, zich het leven zuur maken. Zuur maken dat we het leven ervaren als een aaneenschakeling van dingen die ons overkomen, of sterker nog kunnen over komen. Want de mens vreest wat af. En een leven vol vrees, is geen leven. Sterker nog door het leven te vrezen, maak je het jezelf niet gemakkelijk en daar reageert je lijf weer op. Met gevolg jezelf ziek maken en dan zijn we waar we nu juist niet moeten zijn, maar is de cirkel wel rond.

We vrezen het leven waardoor we onszelf ziek maken en dit niet inzien en dat het vele malen beter is, het leven voluit te leven en nergens voor te vrezen. Die mensen leven langer en hebben echt geleefd. De uitdaging van het leven is dus niet datgene wat je pad kan kruizen. De uitdaging van het leven is het leven voluit te leven en niet bang te zijn voor wat komen gaat.

Zodra je dit principe begrijpt, bevrijd je jezelf uit een gevangenis. De gevangenis die het leven heet. Velen kijken zo niet naar het leven, staan bij elke stap stil, willen weten wat de consequenties zijn, wat er kan gebeuren, als. Want stel je voor dat, dat kan gebeuren en het kan zo gebeuren en is het dan wel verstandig. Het is zo zonde van jouw kostbare tijd om zo te leven.

Ervaar jij in je leven dat je bij alles veel twijfelt, dat je het moeilijk vindt keuzes te maken? Ben je bang om dingen te ondernemen? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je hulp in de vorm van coaches, counselors, therapeuten, ervaringsdeskundigen, mediums, kaartleggers, waarzeggers, die jou dolgraag willen helpen om veranderingen in jouw leven aan te willen gaan brengen.

Uiteraard ben jij zelf de regisseur over je leven, bepaal jij zelf hoe je je leven wilt leiden, maar ergens diep in jou zit iets, een stem die zegt, wordt het niet eens tijd voluit van het leven te gaan genieten in plaats van altijd maar braaf te doen wat een ander zegt, of van je verlangt? Je lijf en geest is in opstand, die willen namelijk dat jij het leven als een uitdaging gaat zien en zullen je laten voelen dat het tijd is voor die verandering. Maar ja, hoe ziet die er uit, hoe kom ik daar? Daar staan hulptroepen voor je klaar en die vind je om medium Eddie

Deze hulptroepen hebben eerder met het bijltje gehakt. Hebben eerder mensen zoals jij antwoorden en inzichten meegegeven hoe ze de verandering in gang kunnen zetten. Hebben zelf ook het een en ander meegemaakt en gebruiken die expertise om jou in jouw proces te ondersteunen. Want wees nou eens eerlijk. Je bent soms best wel jaloers op anderen, die het leven allemaal wat minder zwaar zien. Ja toch! En af en toe denk je bij jezelf, ik wou dat ik ook zo was. Ik wou dat ik ook wat meer van het leven zou kunnen genieten. Waarom zij wel en ik niet. Om zo te kunnen leven zijn foefjes voor, die foefjes zijn heel simpel, maar je moet ze maar net weten. Welnu de top consulenten van mediums 2.0 onthullen voor jou graag deze foefjes, en zo leer jij de geheimen kennen van een fijn en gelukkig leven, waarbij je niets meer ziet als een zorg, maar als een uitdaging.

Laat je door niets of niemand meer tegenhouden om van jouw leven ook een uitdaging te maken. Bel, chat met een topconsulent.